View Full Version : Odszed? od nas Wielki Mistrz.
Dnia 26.10.2008 o godzinie 19:48:17 odszedł od nas wielki mistrz.
Crayon bo tak na imię ma ta osoba słynie na tym forum z poprawiania opowiadań! Od dzisiaj z tym koniec! Oto dowód, że sam nie jest lepszy od innych:
http://i35.tinypic.com/2079egg.png
Jesteś zrujnowany... stoczyłeś się na samo dno...
Na prawdę wstyd!:(
Tfuj BajAłt!:**
http://www.myspaceantics.com/images/myspace-graphics/funny-pictures/shit-happens.jpg
Kurna jestem teraz skończony. Będziecie mną gardzić bardziej niż psem Kodexa i kolanami Mikusia ; <
Teraz byle Tony może we mnie rzucić wagonem a sykula zarymować mnie na śmierć bo straciłem mój pauer i popełniłem głupi błąd bezmyślnie naciskając spacje. O marny losie ! Czemuż mnie tak wynagrodził ? Jestem nikim. Głupim cieciem robiącym błędy w słowie 'naprawdę'
Bajołt 19:57:03
Widzę, że Ty przeszedles noobgame kilka razy
Bajołt 19:57:05
bo Cie znoobil dokladnie
True, true... Mejger pokazał mi mistrzowską mapkę do CSa. Męczyłem się nad nią całe 45 minut i patrzcie jak mnie znoobiła. Przyznam się. Przyznam się do wszystkiego ! Do tego, że kradnę cukierki bratu i oglądam redtube trzy razy dziennie ! Taaa. Mam tam nawet konto VIP i uploaduje swoje analne orgie z Pedo Bearem..
@Down
Kuźwa to poważna sprawa. To byłoby nic gdybym zrobił błąd w słowie grzegrzółka, ale zrobiłem w durnym 'naprawdę'. MAM WIELKĄ ZAŁAMKĘ Z TEGO POWODU.
Btw. nigdy chyba nie zrozumiesz potęgi ironii ByOuTa ; )
@Edit 2
Bajołt 20:08:07
Mam taki wielki nos ze nie widze klawiatury od telefonu
@Edit3
Do kurwy nędzy. Muszę się bronić. Z dyktand miałem same piątki ; <
No ale zes go przylapal.... No ale kazdy w zyciu robi bledy... Nawet te ortograficzne ;)
@UP
No każdy robi.. szkoda, że nie znam osobiście tej osoby, która popełniła największy... (a jaki to się już domyśl ;) ).
NJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.....Jak to mozliwe?!?!?!?!?!??!?!?!
Jak on mogl popelnic taki blad??!?!?!?!
Ide sie pociac...skoro "miszcz" pisze zle po polsku to uratuje zaglade forum od analfabetow?!?!
Krajon ? Dlaczego? ; ( Ale pamiętaj Krajon! Wezmę Cię pod moje skrzydła i przytulę ;*** ;) <przytul_mocno>
Krajon się nie stoczył!!
TO BYŁ BUG W GADU-GADU!!!!!!!
Jamniczek
26-10-2008, 20:25
" Na prawdę " teraz jesteś jak prosta gra na Nokię. :<
Tre Cool
26-10-2008, 20:26
To jest po prostu niemożliwe. To się nie mogło stać!!! Nie wierzę!! TO NIEMOŻLIWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Widzę, że mój autorytet się stoczył, nie ma nadziei...
POWTARZAM!!
TO BYŁ BUG W GADU-GADU!!!!
LUDZIE KAŻDY JEST CZŁOWIEKIEM!! I KAŻDY MA PRAWO SIĘ POMYLIĆ!!
Nie będę wspominał o ortografii niektórych ludzi na forum...
Krajun zuo wcielone, anal(fabeta) przeklęty.
Ya, Ya. Shit Happens XD.
"ByOut - czyli jak odkryłem błąd Crayona"
Ciumciak
26-10-2008, 20:29
No proszę :p nie tylko Ja oglądam redtube'a ^^
Oh oh co za poważny błąd gramatyczny :cool:
A nad jaką mapą się męczyłeś ?:>
A nad jaką mapą się męczyłeś ?:>
nbnoobgame 4
i mnie znoobiła totalnie. Teraz jestem jak gra na Nokię. Jak pusty pustak w rękach tępego kibola Ruchu. Jak kredka bez opakowania. Jak świeca bez knota. Jak Tony bez wagona. Jak ja bez nóg. Jak Kodex bez kolan. Jak Mikiel bez podgłaśniacza kroków. Jak Voltius bez red dota. Jak Mejger bez de_aztec. Jak noob bez Wosso. Jak Mortiiis bez kasy z PACC.
Dziękuję Fifciowi za obronę mego imienia, jednak to nie bug GG - naprawdę napisałem na prawdę :sad: :cry:
Przepraszam Was za mój głupi błąd. Proszę o srogą pokutę i rozgrzeszenie...
^Crayon.
Każdy może się pomylić no nie?
Odczepcie się od Krajona ; (
Elvanish
26-10-2008, 21:04
Crayon. Zlamiłeś. Jesteś nikim w moich oczach :<
Ale i tak Cię kocham. :* :D
Jesteś nikim w moich oczach :<
A ja gardzę Tobą bardziej niż kodexem, który ma psa co się szanuje bardziej niż moja mama.
Ty nie masz oczu o_O
~Johny Knoxville~
26-10-2008, 21:30
Mój Mistrzu ^^;(
Sykula, Wszystko przez to cos ...............
omgmao. kiedys chyba tez go cos poprawialem, ale to nie to co on mnie ;d
krajon wiesz co ci powiem, na prawdę umiesz pisac. xd
Omg, to po prostu był taki lag, Crayon napisał wyraz, chciał dać spację, ale co się okazało? Wyraz się 'naprawde' nie został napisany, została fraza 'na ' A, że Crayon'owi nie mruga kursor (przy czym nie zauważył, że po lagu została spacja), więc zaczął pisać 'prawde'. Był tak wkurwiony, że czym prędzej wcisnął 'Enter' i po ptokach.
Zapalmy internetowego znicza
ooooo nieeeeeeeee Crayon cos ty narobil ;/// Bede musial cie skreslic z listy;/ Ja pierdziu , ty ktory zawsze poprawiales tych mniej madrych w pisaniu oemgje.... co to sie teraz bedzie dzialo sobie nie wyobrazam xD
Brain :)
27-10-2008, 16:34
Ide się pociąć... Lecz dont kraj!111!1
v1.4 De_Aztec_On v1.4
Krul szamanuw
27-10-2008, 17:12
Nie widzę w tym nic fajnego, ktoś tu chciał być fajny...
#Crayon
Mój pies sie bardziej szanuje niż twoja matka, bo mój pies nie miał dzieci z byle kim.... _._
Zatytułowałbym ten temat 'Upadek APO".
Brakuje mi słów, by wyrazić to, co teraz czuje. Jest mi bardzo przykro z tego powodu. Żałość ogarnia moją duszę. Łączę się z wami w bólu.
Nie martw się, jutro będzie lepiej.
~~Elite Knighteczka~~
01-11-2008, 14:33
O nie :( ide się walnąć pod tira albo pociąć i utopić w łzach :( BUEHEHEHE
Maly down
01-11-2008, 18:15
Crayon 22:36:32
Ja poprawiam kolegom prace domowe
Nie jesteś tego wart. Wstydź się.
Crayon 22:37:05
Ale jest jedna osoba która pisze lepiej ode mnie
Teraz to to może jest jedna od której piszesz lepiej...0o
Powiem tak: DAŁEŚ CIAŁA. Jesteś zły, pusty, przegrany, stoczyłeś się na sam dół, nie jesteś warty złamanej kredki, nie jesteś godzien tego aby Ciebie strugać. I co NAJWAŻNIEJSZE nie jesteś godzien swojego haczyka. Tak, zabranie Ci go z nicku będzie surową, ale sprawiedliwą karą.
Nie pozdrawiam.
Maly Down dobił mnie totalnie... Piszę do Was z zaświatów. Nie potrafiłem przeżyć tego upokorzenia związanego ze słowem 'naprawdę'.
: (
Tak oto straciłem haczyk...
http://www.rzeszow24.pl/share/news/news/Gallery/small/3311/1.jpg
jacek3332
08-11-2008, 17:30
Dlaczego? Dlaczego? Dlaczego to musiało się stać? To okropne, niemożliwe, nie wierzę, nie więrze. Ten SS jest sfingowany, to oszust!!! :PPP :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.