View Full Version : [ARMIA 7.6] Logowanie.
A więc mam ważną sprawe,ważniejszą niż ktoś może pomyśleć,mianowicie gdy na APO na koncie ktoś jest zalogowany,nie może się nikt inny wlogować na to samo konto i postać,niby dobre ale pomyślcie,macie hacka,chcecie uratować itemy/level,ale nie możecie się zalogować,a gość was rookuje,spuszcza z lvla itd.Gdyby nie to,to przecierz zmieniacie hasło i się logujecie szybko i możecie uratować level,a tak że nie można się zalogować to koniec :/ jedyna szansa to prubować się wlogować jak gość padnie,ale jaka jest szansa? no i to tylko wtedy gdy deduje,a gdy np. opróżnia domek to nie ma szans się lognąć i go wylogować i uratować cokolwiek.
NAWET NA RL TIBI DA SIĘ LOGOWAĆ,GDY POSTAĆ JEST ZALOGOWANA,I TAK WŁAŚNIE POWINNO BYĆ.
Prosze o wypowiedź i opinie.
Może ja wyjaśnie w skrócie bo nikt nie odpisuje,chodzi o to żeby można było normalnie się logować jak już ktoś jest zalogowany na postaci,taka opcja może uchronić przed hackiem itd.ktoś może napisać,że może też spowodować hacka? nie prawda bo nawet jeśli jesteśmy wylogowani i hacker nie może wejść,to i tak kiedyś się wylogujemy,nie wiedząc o tym,że hacker ma nasze Passy.
Podsumująć prosze o usunięcie tego,że nie można się zalogować na postać jeśli jest OnLine,kto mnie popiera?
Scylla xD
30-10-2008, 20:40
Po piwerwsze mogleś dać edit to nic nie boli
A co do tematu moim zdaniem nie ułatwiło by to w dużym znaczeniu grę masz jakiegoś dobrego kumpla dajesz mu itemki np:
On ci pózniej oddaje proste co nie >>??
Ja
Wladca rooka ;p
No tak , ale pomysl ze hacker wtedy ma latwiej tez , bo Ty expisz on wchodzi , pada idzie po parcela wysyla itemy.Moglbys dolaczyc ankiete.
Scylla xD
31-10-2008, 07:56
@up
Nie rozumiem o co chodzi wytłumaczysz mi to mojim zdaniem jest to dobry pomysł poprawi to grę na otsie
Wiesz na hacka jedynym sposobem byłoby że, po 2- 3 dedach po prostu wyłącza Ci tabelke z wyborem postaci więc jak komuś uda się przyłapać Swoją postać na Rookowaniu to po 2- 3 dedach nie będzie mógł się zalogować oczywiście jeżeli zmienimy hasło. Twój pomysł nic nie da nawet jak będziesz mógł wejść to zwróc uwagę że, na RL od razu kicka osobę która loguje sie jako druga.
Magic Gladiator
31-10-2008, 13:34
Głupi pomysł zgadzam się z panem up a do items jak się ma kolegółw to się przerzuca itemki a nie.A i po 3 na ots sie ma hackow (chyba ze ktoś jest głupi i daje się nabrać na "darmowy pacc" "free items" "wygrałes konkurs proszę zalogowac się na stronie www.xxx5xxxxx.com" to się ma haki....
to na tyle Bye.:cool:
Silkroad
05-11-2008, 17:28
Nie bo odpalasz mc i masz już luzem wszystko. Jest to specjlanie zrobione dla botterów,hakerów. A jak chcesz uratować konto jak 1000 level je ma na hita?? Lol ? Jestem na nie!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.