View Full Version : [ARMIA 7.6] Ban = Strata Pacca
Melekx17
29-10-2008, 14:09
Proponuje aby gdy ktoś dostanie za coś bana to żeby pacc nie leciał tej postaci. Mi się zdarzyło tak ,że dostałem bana za fragi. Akurat kończył mi się pacc i straciłem domek warty 12 k cc. Wiedz napiszcie czy jesteście za tym czy przeciw temu.
Armia Fansite
29-10-2008, 14:13
Jak mogłeś dostać bana za fragi? Tutaj nie ma banów za zabicie kogoś tylko jest RS.. dostałeś nauczkę. Jak ktoś dostanie bana powinien mu lecieć pacc.
Arigori IksDe
29-10-2008, 14:24
nie ! jak ktos ma kase to pacca moze miec ile chce..., co z faccami ? przynajmniej przez 2 tygodnie typ ktory zlapal bana za boty przystanie expic
@down
nie nauczy sie bo po 3x banach dostanie delete
Z jednej strony to zle , bo pacc leci pacc , ale z drugiej strony ten ktos wkoncu nauczy sie, ze sie nie botuje....
I tak jak powiedzial up...
Nie mogles dostac bana za fragi...
Gpiotras
29-10-2008, 15:16
Bana za fragi?? Chyba zostales specjalnie potraktowany ;>
NIE!!! Trzeba było nie łamac regulaminu ;]
@down
na apo nie takiego czegos xd sa tylko rs
*up
Czy to nie jest czasem tak, że dostajesz bana bo zadużo osób zabiłeś?
Nie wiem bo coś mi się kojarzy, że na RL Tibi tak jest?
*topic
Faktyczne troche głupio jak dostaje się bana, a ma się 'premium account'.
Mimo to jest przeciwny, używał bot'a, łamał regulamin kara się należy...
bo z tego by powstała pewna dziwna różnic pomiędz facc, a pacc.
Wykupienie bana. Ja mam pacc to niedostane bana, zapłaciłem 10 zł, jestem lepszy, mi się nienależy, to facc'e bot'ują.
Allus Devil
29-10-2008, 19:33
Ale sprawa jest prosta! Złamałeś regulamin? Tracisz!. Nie ważne pacc czy facc. Nie ma rónych i równiejszych. Graj zgodnie z regulaminem, bana nie otrzymasz. Co ma powiedzieć na ten temat ktoś kto np: traci pacc (przyznam się że tak jest niestety w moim przypadku, a łącza słabego nie mam :( ) przez lagi, nie może expić etc? Też teoretycznie powinien dostać zwrot za stracone dni.
Ban = straty i koniec
Poprostu niech ci co maj boty niech ich nie uzywaja i nikt nie bedzie plakal :)
Temat do zamkniecia.
Scylla xD
29-10-2008, 20:29
Nie no za fraga nie można dostać bana przykro nam że stracisz domek warty 12 kcc ale powiedz nam co to nas ma obchodzić napisz e-mail do morttisa a nie tutaj nam płaczesz.....
Dobrze jest. Nic nie trzeba zmieniać.
Ban np. za boty to strata PACC (9-10dni). Jest to w pewien sposób kara za łamanie regulaminu, a gracze FACC mają po prostu szczęście, bo nie mają PACC i nic nie tracą, nie licząc dni przez które nie będą mogli grać.
To tyle.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.