PDA

View Full Version : Skrzynia z Whip's Wolfem.

Ser@fin
28-10-2008, 18:39
Robilem dzis 24 razy Whip's Wolfa. Zglaszam bug poniewaz zawsze jak podejde do skrzyni. To nie moge wziąśc nagrody. Tzn klikalem 10 sekund bez przerwy. To nie byl lag ani nic. Nie moglem wziąśc. Potem kilka razy na żyda ale zawsze kliknolem. I nic. Nagrody nie ma. To nie logiczne zeby przy jednym apo stracic 24 sc na sle. Prosze o sprawdzenie mojej postaci poniewaz to jest nienormalne... ;/

Pozdrawiam

Armia Fansite
28-10-2008, 19:04
Thagos to twoja postać? Wczoraj mi pokazywał ten bicz z questa ;)

Ser@fin
28-10-2008, 19:43
Thagos to twoja postać? Wczoraj mi pokazywał ten bicz z questa ;)

Mialem bicz ale nie z questa >.< No comments.

Czekam do restartu i zobacze, moze zadziala.

Mabra
28-10-2008, 20:08
Serafin daj bicz! :< nie no "czołg" wogole od ktorego lv jest ten quest i co do zabicia ? xd i ile obecnie stoi(kcc).

GrulixBaned
28-10-2008, 20:35
@up
Około 7kcc

@topic
Tak samo miałem tylko ja wydałem 3 sc na sl. Podchodziłem do skrzyni i jak chciałem zebrać nagrodę ze skrzyni na bicz działo mi się jak bym klikał w ścianę. Czytaj nic się nie działo. Ale wyłączyłem tibie jeszcze raz poszedłem i udało się.

Wnoras
28-10-2008, 21:13
No i dobrze Ci tak... Przynajmniej 1 osoba mniej stawiajaca War Wolfy w depo i w innych miejscach uczęszczanych przez graczy... Oby nigdy Ci się nie udało przejść.

Laki
28-10-2008, 21:20
shAUsAHUsuAHsushAUsAHUsuAHsushAUsAHUsuAHsushAUsAHU suAHsushAUsAHUsuAHsushAUsAHUsuAHsushAUsAHUsuAHsush AUsAHUsuAHsushAUsAHUsuAHsushAUsAHUsuAHsushAUsAHUsu AHsushAUsAHUsuAHsushAUsAHUsuAHsushAUsAHUsuAHsushAU sAHUsuAHsushAUsAHUsuAHsushAUsAHUsuAHsushAUsAHUsuAH sushAUsAHUsuAHsushAUsAHUsuAHsushAUsAHUsuAHsu

tera przykoxiles czlowieku tylko hmmm przypomnij mi kto sie chwalil ze wykonal quest na spocony bicz?? ;o i jeszcze wkrecal ze sam??;o i ze ZDOBYL nagrode?? heee no kto?? ;o ahh to ty ;< no jak mi przykro wez czlowieku wyjdz..

Malkin
28-10-2008, 21:39
W ogóle, te questy nie są potrzebne, więcej bugów niż pożytku.

Tak, dobra robota Mortiis, Tygrys, ale są bugi, niestyty, to jest ważniejsze.

#Temat
Ja kiedyś nie mogłem softów wziąść, to było dawnooo, na old apo.

Lost Girl
28-10-2008, 21:39
Myśl, że to wina tego bicza co go kupiłeś. Wywal go na inną postać lub konto i sprobuj jeszcze raz podejść pod questa i wziąść nagrode

lemoneek
28-10-2008, 22:47
W ogóle, te questy nie są potrzebne, więcej bugów niż pożytku.

Tak, dobra robota Mortiis, Tygrys, ale są bugi, niestyty, to jest ważniejsze.

#Temat
Ja kiedyś nie mogłem softów wziąść, to było dawnooo, na old apo.

a kiedy było old apo japierdole ale ciota z ciebie..Old apo to jesto to apo (słowo old stare stary) a to nie jest nowy serwer ani stary serwer tylko zwykłe apo

***** koleś co myślisz że jak powiesz old apo to będziesz super pro evul mastah?

Ser@fin
28-10-2008, 23:11
Zrobilem Whip's Wolfa, dziala wszystko. Prosze zamknac temat, dziekuje za pomoc. :P