Zaloguj się

View Full Version : Nowy Moderator?

Orzeszek
29-10-2008, 17:22
WITAM DZISIAJ ZOBACZYŁEM COŚ ŚMIESZNEGO A ZARAZEM ŻENUJĄCEGO:)

http://i34.tinypic.com/2czoorm.jpg

Czy uważacie że Johny Noxville byłby dobrym moderatorem?:)

Laki
29-10-2008, 17:25
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHA HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH....
dac go na modka to jedyny sposob bym odszedl z tego 4um kiedy on zostanie modkiem strace nadzieje w dalszy sens siedzenia na 4um i ogolnie lol :| cold ciota... czy typek ktory robi sobie nick od czyjegos imienia i nazwiska (plagiat) mogl by zostac moderatorem?? NIE

Wrobel
29-10-2008, 17:30
Nie będzie już nowych moderatorów sam Mortiis powiedział, ich liczba będzie spadać... A nie wzrastać.

bermen
29-10-2008, 17:31
thief ciota lizus dwulicowy pizda ***** dziwka udaje kogos kim nie jest/nie byl jednym slowem nie ;p w sumie podobni do siebie jestescie :<
zapomnialbym... udaje "montrego super wyjebistego" a tak na prawde nie zna nawet najprostrzej ortografii :/ nie umie estetycznie pisac etc poprostu scierwo co sie podaje za kogos kim nie jest :<

Earendur Helyanwe
29-10-2008, 17:39
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHA HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH....
dac go na modka to jedyny sposob bym odszedl z tego 4um kiedy on zostanie modkiem strace nadzieje w dalszy sens siedzenia na 4um i ogolnie lol :| cold ciota... czy typek ktory robi sobie nick od czyjegos imienia i nazwiska (plagiat) mogl by zostac moderatorem?? NIE

o.O Jak JH by został moderatorem to ten śmieć wyżej (laki) by przestał zaglądać na forum. Jestem na TAK!

Drako o.o
29-10-2008, 17:40
hahahahahahaa on jest dobry tylko i wylacznie w lizaniu dupy drugiej osobie

na modka sie ten dupoliz nie nadaje tyle

Benek Kox
29-10-2008, 18:06
#Drako
Kocham Cie za te twoje wypowiedzi normalnie musiałeś długo nad tym myśleć
aj lof ju soł macz :**

#Topic
Są ludzie i PARAPETY
Nie śmiejcie sie z niego bo dostanie deprechy i nie będzie mógł expić swoim charem z Allegro z 300 zł i padnie przez was na 2 ballach , będzie musiał wpisać allegro.pl

Bondi
29-10-2008, 18:43
Nowy moderator? Tylko Wujek Margoth i ^Crayon. Nikomu innemu jak im należy się moderator jak im. A Jonhy? Chyba nie tym razem xP.

~Johny Knoxville~
29-10-2008, 18:47
Po 1, jak mała Elita 'wie' chcialem zrobić z tego forum Rozpierdol, lecz zrozumiałem że nie zrobie tego Tygrysowi i Mc Maćkowi .

Po 2, nie gram na apo, postać sprzedałem za 250 zł .

Po 3, Bondi. Wujek Margoth to Metal.... No ale jak Niemiec był Moderatorem to czemu by nie metal...

Po 4, Drako o.o, nie... Ty juz cos o tym wiesz lepiej niz ja . Zajzyj czasem do orki.
Po 5, Jeżeli JH dostał by tu moda, zrobił by tu niezły rozpierdol ^^.

Royal back xD
29-10-2008, 19:03
Po 1, jak mała Elita 'wie' chcialem zrobić z tego forum Rozpierdol, lecz zrozumiałem że nie zrobie tego Tygrysowi i Mc Maćkowi .

Po 2, nie gram na apo, postać sprzedałem za 250 zł .

Po 3, Bondi. Wujek Margoth to Metal.... No ale jak Niemiec był Moderatorem to czemu by nie metal...

Po 4, Drako o.o, nie... Ty juz cos o tym wiesz lepiej niz ja . Zajzyj czasem do orki.
Po 5, Jeżeli JH dostał by tu moda, zrobił by tu niezły rozpierdol ^^.

no i co by ci dal taki "rozpierdol"? cchesz stac sie slawny? xd

Tetti
29-10-2008, 19:04
johny knoxville - ten ziomek jest gorszy niż grulix

nie chcemy nowego moderatora

pozdro,,|,,trenuj

Viki
29-10-2008, 19:11
A ja bym chciala bo....
Ktos mi musi sciagac warny :< xD

ha! :p

Nie no nie mam zdania na ten temat:D

old Don Mateo
29-10-2008, 19:29
Ta może ale tylko na jeden dzień żeby noobki typu Undead spier.... z forum a tak w ogóle to jestem na nie to tak jak byś zaproponował żeby rozwalić apo całkowicie ^,^ xD

TrikoBanned
29-10-2008, 19:39
on sie nawet na cipendaysa nienadaje!!! paskuda jedna!!!

Orzeszek
29-10-2008, 20:19
On odszedł.. jaką ja mam nadzieje żeby tylko przeze mnie :>

Azian :)
29-10-2008, 20:31
A ja ku*wa proponuje Grulixa i ch*j !

#down
Chyba nie zrozumiałeś ironii ; >

GrulixBaned
29-10-2008, 21:12
A ja ku*wa proponuje Grulixa i ch*j !

O nie spodziewałem się tego.

@topic
Nie mam zdania. Johny nie był zbyt dobrym kandydatem na moderatora. Dlaczego? Hmm. Nie miał szacunku, 0 tolerancji dal innych osób. Typu np. Styler ubił biednego Johnego a on się wkurzył i będzie dawał warny za darmo.

@Johny~~

Pandora nie był Niemcem!! Mieszkał na granicy Polsko-Niemieckiej. Coś Ci do tego? Czemu jesteś takim nie iwem jak to powiedzieć AntyNiemcem? Wszystkich wyzywasz od nich a sam może jesteś z Ukrainy.

SallenBanned
29-10-2008, 21:32
johny knoxville - ten ziomek jest gorszy niż grulix

nie chcemy nowego moderatora

pozdro,,|,,trenuj
Z tym akurat sie z Toba zgodze.. O dziwo.

SkateOrDie
29-10-2008, 22:22
On odszedł.. jaką ja mam nadzieje żeby tylko przeze mnie :>

Ależ szkoda że musze cie zawieść, niestety nie przez ciebie .

W porównaniu to co pisalem w każdym dziale, a zostało tylko w 'pozegnaniach'
chodziło mi o mądrą osobe (ByOuT).

Można powiedzieć że odszedłem...

Hogart 2.0
07-11-2008, 16:42
Szczerze to nie mam zdania na temat Cold Macie.Jest mi to obojetne,chodzi narazie dotychczasowi modkowie sie dobrze sprawuja wiec nie ma sensu ich zmiany.

Tre Cool
07-11-2008, 16:57
Ludzie bez jaj. "Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę..." To jest po prostu żałosne, śmiać mi się z tego chce cały czas ...

#down

Pokaż mi dowód, że mogłeś go mieć, a potem wyzywaj, to po 1. Nie wiem, czy jest to twoje pierwsze konto, czy jesteś tu incognito, ale ta wypowiedź o rozpierdoleniu forum wygrała. Ja chce dowodów! Bez dowodów sie nie pokazywać, bo ja też mogłem mieć moda, jak była rekrutacja...

Mniejsza o to, nie poznałem, ale i tak jesteś idiotą, pozdro!

~Johny
07-11-2008, 17:04
Tre Cool.

Bardziej żalosny jest twój styl.

Czaisz, mogłem go mieć.

Lecz chciałem rozpierdolić te forum i zbanować, potem zrozumiałem że na chuj?

Takie dzieci jak ty i tak są poniżane przez rówieśników...

Dnes
07-11-2008, 18:19
hhahahahha dobre jest to xd

znaki

BroxiQ
08-11-2008, 18:23
Nie trzeba więcej moderatorów na Johny to dzieciak który najpierw chciał tu dostać modka i lizać dupę gmom a jak mu sie nie udało to powiedział że chciał modka żeby rozjebać forum. Ofc n/c.