View Full Version : Która posta? najszybciej expi?
Cfaniak2d
27-10-2008, 14:34
Chodzi tu o postać z najlepszym PvM bez patrzenia na PvP :)
Proszę wypowiadajcie się!
Old Dzolo/Seba :)
27-10-2008, 14:39
Knight ZNAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Sepacz <3
27-10-2008, 14:40
Hmm, ja wypowiem sie tak:
Myśle iż najszybciej expi sie rp do 500 poziomu.
Od 500 do 900 najszybciej expi sie ms/ed
po 900 poziomie najszybciej expi sie knightem.
Pozdrawiam
GrulixBaned
27-10-2008, 14:52
Najszybciej expią prof magiczne................................
weź co graj se druidem lub sorcerem oni nie sa najlepsze profesje ale jak np questy są to to nawet tydzien szuakja druidow i sorcerow jest ich bardzo mało ;< :(
Tre Cool
27-10-2008, 16:12
Najszybciej expi ta, przy której siedzi największy no-life.
Abu luzem weźmie sobie 2 x fire women a abu ledwo leje 6 queenaów.
Sam sobie zaprzeczasz....mogles napisac ze bierze 2 fire women i 6 "kłinów"
Moze ci o Neko chodzilo?!
Dokladnie tak jak napisal up...
Szybkosc expienia zalezy od gracza a nie od profy,,,,;]
Chcociaz i tak mi sie wydaje ze najszybciej expie sie pallem/knigtem...
Lost Girl
27-10-2008, 16:29
Hmm cięzko powiedzieć. Ale moge wykluczyć sorca i druida a nad palkiem i knightem musze się chwilke zastanowić...
...dobra już się zastanowiłam szybciej sie expi knightem bo może brać wiecej i lepsze potwory bez uciekania. No chyba, że ktoś się przyzwyczaił do pallka to jemu lepiej nim grać.
szalony kowboj
27-10-2008, 16:50
Hmm cięzko powiedzieć. Ale moge wykluczyć sorca i druida a nad palkiem i knightem musze się chwilke zastanowić...
...dobra już się zastanowiłam szybciej sie expi knightem bo może brać wiecej i lepsze potwory bez uciekania. No chyba, że ktoś się przyzwyczaił do pallka to jemu lepiej nim grać.
zgadzam sie;) knight najlepszy do expa a pall najlepsze pvp.. tak to juz jest;] Knightem najlepiej sie expi bo moze solnoc duzo potworow a pal tylko ucieka i wali.
Krul szamanuw
27-10-2008, 17:09
Nie ma profesji, która expi najszybciej. To nasze ręce expią niż postać np. Abu jak by miał nowego ovnera by na pewno wolniej expil od Neko załużmy. Abu luzem weźmie sobie 2 x fire women a abu ledwo leje 6 queenaów.
Taa? mi mówiłeś że błąd popełniłem a ty jak dupo bez szkoły piszesz?
"załużmy" "queenaów" "ovnera" Naucz sie pisać frajerze bo takie błędy to porażka... i to jest twój styl ta?
Moim zdaniem knightem ponieważ knight może brać solo więcej potworów a reszta proff musi uciekać. Pozdro
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.