PDA

View Full Version : [FORUM] system reputacji

Scylla xD
29-10-2008, 13:41
System Reputacji

Czy chcesz żeby wrócił system reputacji moim zdaniem było to dobre na forum można by było zrobić to iż jak masz naprzykład xxx punktów reputacji usuwasz sobie warna ale tylko 1. Jeżeli to co napisałem dopiero nie wejdzie w życie to chociarz żeby wszedł stystem reputacji.

Czemu nie ?? HELP helpf Nie HELP!! jaki helfP

Ktoś
29-10-2008, 14:35
Z jednej strony tak, z drugiej nie :P

Pamiętam jak był system reputacji i o mało nie pokłóciłem się z Mikielem. Ktoś się pode mnie podszył i dał mu negatywny :/
I to jest niestety minus - osoby nielubiące jakiejś osoby, wysyłają ujemne punkty do ludzi podpisując się za osobę której nie lubią(trochę poplątałem, ale może zrozumiecie :D).

Z drugiej strony to nawet dobrze. Osoby zakładające pożyteczne tematy dostawałyby jakieś małe nagrody w postaci punktów reputacji :P

Jestem na TAK i na NIE.

Scylla xD
30-10-2008, 20:38
To zdecyduj się za czym jestes ;p bo to troche dziwne jestem na TAK i na NIE
bezsensu. A ja tam uważam że to dobry posmysł i prosze o coment plax

Mabra
31-10-2008, 07:43
Bylbym na tak , ale tak jak Ktoś napisal sa takie noobki co sie podszywaja ,robia tysiace innych kont zeby tylko komus dac ujemny pkt reputacji :/

Daaron
31-10-2008, 07:54
Mogłeś/aś umieścić ten post w dziale Sondy i ofc dodać sonde. O ile dobrze pamiętam był już taki temat albo raczej pokrewny w którym była rozmowa o reputacji oraz licznikach postów. Oczywiście popieram Wasze zdanie dobrze byłoby ujrzeć po raz kolejny kilka kwadracików pod profilem ale, jeżeli na prawde Wam zależy tak jak mówiłem, zamieścić temat w dziale Sondy, zebrać jak najwięcej "jestem za" i spamować Mortiisowi o wprowadzenie tego. Może za tydzień może za miesiąc w końcu by się udało.

Nie wiem czy to prawda bo wątpie żeby Mortiis znosił aż, takie spamy ale, to chyba jego e-mail: bosh@o2.pl

Pozdro

@Down
Sekundy OMG xD

@Scylla
Wiesz że, prawdopodobnie dostaniesz warna za double post ;>.

Scylla xD
31-10-2008, 07:54
No z tym jest problem ale można go rozwiązać naprzykład założenie 1 konta
na miesiąc i trzeba mieć inny e-mail żeby założyć konto

Silkroad
04-11-2008, 19:50
Jestem na nie.
Koledzy by dawali sobie +
A wrogowie -
Były kiedyś reputy ale to nie wypaliło. Jestem na nie.

Crayon
04-11-2008, 20:05
Tak, jeśli będzie opcja dawania sobie TYLKO pozytywnych reputów. Negatywy zostawmy do dyspozycji Moderatorów.
No i jakiś limit reputów dla jednego użytkownika(Użytkownik może dać tej samej osobie tylko jednego reputa w przeciągu siedmiu dni).

Arigori IksDe
04-11-2008, 20:12
jestem na nie bo wszystkie twoje pomysly sa do dupy,btw miales odejsc z tego forum..., juz wrociles ? i 3 posty w temacie gz

Peps
04-11-2008, 20:33
jestem na tak, ba świetny pomysł
ale te podszywające się pod kogoś osoby <już mi się nie dobrze robi>
ja byłbym za bo jeszcze 1 pkt i delete konta <ups>

xxXTibiomanxxX
04-11-2008, 21:06
To dobry pomysl , ale mam jeszcze jedna sugestie.
Aby Punkty Reputacji mogli dawać tylko ludzie na forum którzy posiadaja range powyżej zaawansowanego lub wlasnie tej rangi :D

Crayon
04-11-2008, 21:30
To dobry pomysl , ale mam jeszcze jedna sugestie.
Aby Punkty Reputacji mogli dawać tylko ludzie na forum którzy posiadaja range powyżej zaawansowanego lub wlasnie tej rangi :D
Imo zielony kwadracik powyżej 50 postów wystarczy.