PDA

View Full Version : [7.6] party

GrabeQ
26-10-2008, 20:33
ino solo juz sie troche nudno expi ;P mozna by wprowadzic party exp auto share :P
chodzi o gre zespolowa ;p chyba o to chodzi w grach mmo

dzieliloby exp z zabitego potwora na wszystkich czlonkow party po rowno
maksymalna roznica lvl od mastera party wynosila by 60lvli czyli np
master pt 600lv
najnizszy lv 540
najwyzszy lv 660
jezeli ktos mialby mniejszy lv nie dostawalby poprostu expa ;p
jezeli ktos zaatakowalby czlonka party normalnie byloby pk i naliczaloby fraga(przynajmniej ja bym tak zrobil xD)

nie piszcie ze nie da sie tego zrobic w 7.6 bo to nie prawda ;P wszystko sie da ;)
i nie piszcze ze kiedys bylo i robilo lagi czy cos takiego ;x dobry programista powinien zrobic tak aby bylo dobrze

duzo graczy narzeka ze mortis nic nie robi itp :P a on jest chyba programista wiec moglby sie wykazac :P

Mroczny Zenek
26-10-2008, 20:54
Zgadzam się z tobą w 100%!
Grał ktoś w Lineage II? Grasz Zabijasz moby. NP Idziesz na Varke. Solo nie dasz rady! to jest pewne. Szukasz osoby NP:Z clanu kto idzie na Varke? Robicie PT I Napierdalacie. ;< I dzielicie się expem. Jeszcze Powinno być tak że Każdy dostaje loot pokolei. Master 1. Najwyższy lv 2. Najniższy lv 3. itp.

Ponieważ Kradnięcie loota jest Bezsensowne ;/ A tylko ludzie na tym tracą pózniej fragi zazwyczaj xD

No cóż. To na tyle.

#First ;>

roman-17
26-10-2008, 21:10
Nom nie głupi pomysł;] Ale ja go widzę trochę inaczej:
1. Każdy członek party dostaje exp.
2. Ilosć otzrymanego expa jest zależna od zadanych hit'ów.
3. brak lootu. (będą kłutnie komu się należy, a pozatym skoro będzie łatwiej się expiło to niech będzie to kosztem np. właśnie braku lootu.

Pozdrawiam!!

GrabeQ
26-10-2008, 21:14
Nom nie głupi pomysł;] Ale ja go widzę trochę
2. Ilosć otzrymanego expa jest zależna od zadanych hit'ów.

no ale zwroc uwage na to ze np druid leczy knight bloczy itp wtedy druid mialby 0 expa? czyli byloby tak ak jest teraz:P chyba ze zle zrozumialem

1. Każdy członek party dostaje exp.

to sie jakby nie trzyma kupy :P

hmm no i duzo graczy narzeka ze mortis nic nie robi itp :P a on jest chyba programista wiec moglby sie wykazac :P

Techniks
27-10-2008, 05:01
nie piszcie ze nie da sie tego zrobic w 7.6 bo to nie prawda ;P wszystko sie da ;)
i nie piszcze ze kiedys bylo i robilo lagi czy cos takiego ;x dobry programista powinien zrobic tak aby bylo dobrze

duzo graczy narzeka ze mortis nic nie robi itp :P a on jest chyba programista wiec moglby sie wykazac :P

Tak? To kiedy się doczekamy yeloow sql na twoim serverze?
1.Nie podoba mi się pomysł bo to nie rl tibia gdze idzesz na hunty w 10 osób!
2.Solo sie nudno expi ,ale od tego sa ts ,gc ,skype ,uherzy oraz blokerzy.