View Full Version : Dev(b)il Atom by "Miszcze"
Elxis Maniaq
28-10-2008, 18:18
Elo elo tszy tfa sero! (Ironia)
Siema,
wszystkie low lvl`e które nie mogą dostać się na Devil Atoma łapcie screen.
http://i38.tinypic.com/u31js.jpg
W rolach głównych
- pozwólcie, iż zacznę od siebie Master "Manas" many
- Smaczus "Harnaś" Smaczkowski
- And Neko "Koza"(k) Knight`owski
Loot taki sobie ;p Itemki nie lecą ale w każdym jest sl i kasa :) Nie powiem ile ale powiem, że lecą sc.
Sorry, że ss taki ścięty ale coś mi się zwaliło :/
Ps Nie mam bota jakbyście pisali, że zasłoniłem pasek...
Eq zostawiłem w domq;p
Labeletti
28-10-2008, 18:27
A pokażesz gdzie owy resp się znajduje?
Jak co msg Labeletti
Arigori IksDe
28-10-2008, 18:33
dzisiaj tam padlem ;] jak raz wejdziesz to juz nie ma wyjscia :< tzn klatka to jest
Old Dzolo/Seba :)
28-10-2008, 18:40
"18:10 Neko Knight: zrub" AEHoAEhoAEh, to mnie rozj*ało :D
Sam byś go wyuhał :s Żadne mi to osiągnięcie =o
Matii Knight
28-10-2008, 18:40
Od jakiego lvl można się tam dostać? I tak btw. ile questów dodali, i jakie są nagrody, i co dają? Bo nie gram na APO, to nie zwiedziłem.
Armia Fansite
28-10-2008, 18:43
Następny resp dla maniaków tibi. Robicie dzisiaj nocke?
<Vetebcio>
28-10-2008, 19:15
No to teraz napewno bedzie jakiś 2000 lvl na serwie Go Go Neko,Abu :rolleyes:
dzisiaj tam padlem ;] jak raz wejdziesz to juz nie ma wyjscia :< tzn klatka to jest
A widziałeś cały resp?? to nie klatka na końcu respa jest tp i można się wydostać.. nad devil atomem jest niewidzialna podłoga wejdz sobie na nią i zobacz nie wpadniesz bo niema pułapek ;]
Lu$hOoOoOfy Cineq
28-10-2008, 20:20
Zrub rox. Xd
Może i tibia to twoje życie, ale kiedyś ten ots padnie. xdd
.O.S.T.R.
28-10-2008, 20:24
Ja bym zmienił nazwę tematu na 'Allegro boys w akcji.'
Elxis Maniaq
28-10-2008, 20:44
.O.S.T.R.
Jeżeli ja według Ciebie i Smaczek to allegro boysy to się grubo mylisz. ;)
Dostanie chara to nie allegro..
Quest nie wiadomo od jakiego lvl`a jest dzisiaj przez bramkę przeszedł 213 pallek więc większość na luzie wejdzie;p
zrub lol :|
@top gz ;oooo nice xDDD
. . . .. . ..
Assil Dfa
28-10-2008, 21:13
Jasne jeszcze respa z Master Atomem dajcie :).
I już najazdy nie będą potrzebne a na rook Hero żeby na c seta cały rok nie trzeba było czekać...
GrulixBaned
28-10-2008, 21:17
Nom gz. A co do lota to leci z nich około 5 sc i sl zawsze a itemki też lecą tylko trochę poczekaj.
Benek Kox
29-10-2008, 07:14
Elo elo tszy tfa sero! (Ironia)
Siema,
wszystkie low lvl`e które nie mogą dostać się na Devil Atoma łapcie screen.
http://i38.tinypic.com/u31js.jpg
W rolach głównych
- pozwólcie, iż zacznę od siebie Master "Manas" many
- Smaczus "Harnaś" Smaczkowski
- And Neko "Koza"(k) Knight`owski
Loot taki sobie ;p Itemki nie lecą ale w każdym jest sl i kasa :) Nie powiem ile ale powiem, że lecą sc.
Sorry, że ss taki ścięty ale coś mi się zwaliło :/
Ps Nie mam bota jakbyście pisali, że zasłoniłem pasek...
Eq zostawiłem w domq;p
Wy jesteście ślepi czy co? Nie widzicie tutaj lh? BOT - BAN :)
Techniks
29-10-2008, 07:36
Wiadomym jest ,że uhał go na tibigg stad ten lh
Elxis Maniaq
29-10-2008, 09:15
Lh? O ile wiem to nie jest karane ;)
Wchodzisz do folderu pliku i zmieniasz jakiś plik i masz jasny ekran.
A do tego mam program co rozjaśnia ekran podczas screena :*
Po co mi lh jak mam utevo vis lux i prawie cały ekran świeci lol2.
Wchodzisz do folderu pliku i zmieniasz jakiś plik i masz jasny ekran.
A do tego mam program co rozjaśnia ekran podczas screena :*
Po co mi lh jak mam utevo vis lux i prawie cały ekran świeci lol2.
sranie w banie masz lh i nie placz -.-
Po co mi lh jak mam utevo vis lux i prawie cały ekran świeci
PRAWIE CAŁY !
A tu widac CAŁY wiec idź z tym botem uhaj Neko Koze Knajta i nie tłumacz się okej?
gz 25/8 juz siedzicie żeby coś lotnąc czyż nie? :>
Alet Mort
29-10-2008, 14:35
Lh może być wbudowany w klienta ^^ ; o
@topic
Gz
Benek Kox
29-10-2008, 17:58
Nie wcale ... Jeszcze może powiesz ze dodatkowe dni premium dają za jego używanie , po co wymyślasz te denne bajeczki .
Wiadomo że uhałeś na TBI GG , każdy na tym uha praktycznie więc nie staraj sie.
Elxis Maniaq
29-10-2008, 19:48
Benek - taki żwirek dla kotów do którego srają...
Wiesz jakbyś wiedział to gadałem z innymi graczami i powiedzieli mi, że mam taki jasny ekran bo u góry stoi Smaczuś z czarem na światło tu> Neko a ja u dołu i po za tym są wszędzie ognie...
GrulixBaned
29-10-2008, 21:24
Master Many to słowa do Ciebie. Jesteś idiotą czy co? Powiedz mi? Jeśli robisz zdjęcie na forum to wyłącz bota. Chyba wiedziałeś, że dasz fotkę na forum i będzie to oglądać XxX użytkowników tego forum.
Mordotymoja
25-11-2008, 16:45
Ja bym zmienił nazwę tematu na 'Allegro boys w akcji.'
BUAHAHAH zalosny z ciebie kolo... ktos musial nabic ten lvl. Co ty myslisz ze lvl sam sie nabije i wrzuci na allegro? zal mi cie. ktory masz lvl? 5? buahah.
Aha poprostu im zazdroscisz.
P.S.
Neko goń abu:D:D badz znow najlepszy
@edit
Zrub rox. Xd
Może i tibia to twoje życie, ale kiedyś ten ots padnie. xdd
a ty powiedzial bys = "Zrób proszę cię bardzo screena jak biorę na klatę Devil Atoma" jak bys walil atoma. Powiem prawde cineq. jestes zwyklym 14 letnim noobem ktory nawet nie expi
@up po co odświeżasz ja ... :/ .................................................. ......... gz
RaptoreczeQ
25-11-2008, 18:37
No no gz ;>
Troche Ci nie wyszedl ten ss
Pozdro.
Arigori IksDe
25-11-2008, 18:54
BUAHAHAH zalosny z ciebie kolo... ktos musial nabic ten lvl. Co ty myslisz ze lvl sam sie nabije i wrzuci na allegro? zal mi cie. ktory masz lvl? 5? buahah.
Aha poprostu im zazdroscisz.
P.S.
Neko goń abu:D:D badz znow najlepszy
@edit
a ty powiedzial bys = "Zrób proszę cię bardzo screena jak biorę na klatę Devil Atoma" jak bys walil atoma. Powiem prawde cineq. jestes zwyklym 14 letnim noobem ktory nawet nie expi
WYJDZ
No no gz ;>
Troche Ci nie wyszedl ten ss
Pozdro.
ZJEB
Chodzcie odswierzymy posta z przed pol roku kk ? blax
Old Rembik
25-11-2008, 19:49
plish ,,zrub'' szkrina..
Jak już osoby up napisały.. prędzej czy później ten ots padnie, wraz z waszymi ,,kox'' postaciami. Nie gratuluje.
Nemiksiol
25-11-2008, 20:15
gzzz ostatnio jak widziałem to nikt nieumł ubic devil atoma a teraz dawaj na mastter atoma !!!!!!!
Wy ***** all kozaki up wiekszosc z was nie osiagnela 500 levela a szczekacie tymi ryjami...zazdrosc wam ze maja dobra ekipe i ze moga bic devil atomy a wy nie...co was to obchodzi ze siedza nontoper na tibii..ich zycie
A jezeli chodzi o to "zrub" to rozumie tego ortografa bo jezeli bys pral takiego potwora to nie patrzylbys na ortografy oO
Gratulacje :)
DobraForma
27-11-2008, 18:37
panie Up (Romek)
tak nie patrzył byś na ortografie ? ale sadze ze wiedząc jak się pisze to byś napisał nawet "o" nie musi być ó ale to już by zmieniło wszystko ;)
ja wcale nie zazdroszczę bo widzę ze nowy owner jest na Neko ;) bo stary owner nie robił błędów takich dziecinnych ^^
Pozdro Allegro (chodzi mi o samego Neko)
bo co do reszty na ss'ie to nie wiem ^^
UP
Jest jeszcze cos takiego jak dysortografia moze akurat neko ja posiada? A jezeli tak jest to nie jest zaden powod do smiania ;<
Allegro nie allegro, boty czy nie boty, ich sprawa. W każdym razie nie wiedziałam, że aż tyle się zmieniło na tym apo podczas mojej nieobecności. Trzeba przyznać, że mapper/mapperzy wzięli się do roboty. Chociaż przyznam nigdy nie darzyłam sympatią Neko Knighta, zawsze kojarzył mi się z rozkapryszonym gnojkiem dla, którego żadne zasady nie liczą się. Ciekawa jestem przez ilu ownerów przechodziła ta postać.
^up Ojj niechciała byś wiedzieć :p.
btw.
- Allegro
- Bot
- No0oby
- 25/8
- Dzieci Tibi
Starczy.
Karol Pal
30-11-2008, 10:04
Zazdroscicie i tyle. Ciekawe jakie wy macie lvl. Zdziwil bym sie jak byscie mieli po 50. Z mojej strony wielkie gratulacje dla ekipy a tera neko jazda do 1800 a potem 2000. Gon Abu i badz znowu najlepszy jak to zawsze bylo ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p ;p;p;p;p;p;p;p;p;p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.