PDA

View Full Version : Domki + quest

Mortiis
29-10-2008, 16:50
Z lekkim opóźnieniem dodaliśmy nowe Domki w mieście CoD, zapraszamy do licytacji!

Ponadto na rook'u został dodany quest na Crown Armor.

Poprawiliśmy również błąd czaru Creature Illusion.

Pozdrawiamy i życzymy miłej gry!
Zespół APO

GrulixBaned
29-10-2008, 16:52
Jest wreszcie. Od jakiego lvl quest na c armor?

@Mortiis
Mortiis wiesz co z Busstem bo pisze, że odszedł. Czy będzie nowy nabór modów?

Mo$uke
29-10-2008, 16:52
O fajnie...
Ale tam pewnie drogie beda te domki...ale coz...
Fajnie z tym na c armor...jakies oderwanie od codziennego expienia na rooku...
Pozdro....:)

Tico
29-10-2008, 16:53
Może z opóźnieniem ale dużo osób nienażekało na to.
O prosze Quest na rook'u musze to sprawdzić, ciekaw jestem co tam wymyśleliśćie. Trzeba zbadać znowu cały rook... i tak apropo rook'a mogliście trainery usunąć.

Heroes Rooker III
29-10-2008, 16:55
Szczerze że Mortiisek pomyślał szczerze nad moim pomysłem na questa.
Thx.
PS : Co do domków też jak będe grał od nowa Heroes Rookerem to wykonam swój ruch.Pozdrawiam :)

Rook.Men.Mariusz.
29-10-2008, 16:56
Cooooo!!!??na rooku qest na c armor :|

Wiesz jak teraz cena spadnie omg ;/

Marik
29-10-2008, 17:09
nie chbya najgorsze co mozna bylo by zrobic ;/
c armor to byla jedyna rzecz cenna teraz ceny spadna do paru cc
nie mogla to by byc jakas tarcza ?(nowa)

no ale przynajmniej pomyslano o rooku ;]

@ Mortiis
a od jakiego lvla jest ten quescik ?
mysle ze jakis 150++

Ser@fin
29-10-2008, 17:09
Quest na crown armor? Cos dla Rookmasterow ;d

Domki na CoD?

Cos dla mnie :D

Ok, juz licytuje :D :P

Pzdr

Nazwa użytkownika
29-10-2008, 17:56
Jeszcze bardziej zjebcie rooka i dodajcie questa na softy, winged i wszystko co kiedys bylo rarem...

Arhain
29-10-2008, 18:55
Powiem tyle:
Crown Armor zostal zniszczony z 100cc na rooku bedize kosztowal 5cc, bez sens z tym c arm quest a do tego od takiego malego lvlu i jakie potwory trzeba pokonac, marne scaraby, bez przesady !!! !!! !!!, błędne pounięcie

Griwelda
29-10-2008, 19:16
Quescik na crown armora jest tak prosty i banalny (bramka od 66 lvl) ze teraz
c arm bedzie kosztowal okolo 5-10cc.Co powiedza na to ci którzy kupili takie army za ciezkie pieniadze (100-130cc).:(

Ale trzeba przyznac ze dosyc pomyslowy ten quescik zeby tylko scaraby byly mieszane z dark lordami i bramka byla od 130 lvl

Scylla xD
29-10-2008, 20:34
Nareszcie domki w City of Dreams chyba sobie coś taniego kupie.

Co do qestu nie gram na rooku ale nareszcie jakis qest żeby sie nie nudziło
na rooku.

Kamil jestem z ciebie dumny.

Zbuntowany
29-10-2008, 21:22
Fakt za miast tego c arm, można było prowadzić jakieś 2 questy. Poprostu takie zwykłe szare itemy np. tarcza lepsza od guardian, ale słabsza od vamp, i bramka na 40 lvl bądź większy.

Ciężko mi powiedzieć bo niezbyt znam rynku rooka :P

Heroes Rooker III
29-10-2008, 21:33
Od którego ten quest.
Na C armor i jakie potworki do zabicia oraz dokładna jej lokalizacja jest.

DannRook
29-10-2008, 21:42
Quescik na crown armora jest tak prosty i banalny (bramka od 66 lvl) ze teraz
c arm bedzie kosztowal okolo 5-10cc.Co powiedza na to ci którzy kupili takie army za ciezkie pieniadze (100-130cc).:(

Ale trzeba przyznac ze dosyc pomyslowy ten quescik zeby tylko scaraby byly mieszane z dark lordami i bramka byla od 130 lvl

Ja sprzedałem c set za 20 kcc?
Zaraz po tym jak hero zlikwidowali...
Quest tak trudny, że głowa mała...
Wszystko to co dostali rookmasterzy za pierwsze 3 100 levele na rooku zostało zjebane i dodane najpierw do loota hero, potem do loota dark lorda i teraz do questa...
Nie bardzo to widzę

Nolia
29-10-2008, 23:30
fajnie ze cos robicie nowego ale crown armor na rooku od 66 lvla?????!!?!?!?!?!?!?!?! to przegiecie!!!!!! ja jakies 3 miesiace temu dalam za niego 150cc!!!!!! a teraz ile bedzie kosztowal??? 5cc??? quest banalny mozna go wykonac z palcem w D!! i jak juz dajecie takie nagrody za questa to quest powinien byc od lvla 150+....... Ciesze sie ze to c armor ktore kupilam zamienilam za kase main :/

mala moja rada.. na main macie napewno wieksze doswiadczenie bo te nowinki jakos wam wychodza... wiec radze rozne nowosci na rooku konsultowac z ludzmi co graja tam jakis czas to przynajmniej to co tworzycie nie bedzie jakims banałem......

kruszynka
30-10-2008, 14:49
"fajnie ze cos robicie nowego ale crown armor na rooku od 66 lvla?????!!?!?!?!?!?!?!?! to przegiecie!!!!!! ja jakies 3 miesiace temu dalam za niego 150cc!!!!!! a teraz ile bedzie kosztowal??? 5cc??? quest banalny mozna go wykonac z palcem w D!! i jak juz dajecie takie nagrody za questa to quest powinien byc od lvla 150+....... Ciesze sie ze to c armor ktore kupilam zamienilam za kase main :/"

i co CI ***** ze 150 cc na roku ja mam przez questa na pande bear 50kcc w plecy i co ?

Nolia
30-10-2008, 17:07
"fajnie ze cos robicie nowego ale crown armor na rooku od 66 lvla?????!!?!?!?!?!?!?!?! to przegiecie!!!!!! ja jakies 3 miesiace temu dalam za niego 150cc!!!!!! a teraz ile bedzie kosztowal??? 5cc??? quest banalny mozna go wykonac z palcem w D!! i jak juz dajecie takie nagrody za questa to quest powinien byc od lvla 150+....... Ciesze sie ze to c armor ktore kupilam zamienilam za kase main :/"

i co CI ***** ze 150 cc na roku ja mam przez questa na pande bear 50kcc w plecy i co ?

to ze to bym jedyny rar na rooku ktory byl cos wart!!!!!!!!!!! i jak nie wiesz o co biega to sie nie wypowiadaj!!!!!!!!!!!!!!

a co do pandy bear nie wiem nawet co to jest i nie interesuje mnie to! moj post nie byl skierowany do ciebie wiec nie wiem po jaka cholere komentujesz

cos ci nie pasuje to nie sap do mnie tylko do ekipy apo

Shantel
30-10-2008, 17:41
nie interesuje mnie to za bardzo, ale wiem, że na 100 % spadnie cena c armor :( bez sensu.. teraz co druga osoba na Rook`u bedzie miala takie eq!

kruszynka
30-10-2008, 17:54
Nolia huj mnie jebie co myslisz wylewam co chce forum publiczne wiec fuc...i nie taki rar jak byly hero wiec ,.i.,

Nolia
30-10-2008, 18:06
huj mnie jebie

sorry ale twoja orientacja mnie nie interesuje wiec zachowaj to dla siebie ;)

kruszynka
30-10-2008, 20:46
glodna wypomina co ? ech zero i tak nic nie zmienia ; ]

Drake
30-10-2008, 21:23
Nolia i kruszynka super rozmowa o crown armor xDDD
Ale szkoda, że Crown Armor tak spadł :(

Heroes Rooker III
30-10-2008, 21:38
Wsapaniała rozmowa.
I tak jak Drake mówił c armor spadł.
Ale za to można mieć pożytek z anciet scarab.
Pozdro :)
I tym samym nowy resp.

^^LUKI^^
30-10-2008, 22:24
Wez mortiis wycofaj ten quest na c arma bo po 1 to byl jeden z chyba 2 rarów a po 2 tera ze 5 cc bendzie wart taki tani zamienik k arma ;p

Capitan Rook
30-10-2008, 22:57
Gm-ie prosze nie wycofuj questa na c arma ponieważ :) już rookslayerzy wysprzedali sie z c armów z tego wzgledu zeby nie stracic za duzo i taniej sprzedawali armory teraz jak wycofasz quest zarobia ci co maja jak najwiecej c armorów i beda ceny jak kiedys a my którzy wysprzedalismy sie z tego zbankrutujemy na tym interesie :) pozdro :)

Demrumrus
30-10-2008, 23:22
żal żeby to crown armor było cenniejsze od golden armora w głowie się nie mieści takie głupoty!

Nolia
31-10-2008, 00:01
żal żeby to crown armor było cenniejsze od golden armora w głowie się nie mieści takie głupoty!

mniej wiecej w podobnych cenach byly do czasu kiedy nie powstal ten quest.. :P i wcale nie zal ze cenniejsze poprostu bylo ich mniej od golden armorow i juz nie byly do zdobycia stad taka cena a teraz? :( teraz to dopiero zal

Magic Gladiator
31-10-2008, 13:27
Tak jak pan up po prostu zal gm wogole zal mi tych nowych guestow na c armor. ten hu**wy bat na orka zal wogole traz ci goscie co ujezdzaja wolfa wygladaja jak jakis klaun z cyrku....:(

Assil Dfa
01-11-2008, 18:13
Tak płaczecie na rook ja juz dawno moje eq spzredalem bo domyślałem sie co nadejdzie z nowym update i tylko na tym zarobiłem :D.
A wy sie mortiisa czepiacie sie. Ja na jego miejsu bym wam Dl z rooka itp z rooka zabral, na rook sa i tak bardzo dobre items...

Scylla xD
03-11-2008, 14:41
Noo nareszcie nowe domki. roX koX Mortiis Tygrys ii reszta chołoty

Silkroad
03-11-2008, 20:01
Zamknijcie ten temat bo tylko kłótnie.
A co to upa to dobrze że coś wreszcie się dziej :)

jubson
03-11-2008, 20:03
Scylla Ty lamusie, nie nabijaj postów. Twoj orgazm z tymi domkami nie wnosi nic do tematu. Moj tez, ale musialem to napisac xd.

Szpilak xD
04-11-2008, 14:01
Mortisie drogi, kochany, swietny, elokwentny i wygadany GMie :D Chcialem zadac pytanie odnosnie tych domkow... i jak najszybciej prosze o odpowiedz.
A mianowicie jesli tam pisze ze aukcja jest do 5 listopada to dokladnie o ktorej jest koniec?

EDIT: Ahh nie doczytalem... Juz w wszystko mam :**

Rafik
06-11-2008, 18:57
Fajnie z tym questem na crown armor zawsze coś świeżego :)) PZDER :):)

Osecik
07-11-2008, 12:00
Spoko ze dodaliscie te domki :)
Dzis sobie chodzilem po new city no i widac :P
Ahha no i spok z tym questem :P
Pozdro Mortiis And Tygrys :D