View Full Version : Update cd.
Do nowego miasta można dostać się drogą lądową, statkiem oraz latającym dywanem, spotkacie tam wiele różnych potworów, ale pamiętajcie o zachowaniu szczególnej ostrożności, duchy ots king oraz ots queen będą chciały się zemścić!
W okolicach miasta można zdobyć bardzo ładną ozdobę o wyglądzie Panda Bear, jednak to nic w porównaniu ze zdobyciem możliwości jeszcze szybszego poruszania się po świecie niż dotychczas...
Flutebone
25-10-2008, 22:51
Duże miasto, nieźle się napracowaliście... gz! Widać, że pracowaliście długo nad tym :D Gratuluje tobie i współpracowanikom <twoim oczywiście> za chęci i cierpliwość :>
@edit First!
GlemexorII
big miasto, quest fajny ale az 3 apo przy wejsciu!!!? przesada...
Domerus3
Jedno pytanie...moze sie tam dostac facc player?
23:04 Capitan Magican: Nie posiadasz pacc, aby dowiedziec sie wiecej odwiedz Orlana w glownym miescie w depo!
A idzcie w ch.. myślałem że sobie oblookam miasto...pff
Orange CooL
25-10-2008, 22:53
Moim zdaniem powinniscie dac gracza facc 2 lub 1 dzien gratisowego pacca ;D
No duze latwo sie zgubic ;D pracowaliscie sie ;D
nie mam pacca i mam bana.. moze zakupie premium i zwiedze nowe miejsce :)
Koczuczek
25-10-2008, 22:54
fajne miasto ostatnio se zwiedziłem ale mi wyskoczyło kilka bugów i tibia mi sie zresetowała nie wiem dlaczego kolo areny z potworami.
A tak z innej paki gdze sa ots kid ??.
Pomieszanie z poplątaniem... Podoba mi sie tu ;d
Bartolini
25-10-2008, 23:00
Jak można się tam dostać ?
O co chodzi z tym jeszcze szybszym chodzeniem ? quest na umiejętność ?
Shimanos
25-10-2008, 23:00
Nie da się tam dopłynąć na faccu ? Bo dopiero zamówiłem :P Może jakiś lepszy opis tego miasta ?
Koczuczek
25-10-2008, 23:04
Nie da się tam dopłynąć na faccu ? Bo dopiero zamówiłem :P Może jakiś lepszy opis tego miasta ?
Ta wyspa to tylko dla pacc
nazwe ma chyba city of derms <--cos takiego da sie doplynac z ank piszonc cod
Szczerze powiedziawszy inaczej wyobrażałem sobie to miasto.
Jest "dziwne". Nie podoba mi się. :D
Obejdę jeszcze resztę i napisze ogólne wrażenia.
@Up
Jesteś w stanie zrobić SS'a? Jestem ciekaw a nie mam pacca..
Prosiłbym o 1 dzień pacca dla każdego Facc'owej Osoby.
Ponieważ powstało nowe miasto. A niemam floty na Zakupienie Pacc...I niemam jak go zwiedzić... A Takie Typu. To miasto jest dziwne ale fajne mało daje. :/ tak jak powiedzenie jakie są Potwory. Mortiisie Prosimy!
tylko 1 dzień ja bym wolal 3 dni test servera z nowym terenem jeśli wolno potestujemy
Tygrys chyba był naćpany, gdy zrobił te ZOO :)
Dodaj jeszcze tabliczki z napisem: Nie wolno karmić zwierząt.
Co do miasta to troszkę dziwne, ale jeszcze całości nie zobaczyłem :)
Trzeba to wszystko rozpykać i bedzie potem juz zwyczajne, tak samo jak dodali te nowe tereny na Senji na początku nikt nic nie wiedział a teraz tylko śmigają.
Nie zobaczyłem jeszcze całości ale dosć wielkieee ;]
Pozdro
Domerus3
26-10-2008, 00:11
Mortiis & Tygrys prosilibyśmy o jeden dzień pacca w celu obejrzenia updatu oraz nowego miasta. Jakby nie patrzeć byłaby to dla Was reklama, cześć graczy z facc na pewno doceniłoby Wasze starania w związku z rozwojem otsa i zakupiła pacca. A co najważniejsze dostarczylibyście wiele radości graczom ;]]
Z poważaniem
Facc Playerzy ;]
Cielak Friistajler
26-10-2008, 07:54
Zwiedziłem trochę miasta i mi się odechciało :(
http://img408.imageshack.us/img408/217/wtfuo5.jpg
0wn3d. A gdzie początek ? Czy może takiej graficzki nie było w SimOne lub rme*
*http://img517.imageshack.us/img517/2025/wtf1ss9.jpgTakie coś jak mi się nie myli robi RME pod 7.6. Więc Tygrys, gz. Mogę się mylić oczywiście
Więc jak dla mnie - Normalne City jest lepsze i to znacznie pod względem ilości kwadratów :(
[Tygrys] RME?:D Chyba żartujesz... Robiłem wszystko sam, bez jakiegoś rme :< Z resztą nawet nie wiem, czy istnieje takie coś jak rme pod 7.6 ...
A co do tej wody, to zastanów się trochę... To taki pomysł, coś czego nie ma nigdzie indziej na 7.6
Chciałem zrobić efekt, tak jakby woda wypływała ze skały (skalne źródełko), ale widać nie potrafisz tego docenić...
Co do respów... = nie mów HOP, dopóki nie PODSKOCZYSZ ;) :P Zapewne nie widziałeś jeszcze innych respów, takich jak: Ots Kingi, Ots Queeny, Fire Womeny, Monster Skeletony, Bally itd ;]
http://www.speedyshare.com/222756751.html
Ta? no to zasysaj rme pod 7.6. I zobaczysz, że różnicy nie ma.. WLoguję się - tpniesz to zobacze..
Mi osobiście się to miasto nie podoba.
Moim zdaniem jest większe zapotrzebowanie na expowiska dla wyższych lvli, a poza tym demce lub beho sa juz w kilku miejscach i nie potrzeba ich więcej. Mówie tak, bo jeszcze nie widzialem tu kingów. Jak znajde to może zmienie zdanie. Tak czy inaczej Tygrys musiał sie ostro napracować.
@domerus3
Jeśli chodzi o ten pacc, jestem na nie....
Jak chcesz pozwiedzać zainwestuj. Turystyka kosztuje.
Zwiedziłem trochę miasta i mi się odechciało :(
http://img408.imageshack.us/img408/217/wtfuo5.jpg
0wn3d. A gdzie początek ? Czy może takiej graficzki nie było w SimOne lub rme*
*http://img517.imageshack.us/img517/2025/wtf1ss9.jpgTakie coś jak mi się nie myli robi RME pod 7.6. Więc Tygrys, gz. Mogę się mylić oczywiście
Więc jak dla mnie - Normalne City jest lepsze i to znacznie pod względem ilości kwadratów :(
Jestes beznadziejny. Nie istnieje RME pod 7.6 i nie bedzie istnialo, poniewaz SimOne's ma tyle tagów nie związanych z cpp ze zal.
Co do nowego miasta.
Jest wpsaniale zrobione, ciekawie wybudowane. Tygrys, rozwaliles mnie. xd Tego juz nie podrobie. Nadal sie męcze zeby zrobic Can, a ty mi tu z takim czyms? Boshe :( Dobra, zaczne od tego. xd Can zostawie na potem :D Gogogo.
Ps. Wiem gdzie jest Mis Panda :]
Ps2. Quest na "możliwoś jeszcze szybszego poruszania się po świecie niż dotychczas" znajduje sie za bramka, ktora odgrodzona jest scianą, wiec jak ktos ma go niby zrobic? N/c [Tygrys] Nie. Tam będzie coś jeszcze, ale nie zdążyłeś tego dokończyć, przez tą usterkę z serwerem. Ale niebawem dokończę ;)
A Quest na Misia, można już zrobić ;]
za bramka odgrodzona murem znajduje sie resp wise manow i nie ma tam zadnego questu, resp zostanie dodany w najblizszych dniach.
Mapa i wszystkie koncowki robione sa w SimOne.
Jezeli znalazles cos dziwnego na mapie i wydaje Ci sie ze to blad, to prawdopodobnie tak mialo byc.
Rook.Men.Mariusz.
26-10-2008, 09:11
Ejjj ten czarny elf to dark lord z rooka !? :|
Czy może coś innego niewiem ten sam wygląd.
Orson_Pall
26-10-2008, 09:17
jeśli z dark lorda na rooku leci aol, nazywa sie Dark Lord i ma 1540 hp to tak, ten sam
Dobra , wszystko fajnie...dobrze ze ejst new miasto...ale...
Jak sie nazywa to miasto? Mozliwe ze nie doczytalem...
za bramka odgrodzona murem znajduje sie resp wise manow i nie ma tam zadnego questu, resp zostanie dodany w najblizszych dniach.
Mapa i wszystkie koncowki robione sa w SimOne.
Jezeli znalazles cos dziwnego na mapie i wydaje Ci sie ze to blad, to prawdopodobnie tak mialo byc.
Heh...
Tak mialobyc? Potęga RME. ;]
http://i36.tinypic.com/24ciq9x.jpg
Btw.
Cielak, zwracam honor. Ta, jest RME 7.6 :(
[Tygrys] Chyba śnisz... Jeśli jest RME pod 7.6, to dawaj link! ;< Co do końcówki, to może zapomniałem... Zdarza się.
Magic Gladiator
26-10-2008, 09:28
Miasto niej est najlepsze ale zwiedze cale dzisiaj w nocy to edytne jak cos pozdro
<znaki>
<znaki>
<znaki>
<znaki>
<znaki>
<znaki>
KondzioZiom
26-10-2008, 09:28
Niestety nie mam pacc'a więc nie mam okazji zwiedzić tego miasta ale po SS'ach widzę że jest niezbyt ładne... ale wielkie brawa że je w ogóle zrobiliście...:D Może KIEDYŚ inne miasto będzie ładniejsze?
Shimanos
26-10-2008, 09:33
PO 1. Macie jakiś problem z RME ? Nawet jeśli robił w RME to ch-j wam do tego. Gracie ? No właśnie. Zróbcie sobie takie olbrzymie miasto jak tu jeden z drugim domaga się jak najszybciej update. Takie małe drobnostki i już wam coś nie pasi. Założę się że nie zrobicie lepszej mapy w ten czas. Jeden zaczął krytykować to teraz wszyscy pier**lą głupoty.
Cielak Friistajler
26-10-2008, 09:38
PO 1. Macie jakiś problem z RME ? Nawet jeśli robił w RME to ch-j wam do tego. Gracie ? No właśnie. Zróbcie sobie takie olbrzymie miasto jak tu jeden z drugim domaga się jak najszybciej update. Takie małe drobnostki i już wam coś nie pasi. Założę się że nie zrobicie lepszej mapy w ten czas. Jeden zaczął krytykować to teraz wszyscy pier**lą głupoty.
Chyba mamy do tego prawo, prawda ? :) Chuj CI do tego, co piszemy. Piszemy to co chcemy, bo możemy. Ja już nie gram, od pon [chyba] nowy owner gra moją postacią.
#top
Szanowny Kamilu.. Nie kłam :(. Nawet osoba, która nie potrafi zrobić map, a wie, że rme pod 7.6 istnieje powie właśnie, że robione to w ów wymienionym wcześniej programie.
[Tygrys] Nigdy w życiu nie robiłem mapy pod 7.6 w rme... Bo z tego co wiem, to nie ma! Nawet gdyby było, to na co mi to? Wolę się pomęczyć i zrobić sam. Gdybym robił to miasto, tereny w rme, to update byłby zdecydowanie szybciej...
Pzdr.
Lost Girl
26-10-2008, 10:10
W okolicach miasta można zdobyć bardzo ładną ozdobę o wyglądzie Panda Bear
W okolicach ktorego miasta? Głównego czy tego nowego?
Chyba kupuje pacca bojak są nowe respy kingów to weź tu nie skorzystaj z nich.
I muszę mieć ten przedmiot co daje haste. Hmm co to może być ;>
Ja jak narazie obczaiłem resp kingów, queenów (SĄ NA PRAWDĘ WIELKIE) te na magic to są śmieszne w porównaniu do nich!! elder demonów, demon lordów i orshy, też na prawdę duże respy. Dla małych lvli dark lordy - na prawdę szybko się na nich expi!! Dobre miejsce do trenowania shielda - mnóstwo elfów + elfów scoutów no i mistic scaraby, także potężne respy :)
Jak coś to posioham na msc za loot ale jakiegoś 600+ :)
Tygrys dodaj w ZOO tabliczki z napisem: Nie wolno karmić zwierząt a dla żartu możesz dodać i zwiedzających :)
Co do questu gdzie występują trzy APO to mam nadzieję, że nie respią one się co 10 minut bo za niedługo będzie tam ekipa expić. Jak dla mnie najlepiej, aby questa będzie można robić raz po restarcie serwera, a gdy się będzie chciało drugi raz iść to trzeba czekać na restart. Tak jak kiedyś był Demon Helmet Quest.
Jeszcze tam nie byłem, więc nie wiem jak to wygląda w praktyce.
Hardstyler
26-10-2008, 11:44
Jestes beznadziejny. Nie istnieje RME pod 7.6 i nie bedzie istnialo, poniewaz SimOne's ma tyle tagów nie związanych z cpp ze zal.
Mylisz się, pierw sprawdź, a potem pisz. RME ma teraz support pod 7.6, w nowej wersji możesz obsługiwać od 7.6 do 8.22. Nie wierzysz? Sprawdź. Pozatym nie widzę w RME nic złego żeby z niego nie korzystać, nie wiem czemu mapper APO nie korzysta z RME, mniej roboty, a ładniej wychodzi niż w zwykłym SimOne.
Edit//
W Opcjach RME ustawiasz lokalizacje do wersji Tibi, a w opcjach mapy ustawiasz pod jakiego klienta ona ma być, wtedy RME korzysta z arsenału klienta np. 76 tam gdzie ustawiłeś lokacje.
Traus knight
26-10-2008, 15:06
miasto jest ok ale te dracule to dlaczego jest ih tak malo ? przyjdzie taki plaek wrypie sie na big resp i co lvl wienkszy ma i jeszcze przeklina ja pisze raport a do restartu serwera nikt nie odpowiedział ;/ prosze drubcie więcej respów z draculami ale co idz duzo jest :)
Miasto nie jest zle tylko jest za duze i kazdy pisze ze sie zgubic idzie a co do tej figurki panda bear to szukalem 2 godziny przelecialem cale miato i nic a co dopiero znalezc mozliwosc szybszego poruszania sie jest za duzo labiryntow w tym miescie i za duzo tych niepotrzebnych potworkow typu Dragon Cyclops Giant spider stone golem hero vampire necro itp tylko przeszkadzaja w zwiedzaniu takie jest tylko moje zdanie Ale zawsze cos nowego dla graczy
a tych kingow to juz wogole nie mozna znalezc :)
Banujom_Viseka!11
26-10-2008, 22:10
Mam zamiar niedługo tam wpaść, teraz nie mam PACC'a więc nie moge ;x
Ashh, czy te nowe questy są od jakiegoś lvl'a?
Heroes Rooker III
26-10-2008, 23:39
Po screenach jak mogę uznać Tygrys zrobił bardzo ładne miasto.
Oraz tym samym Mortiisowi gratuluję pomysłu jaki Cipsoft nie zrobi.
Quest na item co przyspiesza o 2x prędkości.
Ogólnie podoba mi się pomysł z dark lordami na rooku występują i teraz na mainie.
Bardzo wam życzę w realizacji następnych planów co do APO.
Pozdrawiam :)
Zbuntowany
27-10-2008, 15:07
Dobra , wszystko fajnie...dobrze ze ejst new miasto...ale...
Jak sie nazywa to miasto? Mozliwe ze nie doczytalem...
City of Dreams
Chyba jeśli nie pomyliłem :P
Taki se pazdzioszek
28-10-2008, 14:22
Proszę Was abyście usunęli możliwość tworzenia nieskończonej liczby war wolfów + zmniejszenie haste dawanego przez new outfit.
Poza tym mapka jest wielka i świetna.
Podsumowując update to mi się bardzo podoba mimo dziwnego pomysłu błędy) z tym przywoływaniem war wolfów...
tereny wielkie, niektórzy mówią że to wada, trudno coś znaleźć ale z czasem i te tereny będziemy mieć w małym palcu.
Nowe potwory - podoba mi się pomysł z duchami...oryginalny i niezbyt utrudniający grę, te dziwne crazy flamingi to są jedynie utrudnieniem w drodze do respów demonów, dl i orschy, ots kidów nie widziałem więc nie wiem jakie są.
nowe respy w miarę mi odpowiadają...jak dla mnie to za dużo daliście dla low lvli...i tak wszyscy biją dragi, hero na exp więc te respy raczej nie potrzebne ale podobają mi się respy dark lordów tylko trochę ich mało - świetne do expienia na lvlu ~70, wreszcie jakiś ogromny resp warlocków, podoba mi się też nowe resp dracul tylko strasznie daleko jest.
Nowe kingi są dobre ale tam tyle osób lata że i tak expić się na mniejszym lvlu nie da.
Nowych questów nie wykonałem ale podobają mi się oba - fajny miś i ten pomysł z biczem...tylko pomijając te war wolfy w dp;/
Ogólnie bardzo mi się podoba nowa wyspa i wielkie dzięki za to ekipie apo (celowy rym;p)
jacek3332
28-10-2008, 21:34
Siema, moglibyście podać dokładne zrobienie questu na war wolfa? I jaki do tego jest potrzebny lvl?
Dobra robota, Tygrys Ty zawsze nas zaskoczysz, bardzo duże maisto, oby tak dalej.
Tylko ten bug z War Wolfami, trochę wkurza ;<
Ogólnie bardzo mi się podoba nowa wyspa i wielkie dzięki za to ekipie apo (celowy rym;p)
Eeee, jaki rym? ;'o
@Topic
Miasto zjebane bo za duże i trudno ogarnąć co gdzie. Dp mi się nie podoba, zoo fajne ale i tak ssie w porównaniu do Muzeum Przyrody w Bathel'Geese. ;d
Ten pomysł z duchami spoko.
Vonozaurus
29-10-2008, 03:51
Eeee, jaki rym? ;'o
Wyspa ładna, choć myślałem, że będzie coś 'lepszego'. Pozyjemy, zobaczymy. Tak jak EssAy: Muzeum rządzi xd!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.