PDA

View Full Version : [ARMIA 7.6] Propozycja co Do rooka ?

Sivemor:*
28-10-2008, 16:25
mam propozycje odnośnie rookgardu ponieważ ciągle są update na mainie to może jakieś update na rooku będzie ?? bo nie opłaca sie na rooku pacc kupować jak są większe respy na facc

PS. Mam namyśli nową wyspe dla pacc

Kto ma pisać posty typu "nie róbmy z rooka maina" - niech sobie daruje

Poazdr Sivemor

Vadephino
28-10-2008, 16:35
nie róbmy z rooka meina............................................. ............................................
POWATRZAM
nie róbmy z rooka meina............................................. ............................................

Gpiotras
28-10-2008, 16:37
Po 1. Gdzie jest tag??
Po 2. eh mało wam nie dosc ze trainery to jeszcze wyspa...
Po 3. nie robmy z rook'a maina xD
po 4. rook i tak jest juz za łatwy...
@edit
po 5. Można by było dać jakis czar na rooq od 5 m lvl ale zeby nie udezal potworkow ani nie dawal hp(jak exura) tylko dla szpanu np. utani rook hur lub cos takiego
po 6. Nie lepiej zrobi jakies respy dla +30-60 lvl a nie wyspe odrazu

Arigori IksDe
28-10-2008, 16:42
powinni zrobic cos nowego na roq bo tam juz same nudy po osiagnieciu 200 lv na rooku gra zaczyna byc nudna

Vadephino
28-10-2008, 16:51
#up
to po co na nim gracie?/.................................

Rook.Men.Mariusz.
28-10-2008, 16:52
To jest ots i tu chodzi oto,żeby sie dobrze bawić.Niech coś zrobią raz to potem będzie spokój.

P0zdro.

Bysiek
28-10-2008, 19:07

uAHSUhaushaUSHUAhsuaHSUAhsuaHUAHSUAhs "Meina" Nieośmieszaj się leszczu.. Na Roku też grają ludzie...Jestem Na Tak!!

Funnyx iksDe
28-10-2008, 19:40
Moim zdaniem to jest banalny pomysł, wiadomo, Ci co graja na rooku beda za tym a tym na mainie raczej sie to nie uśmiecha i nie mają zdania. Ale ja mam i moim zdaniem rook jest w porównaniu z realka 100% bardziej rozbudowany a przypomiam, że rook to jest wyspa początkujacych

Scylla xD
29-10-2008, 13:47
@ tak jak powiedzial ktos 3-4 x@up

Można wprowadzić tylko expiarnie od 50 levlu

@topic tu sie troszeczke rozpisze.

1. Można wprowadzi expiarnie nowe [ROOK]
2. Dodać czary na rooku np jakis czar od 100 levela i z 6 mlev było by to jakąs motywacją dla tych co grają na rook
3. Tereny można wprowadzic teren na ktorym można wykonać tylko qest który by miał bardzo dużo zagadek.
4. Powiekszyc troche respy niektórych potworów
5. Wszystko to co powiedzialem /\ to jest tylko moja opinia nie każe tego wprowadzac to tylko sugestia.

Promet
29-10-2008, 14:00
ja jestem za a gdzie sa treinery na rook bo cos czytalem ze usuneli bede wdzieczny jak ktos mi je pokaze a respy by sie przydaly nowa wyspa mniej :) pozdro

Allus Devil
29-10-2008, 19:42
Rook to już dawno taki troche mniejszy main non-pvp. Być może o to w tym wszystkim chodzi. Ci co się boją "majnowego" pvp chcą sie pobawić na rooku. Jednak mimo to wydaje mi się że innowacje typu "nowa wyspa" są zbędne. Można faktycznie tam dać jakieś nowe respy z czymś, do czego dostęp by mieli Rookstayer's z tym 150+ lvlem.

Osobiście gram tylko na mainie, mało mnie interesuje to co się dzieje na rooku, ale nie dajmy się zwariować. Wszystko ma swoje granice.

Naiczer
29-10-2008, 19:56
@up Patrzac po Twoich postach w kazdym temacie widze ze probujesz je nabijac
@temat
Masz racje. Expienie na 200lvlu nie ma sensu.
Mozna by wprowadzic resp np. Hero Rook ( nie leca c sety etc)
Quest od np. 175lvla cos ala Queen Quest na main (dostep do npc np. Kupuje bzdety :D:D) u ktorego by sie sprzedawalo bohy,k army etc

Wnoras
29-10-2008, 20:58
Ja jestem na tak! Grałem kiedyś tam na Rooku wbiłem 40 prawie level i mi się znudziło, ponieważ gdzie nie pójde tam nooby sie wbijaja w exp... Jetsem na tak.

@Vadephino
nie nabijaj postów naabku

Silkroad
04-11-2008, 16:55
Jestem za tym aby nic nie robić na rook'u ale można dodać jakiś nowy Quest na rzecz która jest tylko na rook! Jestem na tak!

bari
10-11-2008, 13:41
ja gram na mainie ,ale jestem na tak dla tego ,że na pewno ktoś z was kiedyś zagra na rooku ja może też kiedys zagram xD

Rook Men Shiz
13-11-2008, 18:49
Chcesz mieć łatwo idź na main i tam graj... Na rooku nie powinno byś tych treinów, questa na c arma, sklepu z ringami itp...

Duffenzho_bżdonc
13-11-2008, 18:54
@Up
"Treinow" Ty powinienes miec mozg i? Go niemasz :|.
@Topic
Nie przejdzie..
New wyspa z minotaurami/ghoustami by było, ale nie z bk+ =o.

Ernim
13-11-2008, 21:34
powinni zrobic cos nowego na roq bo tam juz same nudy po osiagnieciu 200 lv na rooku gra zaczyna byc nudna

A kiedy na rooku niebylo nudno? xD NIE ROBMY Z ROOKA MAINA xD

Wkurwia mnie to ze trainery teraz od 100lvl niech to zmienia na przynajmniej 30lvl bo ja chce skillowac xD

Ernim
13-11-2008, 21:38
Prosze kliknąć jedną z ikon Szybkiej Odpowiedzi aby aktywować to okno.

BroxiQ
14-11-2008, 07:35
Ale na rooku jest za dobrze... Pasowało by wam na kilka dni przywrócić stary klimat to połowa z was chyba by się zabiła... Jak by było kilka bk i ghosty slimy amazonki itd. Zobaczyli byście jak kiedyś wbijało się 150 lvle a nie teraz.

Wiele Miałem Kont
14-11-2008, 20:16
Można by było dodać jakiś nowy resp jakiś stworów, ale aby móc do niego wejść trzeba by było wykonać quest( jakiś ciężki, że jest potrzebna prawdziwa ekipa).

Metalsider
14-11-2008, 20:20
lol kto wogule gra na rooku ;/ ja tam nie wiem co ludzie w nim widza ; utevo luv i utevo gran lux? niech najlepiej usuna rooka chcociaz nie bo bedzie 1 wielkie noobowanie...

Muflon
14-11-2008, 20:22
Moim zdaniem rooka nie trzeba ulepszac a dlaczego?
Bo jak każdy wie lub też nie, rook służy do nauki gry, jezeli wbijesz 15 lvl to jest nagroda, wyjscie na main gdzie sie zaczyna prawdziwa gra, na rooku są świry które wbiły 200+ lvl ale to ich wybrów wiec jestem stanowczo na NIE!

Heroes Rooker III
07-12-2008, 17:22
Kto świry sam gram na rooku !!
Co powiem do tej zapowiedzi jestem za Nie !!
Zobaczcie jak teraz Quest na C Armor i Trainery itp..
Sami chcieliśta głównie te Trainery !!
Po co nowe tereny ?? Żebyście znów zabierali loota i wybijali potworki !!

~GrulixBaned
07-12-2008, 17:24
Jestem za tym aby były update na roku ale jak dopiero wyjdzie 8.3

silver ghostek
07-12-2008, 17:36
Jak ci nie odpowiada rook to idz na maina. Wg mnie jest dobrze i nic nie trzeba zmieniac... Jest gdzie expic i niech tak zostanie...

Medix
08-12-2008, 22:32
Według mnie na rooku i tak już jest gicio przecież każdy rooksleyer ma gdzie expic no co z taką 200 to nie wiem ale taki 150 ma spokojnie pole do popisu

Shadreet
10-12-2008, 20:31
Hmm nie wiem, ale odnoszę wrażenie, że z rooka powoli robi się jakby oddzielny server no-pvp, jest coraz więcej itemów, coraz mocniejsze potwory, powoli wprowadzane są czary....mam mieszane uczucia co do tego. Na RL nie robią żadnych większych udogodnień dla rookmanów, osoby grające na rooku to specyficzna grupa (szczerze ich nie rozumiem) expiąca wytrwale na słabych potworach... Ogólnie jestem na NIE w związku z jakąkolwiek rozbudową rooka...

Morfeusz
10-12-2008, 21:08
A ja powiem tak za moich czasów tzn jakieś pół roku temu grałem na rokardzie i było dobrze, a teraz już tak nie jest, wiec jestem za tym co kolega( autor postu napisał) Jest5 to świetny pomysł. Jak ktoś się przywiązał maina, to niech się nie czepia rokardu, my się nie czepiamy maina. JESTEM NA TAK JESTEM NA TAK JESTEM NA TAK JESTEM NA TAK JESTEM NA TAK JESTEM NA TAK JESTEM NA TAK JESTEM NA TAK JESTEM NA TAK JESTEM NA TAK JESTEM NA TAK JESTEM NA TAK JESTEM NA TAK JESTEM NA TAK JESTEM NA TAK JESTEM NA TAK JESTEM NA TAK JESTEM NA TAK JESTEM NA TAK JESTEM NA TAK v

to jest armia podkarpacki ots, tu nie obowiązują reguły takie jak na rl, niech ten rokar bedzie z lekasza ulepszony.

Pampalini
10-12-2008, 21:29
Co by dodac na rooka ? np wiekszy resp ghostow :) czy tez Dragonow :)

@ Jestem na takJestem na takJestem na takJestem na takJestem na tak

Morfeusz
11-12-2008, 11:05
Na moje można dodać małą wysepkę pacc, było by tam sporo questów i respowisk np
-3 respy po 1 dragon,
-2 duże respy ghostów
- mały resp slimów taki z 10 sztukami

Questy typu:
-zabij giant spidera>> pozniej dark lorda>>> pozniej solo room z 4 black knihtami i nagroda dostęp do nowej wyspy

-znajdz 30small rubby, 10 pereł i zdobądz 50cc w zamian dostaniesz nowy strój

19Fifi64
21-12-2008, 08:58
uAHSUhaushaUSHUAhsuaHSUAhsuaHUAHSUAhs "Meina" Nieośmieszaj się leszczu.. Na Roku też grają ludzie...Jestem Na Tak!!

Śmiech rodem z hothey'a ? :) - Aż żałosne.
Gdyby nie grali, to nie było by rooka. - Proste.