View Full Version : [Forum]- Uuswanie warnów.
Witam, czy chcieli byście, aby warny zostały usuwane?
- Wyraź swą opinię w tym temacie.
Propozycja
Czy nie lepiej by było, aby warny usuwały się na forum, np. 1 warn na miesiąc?
Ja mam np. 4 warny, poniesie mnie, napiszę coś bezsensownego, to od razu warn, i ban konta, dużo ludzi pisze posty, ma około 200+, a tutaj 5x warnów i ban.
Pzdr,
Malkin ;)
DannRook
28-10-2008, 21:57
Jak moderator chce to daje warna "okresowego" który znika po upływie jakiegoś czasu, więc nic nowego nie zostanie wprowadzone bo to już jest...
Masz 4 warny znaczy, że jak cie poniesie to musisz założyć new konto;)
@up
Warny okresowe są stosowane b. rzadko... ^^
@topic
Zgadzam się, też mam 4 warny i 2 upomnienia... i teraz ban? :s lipa... albo niech bany będą na jakiś okres.
Ogólnie za wulgaryzmy nie powinno być warnów, chyba, że ktoś perfidnie przesadza.
Lu$hOoOoOfy Cineq
28-10-2008, 22:16
Nie prościej tak jak ja - dostać się do konta kilku moderatorów i samemu usunąć?
A czy tak trudno jest przestrzegać Regulaminu? Uwierz mi, że nie...
Jestem na nie.
DannRook
29-10-2008, 00:25
@up
Warny okresowe są stosowane b. rzadko... ^^
@topic
Zgadzam się, też mam 4 warny i 2 upomnienia... i teraz ban? :s lipa... albo niech bany będą na jakiś okres.
Ogólnie za wulgaryzmy nie powinno być warnów, chyba, że ktoś perfidnie przesadza.
Wiem, że są bardzo rzadko aczkolwiek, jest to wina moderatorów, którzy dają za małe przewinienia warny na zawsze...
Powinno się zdjemować warna 1 na miesiąc, pod warunkiem, że w tym miesiąciu nie dostaniemy żadnego nowego warna a jeśli dostaniemy to ten warn który nam zdjęto to go otrzymujemyz nowu ;)
To była moja propozycja ale 2 propozycja to taka, żeby moderatorzy dawali częściej warny okresowe;D
ja jestem za... mialem 4 warny.. tepa ciota cold macie mnie wkur... zbluzgalem go i ban.. :| nie chodzi o to ze mialem 150+ postow ale o samo to ze dostalem bana.. czasem sie nie zwroci uwagi i sie napisze jakis bluzg i jest warn lol.. powinno sie to usuwac
old Don Mateo
29-10-2008, 09:07
Nom przydało by się zdejmowanie warnów za dobre zachowanie np. 1 miesiąc miną nie dostałeś żadnego warna to mogą ci zdjąć tego co ostatnio
Powinni wprowadzić zasadę:
3 przekleństwa = perm na 3 dni.
Uważam ten pomysł za bezsensowny...
Widać że nie zależy Ci na tym żeby sobie popisać na forum, tylko nabijać posty :]
Nie wiem w czym problem. Dostajesz bana, robisz drugie konto o podobnym nicku i dalej możesz pisać ;l
Jestem stanowczo na nie.
Nie, ponieważ nie chce mi się wpisywać czasu trwania ostrzeżenia.
A tak na poważnie, to byłbym bardziej za wprowadzeniem systemu odrabiania warnów, np. za napisanie jakiegoś poradnika, albo za raportowanie postów łamiących regulamin.
Jarty Drat
29-10-2008, 17:28
up/\ lol to jak ci sie nie chce jest wielu innych chetnych na moderatora!
IWZT
Son Pall
29-10-2008, 18:22
Nie prościej tak jak ja - dostać się do konta kilku moderatorów i samemu usunąć?
Cineq : *
Rozwaliłeś mnie ... ; d
@toppic .
Ta... Proste .. dostajesz bana , robisz new konto i Tyle ? ... w czym problem ? :|
Powiedz mi jaka jest różnica pomiędzy 220 napisanymi postami a 10 ? : |
yh.. Stanowczo na Nie ..
chyba , że jak Arhadus wspomniał , system odrabiania warnów .
Silkroad
04-11-2008, 16:45
Zgadzam się ale co 2 miesiące :) I by było fajnie i by się dostawało + za 2 miesiące bez warna :P. Zgadzam się z propozycją i za banami okresowymi też jestem !
GrulixBaned
04-11-2008, 17:00
Nie, ponieważ nie chce mi się wpisywać czasu trwania ostrzeżenia.
A tak na poważnie, to byłbym bardziej za wprowadzeniem systemu odrabiania warnów, np. za napisanie jakiegoś poradnika, albo za raportowanie postów łamiących regulamin.
Na old forum było coś takiego. Jak ktoś napisał dobry poradnik to zdejmowało mu się warny.
@topic
Jestem na nie, ponieważ po co to komu? Znaczy dal ludzi którzy mają 4 warny jeszcze jeden i ban? Trudno. To chyba proste przestrzegajmy regulaminu to w ogóle na forum będzie lepiej jak i w grze.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.