PDA

View Full Version : Questy by Sargo => =*

Techniks
26-10-2008, 19:11
http://i37.tinypic.com/10nzvhg.jpg
http://i34.tinypic.com/34pdide.jpg

Pozdrawiam :
- Azeff
- Styler
- Maseku
- Scix
- karmuss
- Shin
- Assasin Knight/pianka
- Avek
- Gala Zeph
- Amedine
- Flakez
- Rembus
- Rembik
- Mystic Healing
- Baczeq
- Aston Gold
- Nivelato
- Hogart
- Old Quiet
- Royal Baby
- Paulina 1 onwerka :>
- Yeaul Pall
- Palek of Darkness
- Pall Ziolko (:* boterQ.)
- Bad Shooter
- Bens Archer
- Ichigo Kurosaki
- Revoltado ;*
- Old Arcusia
- Nevil Knight
- Undead Paladin
- Shadow Elementalist
- Axel
- Viki
- Inflamel
- Nusultan Tudialkbai
- Wiceps
- Rastaman Immortal
- Old Master Tibi
- Hrater
- Dragon Moster
- Master Lucas
- Tigereczka
- Old,old Hedson
- Demiz
- Mrozek
- Hiphophominid
- 1st Glemexor
- Myślę ,że nie nikogo nie zapomniałem :P

Pozdrawiam cała gildie KRS !
Koment blz ! :>:):):)

Miasekk
26-10-2008, 19:44
No, no, no!! Gratulacje wykonanych Questów lvl też szybko bijesz!!! Dzięki za pozdro i mam nadzieje że bedzie jeszcze lepiej :D:D

Mroczny Zenek
28-10-2008, 21:41
Tylko do ciebie się dopieprze... Dlaczego Zakryłeś pasek Pizdo? :* Grać bez botów nie umiesz? Uhh Uhh... Ja jestem Botterem. Anarchy/Scar/Wosso Rox! I jestem z nimi kox!:*

Eche ;* No no. Odkryj Paseczek!;**

:( No cóż... Jakoś Zrobie Nową Postać ;* No Cóż. Nie Pozdrawiam!:*

Go Go 1 lv. Zycze ci Hacka. Rozjebania Komputera. I Wszystkiego co najgorsze Dla twojej postaci. :< Bo nigdy nie życze śmierci :(

Axeleq
28-10-2008, 21:55
@up
No cóż.. Wyjdz :(

@topic

No gz bocie! Xd Wkońcu będe miał klapy! o_O (i p.a xd)

Lost Girl
28-10-2008, 22:09
Gratz, teraz próbuj te nowe questy.
No co tu jeszcze by napisać, gz chara xd

Techniks
28-10-2008, 22:39
Tylko do ciebie się dopieprze... Dlaczego Zakryłeś pasek Pizdo? :* Grać bez botów nie umiesz? Uhh Uhh... Ja jestem Botterem. Anarchy/Scar/Wosso Rox! I jestem z nimi kox!:*

Eche ;* No no. Odkryj Paseczek!;**

:( No cóż... Jakoś Zrobie Nową Postać ;* No Cóż. Nie Pozdrawiam!:*

Go Go 1 lv. Zycze ci Hacka. Rozjebania Komputera. I Wszystkiego co najgorsze Dla twojej postaci. :< Bo nigdy nie życze śmierci :(
Słyszałeś coś kiedyś o UOSU? ;>
Dziękuje za życzenia i tak możesz mi ssać pięty chociaż i tak nie wiem czy sięgniesz. :(
http://www.forum.toproste.pl/announcement.php?f=16
Widzisz gdzieś tutaj jakaś wzmiankę o pasku zadań?

Laki
28-10-2008, 22:42
GZzzzzzzzzzzzzzzzz misqqqqqq i mooooj pokemonie :********* thx za pozdro :******

@mroczny zenek nono taki jestes kox z tymi botami ze nigdy 200+ nie miales <lol> do tego jeszcze zrokowalem ci chara ;s

Mroczny Zenek
29-10-2008, 16:29
Słyszałeś coś kiedyś o UOSU? ;>
Dziękuje za życzenia i tak możesz mi ssać pięty chociaż i tak nie wiem czy sięgniesz. :(
http://www.forum.toproste.pl/announcement.php?f=16
Widzisz gdzieś tutaj jakaś wzmiankę o pasku zadań?

Spokojnie Słyszałem o UOSU :< Spokojnie. Ale te ozdoby na Screenach Zakrywają pasek :**

No Pozdro :)I nie botuj Bo jeszcze bana 2x-3x Od tygrysa złapiesz za boty i Delete :* !

GZzzzzzzzzzzzzzzzz misqqqqqq i mooooj pokemonie :********* thx za pozdro :******

@mroczny zenek nono taki jestes kox z tymi botami ze nigdy 200+ nie miales <lol> do tego jeszcze zrokowalem ci chara ;s

A ty PiesQ Morda;*
No cóż. Zdaje się że miałem tutaj 491 ek :( Gdy nie grałem Zenkiem. Rookowałem XD Morrus obecnie Był Sprzedany :( Allegro Kid's Się nacieszyły Na dodatek schakowałem własną Post z kolegą i zrookowałem :P a eq Zabrałem :)

:P Teraz postać zostanie usunięta wraz z 196 Lev!

No Cóż... :< Eq Zostało Utracone wraz Z Moim Char Nuuuuuupem :( Panda i około 10kcc :( :/

Demiz
29-10-2008, 16:32
Gratuluje Pro Eful Masta"chu" :S XD oby bylo "//...Lepiej...\\" :D

Ps: pozdr ona koncu? a choy -.-

Laki
29-10-2008, 17:20
@mroczny gejek ;s buhahehahehahehahehaheahehaheah :) i tyle ;] a jesli o cos wiecej ci chodzi to ok postaram sie tak zeby warna nie dostac ;s no wiec zacznijmy od tego ze jestes dzieckiem adhd ;] zrokowales chara bo cie ujebalem 2x na fraga ;sss
http://i37.tinypic.com/23wktx3.jpg

co do "twojego" KUPIONEGO chara :) znajac zycie kupiles go na 600lv za kase ukradziana wlasnej matce po czym cie zabil jakis 30 lv i dostales ataku adhd (rokgard) :) taka jest moja wersja to ostatni post dotyczacy ciebie bo nie bede wdawal sie w glupie dyskusje z popierdo... dzieciakiem adhd :| jeszcze pogryziesz klawiature czy co... :|

Ichigo Kurosaki
29-10-2008, 17:34
Dzięki za pozdro :> , Gratulacje wykonania questów :P . Jakiś czas mnie nie było a tu taki lvl , dużo się zmieniło , jeszcze raz GZ :)

Mroczny Zenek
29-10-2008, 17:43
@mroczny gejek ;s buhahehahehahehahehaheahehaheah :) i tyle ;] a jesli o cos wiecej ci chodzi to ok postaram sie tak zeby warna nie dostac ;s no wiec zacznijmy od tego ze jestes dzieckiem adhd ;] zrokowales chara bo cie ujebalem 2x na fraga ;sss
http://i37.tinypic.com/23wktx3.jpg

co do "twojego" KUPIONEGO chara :) znajac zycie kupiles go na 600lv za kase ukradziana wlasnej matce po czym cie zabil jakis 30 lv i dostales ataku adhd (rokgard) :) taka jest moja wersja to ostatni post dotyczacy ciebie bo nie bede wdawal sie w glupie dyskusje z popierdo... dzieciakiem adhd :| jeszcze pogryziesz klawiature czy co... :|

Już Pogryzłem :( Acha :* Fajny Scar Na Ss'ie :* A po 2 czym sie cieszyć? :(
Tak nie w ogóle Kupiłem 600 lv na allegro tylko Kupiłem Neko Knighta ! :o Haha :< Fajnego Masz Chara "Undead Laki" ;* Widziałem cie w depot ;P No cóż :( Scar vs Wosso? :P Nie wiadomo kto wygra XDD
No cóż :P Wypierdalaj ;*

Robie Nowego Pallka ;) Ciekawe Za ile się dowiesz o Moim Nicku... Pare postaci mają nowych Ownerów XD Sprzedałem Xalana na 50 lv XD z 10kcc na allegro za około 60zł XD Sprzedałem Elementara z 20kcc Druid na 40 lv. Jeszcze Musiał Spalać Rs'a XD Nieźle sunie Chłopaczek :P Ma Keya na kompie dzięki mojemu Wosso xD Jak przeczyta Temat to będzie przyjebane; / To go nie hackne XD A jak nie to wbije 250 lv i Go Hackne :P + Jego All Postacie XD Bo Słyszałem że ma Jakiegoś palla którym Expii Jak nudzi mu się Druidem XD Ech... Mam nadzieje że kasy nie stracił co mu dałem XD ani nie hack go nikt Inny ;( No cóz Pozdro :*

Taa... I Kto tu jest Dzieckiem Adhd? Ostatnią rozmowe jaką prowadziliśmy to było. Ty kur** Jeba** Ty Su** Twoja stara itp ;< I kto Tu jest ADHD? :> Aaa tak :* Gz Fotek gdy ubijasz low lv XD :* Kox z Ciebie ;)

#Laki..;<
Tak w ogóle. Porozmawiajmy na PW :> Bo Tutaj Off nie będziem robić ;> Porozmawiamy sobie :| Ciulu :*