Zaloguj się

View Full Version : Wejdz ka?dy

Sheybeck I
27-10-2008, 22:06
Niewiem gdzie to umiescic niech moderator przeniesie do odpowiedniego dzialu.

Wkurza mnie takie cos ze chodza se te esy co moga robic wolfy i wszedzie je robia Tras Lowe robil je w temple wszedzie w calym miescie...Niezabraklo od tego kilku debugow,lagow itp..
Niech Gmowi przemysla to coś bo na moje to niewypał Robil je w ilosciach yyy XXXX! dzieki za przeczytanie i piszcie co o tym myslicie

http://i33.tinypic.com/34nqv6d.jpg

Jasny
27-10-2008, 22:12
W 100 % sie z toba zgodze pelno tych war wolfow w depo ze nieraz nie idzie wyjsc od wlasnej skrzynki depo ci co na nich jezdza to ribia i sie bawia bo mowia ze im sie nudzi jak zapytalem po co to robicie ...... Troche bezsens z tymi war wolfami

GlemexorII
27-10-2008, 22:58
to jest debug ktory dziala poprzez utevo res ina " xxxxx <--- trza wiedziec co wpisac ;s

oby mortiis to jak najszybciej naprawił! chociaz i tak bd mozna trapowac po przez ten jebany bicz....:S

Duffenzho_bżdonc
28-10-2008, 13:55
@Up
Jebie Cie? Debug to błąd klienta.. To jest bug.. -.-
I to nie tak blokuja cale dp, tylko zamieniaja sie w orc ridera, wbijaja do dp i wyskakuja z pieknego wdzianka. I tak w kólko.
@Topic
Powinni zrobić, żeby nie dało się z tym do dp wbić :<

@Down
..Po co mam czytać?..

Turbo Sorc
28-10-2008, 14:06
@up
Poczytaj regulamin.
Ale zgadzam się.
Nie powinno być tych biczów.

Mareczekk
28-10-2008, 16:20
Mortiis powinien zrobic tak ze jak ktos zdejmie ta pande <te cos co sie zamieniasz> i ze War Wolf powinien znikac a nie ze robia sie ich tyle ze od dp nie da sie wyjsc.

Orzeszek
28-10-2008, 17:00
Czego wy chcecie to przecież jest APO : >

tutaj zawsze po apdejcie jest poprawka xD bo debilni gracze za dużo sobie pozwalają..