View Full Version : Update
GlemexorII
26-10-2008, 15:08
więc tak, w nowym mieście Nowe domki są fajne, ale po co trainery nad bodajże dp? czy gdzies tam [okolice] przeciez tam ani jednej osoby nie będzie. Oczywiście zrobiliście fajny resp quenów, ale jak zwykle w 1 miejscu respi się 1 quen, mogli zrobić aby sie respiły 2, i ustawić tak aby one na wazajem się nie biły, bo to już lipa na maxa, w dodatku nie mozna biegac i bić spam, bo oczywiście za wąska droga.. w nowym quescie zrobiliscie przed rdzwiami 1 sqm szerokości i oczywiście można bloczyć questa, wczoraj były bloki przez jakiś jełopów. "duchy" mi się spodobały, ale mogło ich być wiecej i mogli by jakies texty rzucać i pojawiaóły by się np. co 1 - 2h, przy pewnych okazjach był by pewny dead, moglo by tak byc przez 2 tygodnie okolo? hm..
miasto bardzo duze i bardzo duzo rzeczy nie przydatnych, przy respach quenów zrobić jakieś Rotwormy na dole, na gorze jakieś dark lord, PO CO TO!? albo jescze zrobili dragony i dragony lordy [respy] Pytam sie drugi raz PO CO!!? rotfl.. moglo byc cos w stylu wyspy Magic, z dp i paroma npc... a nie od razu miasto zrobic jak 2 razy glowne city.. :|
pewne rzeczy mi się spodobały, miasto ogolnie moze byc, ale wolal bym aby wygladalo inaczej.. i tak respekcik dla mortiisa/tygrysa ze w ogole zrobili to miasto. pozdro. :)
@down
o wlasnie dzieki ze mi przypomniales, popieram goscia na dole.. :)
Domerus3
26-10-2008, 15:14
Według mnie miasto powinno być dla wszystkich tyle że po prostu respy i okolice powinny być dla pacc, ustawić drzwi bądź tak jak Rl na rooku że idziesz i cię cofa. Wtedy to miasto by nie opustoszało, bo nie oszukujmy się za 2 tyg tam będą pustki i cała praca Tygrysa pójdzie na marne...
Jaros Jaroz Jaro
26-10-2008, 15:35
Według mnie miasto powinno być dla wszystkich tyle że po prostu respy i okolice powinny być dla pacc, ustawić drzwi bądź tak jak Rl na rooku że idziesz i cię cofa. Wtedy to miasto by nie opustoszało, bo nie oszukujmy się za 2 tyg tam będą pustki i cała praca Tygrysa pójdzie na marne...
Popieram.Miasto na facca powinno być. I fajnie by było jakby połączyli je jakoś z city...za miecha tam bd pustki.... To bd to samo co ankaros..ale pożyjemy zobaczymy
Don Gibon
26-10-2008, 15:41
Popieram założyciela tego tematu i Pana up. Jednakże ja uważam, że więcej respów powinno być z kingami, ballami itd. zamiast np. cyklopów, rotwormów itd. Bo jeśli to miasto ma przyciągać swoich zwolenników, a przy okazji rozładować tłoki na magic island czy senji to powinno być właśnie tak jak napisałem wyżej. Ale to jest oczywiście tylko moje zdanie. Poza tym wszystko ładnie i pięknie, Gz Tygrys :D
Dlamnie ta mapka jest cudowna.
Chciaż podzielam twoje zdanie, nie jest ona dokońca przeznaczona na OTS ale podziwiam to co zrobiliście. Poprostu uwielbiam tę mapę. Wolę ją niż 'real'.
Gpiotras
26-10-2008, 19:28
Miasto jest super !! tylko trainerow za duzo jest ich tam z 89 nie pamietam jak liczylem xD
Armia Fansite
26-10-2008, 20:13
więc tak, w nowym mieście Nowe domki są fajne, ale po co trainery nad bodajże dp? czy gdzies tam [okolice] przeciez tam ani jednej osoby nie będzie. Oczywiście zrobiliście fajny resp quenów, ale jak zwykle w 1 miejscu respi się 1 quen, mogli zrobić aby sie respiły 2, i ustawić tak aby one na wazajem się nie biły, bo to już lipa na maxa, w dodatku nie mozna biegac i bić spam, bo oczywiście za wąska droga.. w nowym quescie zrobiliscie przed rdzwiami 1 sqm szerokości i oczywiście można bloczyć questa, wczoraj były bloki przez jakiś jełopów. "duchy" mi się spodobały, ale mogło ich być wiecej i mogli by jakies texty rzucać i pojawiaóły by się np. co 1 - 2h, przy pewnych okazjach był by pewny dead, moglo by tak byc przez 2 tygodnie okolo? hm..
miasto bardzo duze i bardzo duzo rzeczy nie przydatnych, przy respach quenów zrobić jakieś Rotwormy na dole, na gorze jakieś dark lord, PO CO TO!? albo jescze zrobili dragony i dragony lordy [respy] Pytam sie drugi raz PO CO!!? rotfl.. moglo byc cos w stylu wyspy Magic, z dp i paroma npc... a nie od razu miasto zrobic jak 2 razy glowne city.. :|
pewne rzeczy mi się spodobały, miasto ogolnie moze byc, ale wolal bym aby wygladalo inaczej.. i tak respekcik dla mortiisa/tygrysa ze w ogole zrobili to miasto. pozdro. :)
@down
o wlasnie dzieki ze mi przypomniales, popieram goscia na dole.. :)
To że ty masz jakiś 1000+ lvl to nie znaczy że każdy ma ;)
Właśnie dobrze że jest troche dragon lordów i słabe potwory. Dla ciebie to najlepiej zrobić 100 kingów i 1lvl/5 minut...
Gosiunia
27-10-2008, 09:59
Bardzo dobrze ze sa slave potworki nie tylko h lvle kupuja pacc. Wiec nie gadajcie ze jest cos nie pod ots. Byla mowa ze to miasto bedzie dla duzych jak i malych lvl i jest bardzo ladne i nic w nim nie trzeba zmieniac/poprawiac pustkami nie bedzie raczej swiecic bo zbyt fajne sa tam respy.
Bo widzisz niektorzy graja od 1 lvl a nie kupuja chara na 1000 lvl;)
No ale Ty pewnie bys poszedl 15 lvl od razu na queeny-.-
Co Cie interesuja trainery jak jestes ed? ^.-
Najlepiej Tygrys zrob miasto gdzie przejdziesz 2 sqm i juz masz respy-.- bo po co biegac co nie?;]
_._
Ten koleś ma rację! Popieram w 100%.
#Topic
Glamexor też po części ma rację. W miejsce np. Dark Lordów(potwor niby tylko dla rookamnów) wstawić Kingi lub chociażby nawet Orshe.
W miejsca rotwormów walnąć po jednym Flubberze.
Z tą drogą blokowania questa również Glamexor ma rację.
Miasto jest wspaniałe, łatwo się zgubić :D
Ten koleś ma rację! Popieram w 100%.
#Topic
Glamexor też po części ma rację. W miejsce np. Dark Lordów(potwor niby tylko dla rookamnów) wstawić Kingi lub chociażby nawet Orshe.
W miejsca rotwormów walnąć po jednym Flubberze.
Z tą drogą blokowania questa również Glamexor ma rację.
Miasto jest wspaniałe, łatwo się zgubić :D
Akurat Dark lordy to moim zdaniem najlepszy pomysł z nowych potworów - expi się na nim idealnie na ~70 lvlu dużo szybciej niż na elderkach lub warlockach tylko szkoda że tak mało ich.
Kingów masz w cholere na nowym respie ale tam i tak lata tyle osób że sie expić nie da na 300/400 lvlu...Orschy ci mało? to idź expić na labirynt qq lub na nowe respy orschy na tej wyspie...
Ogólnie nie wiem czemu się wszyscy czepiacie Dark lordów chyba nigdy nie graliście low lvl, co do respów dragów, itp. macie racje - na tym i tak się expi na expgardzie.
Co do pomysłu że miasto dla facc to popieram - w końcu i tak miasta pacc świecą pustkami (ank...) to niech to miasto będzie dla facc (bez respów).
@lord nightwish
Pomijając że odświeżasz temat sprzed 20 dni to jak ci wrl brak to idź na wyspę wrl na cod...80-100 wrl i nikogo tam nie ma.
Scylla xD
02-11-2008, 21:05
Tak dobry pomysł podłączyć je jakoś do city albo zrobić je na faccu. Kurde tam za 1 tydzień - max 2 tygodnie pustki jak uj
Lord Nightwish
22-11-2008, 09:18
Skąd wiesz, że nie będzie nikogo na trainerach tam, Mortiis już pomyślał o przyszłości, może na APO będzie grało 2 razy więcej ludzi niż teraz gra i zabraknie trainerów? Zgadzam sie że te respy dragonów nie potrzebne.. Powinny tam być warlocki..
Darknesss
24-11-2008, 19:55
I tak jak mówiłem tak jest, na COD prawie nikogo nie ma i po co było tyle się męczyć nad tym miastem, no pytam się po co? O godzinie 15-18 gdzie powinno być najwięcej graczy, można tam ludzi na palcach policzyć... Jest to wina jak już wspomniałem zrobienia miasta typowo dla pacc, ale wydaje mi się też że po części to miasto jest jakieś takie "przytłaczające", strasznie obudowane, zamknięte, trudno się połapać co gdzie i jak...
Pozdro by Domerus
BiałyDaroBanned
24-11-2008, 20:17
NIGDY!!!
I w tym mieście zaraz będzie rojić się od noobów jak chcą zwiedzić to niech aktywują darmowy 3 - dniowy pacc lub go kupią
Ludzie 10 zł to naprawdę tak dużo???????????????????????????????????
Skąd wiesz, że nie będzie nikogo na trainerach tam, Mortiis już pomyślał o przyszłości, może na APO będzie grało 2 razy więcej ludzi niż teraz gra i zabraknie trainerów? Zgadzam sie że te respy dragonów nie potrzebne.. Powinny tam być warlocki..
Jaja 10x więcej ahsudhuahu oj gościu chyba w cuda wierzysz :d temat, mało istotny nawpie*****ne wszytkiego po trochu, queścik i tyle :) jeszcze na pacc, spox z max. 30 os. pewnie tam na godz. siedzi :)
espanian
24-11-2008, 21:13
hmm. FACC powiadasz? No to bardzo ciekawie, wyszło by że Facc'e latały by po całej pustyni a co do drzwi(spowolniły by ruch) jeżeli nie podoba ci się FACC to kup poprostu PACC'a i nie będziesz narzekać.
@topic
Nie zgodzę się co do tematu bo jeżeli Szanowny Pan GlemexorII ruszył swoje 4 litery to znalazł by respy msc, drc, queenów, demcy, orshy, dl, itp. itd.
Flutebone
24-11-2008, 23:05
Mortiis mówił, że to miasto jest przystosowane dla lov lvli, a to że ty masz h lvl to nie oznacza, że tylko respy queenów i kingów powinni dodawac...
Kheneshi
24-11-2008, 23:18
Zacznijmy od tego ze zgadzam się odnośnie wypowiedzi panów z góry ^^
Glem ty wiesz gówno o expieniu char kupiony albo wymieniony ;).
Myślę ze Pan tygrys zrobi nowe miasto specjalnie dla ciebie Glemexorie ;)
Będzie miało max 100 sqm i będzię to jeden budynek przy scianach TP ze strzałkami co tam jest w kazdym tp resp wielki na 1000 sqm zebyś mógł biegać ;) i Queeny w trapach oczywiście tak by się nie biły ^^ mysle ze po 5 na respa wbiegasz zabijaksz i takich np 10 resów i potem 10 takich z kingami po 100 kingow i będziesz szybko expił ^^.
Mapka Ok!! Lubie czasem połaźić i poszukać zawsze czegoś nowego można się dowiedzieć co nasz "TAJEMNICZY" Gm schował :)
BRAWO ZA MAPKE :) chodz Miasto dla Facc moglo by być było by więcej wiary ^^.
Heroes Rooker III
25-11-2008, 01:16
Po pierwsze narzekacie i narzekacie ciągle że wam coś nie pasuję.
Nasza kochana ekipa robiła te miasto łącznie z expowiskami nie 1 dzień lecz tydzień może góra dwa tygodnie + skrypty i pomysł na questy.
Czegho brak wam jeszcze Dark Lordów , one są tylko po to dla tych low lvl nie dla hlvl - macie przecież pełny resp ots kingów po same wise many , ots queeny itp..
Ogólnie moja ocena jest taka jest wszystko dobrze.Nie mam żadnych komentarzy w tym stopniu.
Bardzo fajny pomysł z tymi Dark Lordami i oczywisicie questy , pomysł na ots kidy.
Pozdrawiam :)
@kanalia wulgaris
25-11-2008, 06:50
Moim zdaniem Teren CoD powinien być dla wszystkich. Powinno zostać dodana jeszcze jedna wyspa dla terenu pacc podobna do exp tylko że z lepszymi potworami bo co taki Abu albo Neko teraz mają do roboty tylko Devil Atomy i to jeszcze w 5 :P
Z CoD wszystko jest ok tylko gleme ma takie problemu bo grać nie potrafi -.-. Dla niego expowisko po powinien być duży kwadrat bez niczego żeby sie łatwo biegało... Kingi stały co 1 sqm żeby mu lvl wpadał w 5 minut... I teleporty do expowisk bo po co będzie latać :>
Który dzielny archeolog znalazł ten temat ??
Wojo Devil
28-11-2008, 13:05
Nie wiem co robi góra w domku.....na COD.... zal
Zdaje mi sie, że Tygrys to robił RME....zal w ogole.. ;/
I on pierdzielił, że nie wie, że jest RME pod 7.6 .....
A COD zrobili dla PACC, bo kochany Mortiisiek za mało kaski dostawał i chce więcej.
A co to do.......pana jest ??
http://i38.tinypic.com/nqa7ap.jpg
O tą góre mi chodzi:
http://i34.tinypic.com/175ks5.jpg
To ma być żal ?? :D
[Tygrys] Żal? n/c... Weź zastanów się co piszesz... 1 screen, wiesz co to jest? Stój na gorze i może zobaczysz kogoś kto idzie na dole. To taka jakby iluzja, ale oczywiście jesteś na to chyba zbyt głupi, aby zrozumieć...
2 screen... Nie, to nie jest błąd ani tym bardziej robione jakimś RME. Zrobiłem to specjalnie. Takie urozmaicenie...
Niech mi ktoś jeszcze powie, że robie w RME, to zabije... !
BiałyDaroBanned
28-11-2008, 13:10
Nie wiem co robi góra w domku.....na COD.... zal
Zdaje mi sie, że Tygrys to robił RME....zal w ogole.. ;/
I on pierdzielił, że nie wie, że jest RME pod 7.6 .....
A COD zrobili dla PACC, bo kochany Mortiisiek za mało kaski dostawał i chce więcej.
A co to do.......pana jest ??
10 zł /45 dni to tak bardzo dużo ?!?!?!?!?!?!?!
Jak niechcesz wydawac rl kasy to popros kogos żeby CI kupil za k cc albo wywal ze 300 k cc w loterie to cos sie moze trafi ;]
Wojo Devil
28-11-2008, 13:17
@up
Już nie chodzi o to, ale pomyśl tak byś to każdego napisał....to wiesz ile kasy sie uzbiera i to mam na myśli. (Jeżeli 100 osob kupi pacc w 1 miesciąc to se policz 10x 100)
@topic
Dużo jest błędów w mapce, ale jest duża i.....ładna
Ale niektóre rzeczy według mnie są....zbędne.
Pall Posion
28-11-2008, 15:01
Powinni też powiększyć respy Kingów na CoD i żeby respily sie jeszcze szybciej i żeby sie nawzajem nie biły
Mimo tych wszystkich wad, które wymieniliście liczy się fakt, że jednak jest jakiś postęp na APO. Za czasów mojego pogrywania nic się nie rozwijało i w ogóle nie myślałam o nowych terenach czy o tych całych orcach raiderach. Coś tam się dzieje na tym serwerze, przydałoby się jednak więcej kompetencji samych Gmów odnośnie przestrzegania zasad/łamania ich a także moderatorów na forum działających tak jak trzeba w miarę sprawiedliwie.
masterdavcio
30-11-2008, 10:37
popieram jak wiekszosc ze mapka jest po prostu the best!! chociaz przydaloby sie kilka nowych respow nie powiem :)
Bull aka Bullet
30-11-2008, 10:41
Odpowiem dlaczego zawsze coś dla pacc ponieważ robienie mist na FAAC się nie opłaca ponieważ nie będziemy potrzebować wtedy pacc to chyba jest proste.
P.S temat nie potrzebny close
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.