View Full Version : [ARMIA 7.6] City of Dreams!
Moim zdaniem przydała by sie mapa respawnu i NPC..
Co wy na to??
Lost Girl
26-10-2008, 21:58
Sprzeciw!!!
Dobrze jest jak jest tak tajemniczo. to jest jak niespodzianka wchodzisz na wyspe i jest tak tajemniczo sam odkrywasz kazde zakamarki wyspy, respy, questy itp. a tak jakby bylo wszystko pokazane to by niebylo niespodzianki ;>
Shimanos
28-10-2008, 17:18
Jestem Za. Ale nie mapa respawnu tylko mapa miasta (pokazane gdzie npc) respy no może tam jakieś ale fajnie jak jest tajemniczo.
Gpiotras
28-10-2008, 17:24
TAk jak 2x up xD czyli jestem na NIE
Dlaczego?? Bo to ma być zabawa odwiedzanie nowych zakamarkow wyspy xD
Dodal byś sonde xD
@down
Taki jak np.ten ;] http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=37251
Ja jak up i kilka up jestem na nie...
Wedlug mnie to fajnie tak wszystko po koleji odkrywac , nowe respy itp...
Fajnie czasami przypadkiem wpada sie na jakies mocne potwory i sie pada...
Nie potrzebna jest mapa respawnu...
Mapa Respawnu śmierdzi.... Na APO i tak każdy wie gdzie co jest itp. Niema sensu tego robić ...:<
@Up
Zal mi sie jestem ciekawy czy jak zaczynales gre wiedziales gdzie co jest, musiales prosic innych o pomoc a tak to majac taka mapke mozesz spokojnie bez problemu dojsci gdzie chcesz i wiesz ze niezajdziesz przypadkiem na nOts Kingi chcac isc na demony czy cos.
Jestem na nie jak wiekszosc osob , lepiej odkrywac wszystko samemu jak odkrywalem mape to ciagle mialem dreszczyk ze zara wyskoczy mi jakis Debil Atom i mnie ubije :<
Scylla xD
31-10-2008, 07:57
Wlasnie taka tajemniczosc i niewiedza jest fajna jestem na NIE niema sensu
tego robić jedna wielka głupota
Oczywiście że, nie... to nie jest Tibia RL jeżeli masz problem ze znalezieniem Dragów poproś kogoś to Ci je pokaże. Zwróć uwagę że, wystarczył 1 dzień a większość graczy wie wszystko o mieście więc Twoja propozycja jest tu całkiem zbędna, najlepiej będzie jak sam wybierzesz się na spacer po mieście ja już mapke mam odkrytą. Życze szczęścia.
Pozdro
Hrabia Olaf
01-11-2008, 18:38
Według mnie lepiej będzie jezeli zostanie jak to juz niektórzy ujeli 'tajemniczo'.
wtedy byłoby załatwo wszytsko znalesc, kupic, etc.
Turbo Sorc
01-11-2008, 18:43
@up
ORTY!!!!!
Nie jest to pomysł dobry.
ZZZzzzZZZ:
-jest tajemniczo
-ciekawie
-nie wiemy co się spodziewać( podczas poszukiwań np. nowych respów)
-mówiłem że jest OK?
PoZdRo.
ta mogliby zrobic . trudno sie polapac i wiele nieodkrytych jeszcze miejsc jest
old Don Mateo
02-11-2008, 11:44
Człowieku zawsze to jest jakaś niespodzianka i możesz się nawet pochwalić swoim kolegą że jako ty pierwszy widziałeś tamto sramto a do tego nie ma takiego ułatwienia ale za to dziwi mnie jedno dlaczego ci to nie pasuje i max 2 osobą do tego a reszcie to pasuje że nie map respawnów itp ??
A po co ci to ?? nie umiesz pomyśleć i sam odkryć mapy ?? czy na tibia.com także są mapy respawnu ?? jakby tak było to ta gra nie miałaby swojego uroku i byłaby nudna. Dlatego jestem na nie.
;> No Wsumie Nie Wiem na niektorych respach moglo by to byc ale np na magic kingi nie Hmmm :confused::confused::confused:
Silkroad
06-11-2008, 15:49
Jestem jak większość powyżej czyli przeciw. Fajnie jest iść i wpaść na nowego potwora lub Master Atoma :) Jestem oczywiście przeciw. Można zrobić kawałek mapy miasta, ale nic więcej.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.