Zaloguj się

View Full Version : Mortiis

paffelek
26-10-2008, 14:15
Sytuacja wygląda tak, stałem w training roomie 2 godziny. Nikt do mnie nie pisał, ludzie trenujący obok mnie byli zajęci sobą. Kiedyś widziałem sytuacje jakoby ktoś używał macro, bota czy tam coś. Pojawił się obok niego GM, ostrzegł go by wyłączył bota bo następnym razem będzie ban, po czym znikł. U mnie tego nie było! Zaden GM, tutor czy zwykły gracz nie pisali do mnie więc ja również siedziałem cicho, aż tu nagle lag, po czym wcisnąłem ctrl+l, loguje się ponownie i widzę, że dostałem bana. Zalogowałem się na drugą postać i przy pomocy ctrl+r spytałem dlaczego dostałem bana itd. Mortiis napisał: Po co upominać skoro bot jest oczywisty? Więc spytałem czy ma jakieś dowody? Po chwili milczenia okno rozmowy zostało wyłączone, gdy ponownie pisałem do Mortiisa, bał się odpisać.
Pewnie się zastanawiacie jak wytrzymałem 2h w training roomie? To też chciałem napisać Mortiisowi, ale nawet mnie nie wysłuchał. Sposób jest prosty. Jest taki magiczny przedmiot jak komórka ;o a w niej jeszcze bardziej magiczna funkcja jak minutnik ;oo wystarczy ustawić w minutniku 8,5 minuty i przy każdym alarmie wcisnąć na komórce restart, a na tibii dźwignie. Ot cała filozofia! Szkoda, że są równi i równiejsi :/

Funnyx iksDe
26-10-2008, 14:19
GMowie maja wykrywacz Wosso itp. Nie musza Ci przedstawiać dowodu. Oczywiste jest to, że miałeś bota. Robisz z igły widły bo wkurwia Cie, że zostaleś przyłapany? Trzeba było nie używać makro/bota. Za free tylko w morde można dostać ^^