View Full Version : [FORUM] j***** znaczki
pogromca of apo
30-10-2008, 19:14
tak jak w temacie proponuje usunąć te znaczki bo to jest jedna wielka glupota
bardzo porosze zeby w tym temacie wypowiedzial sie jakis gm albo moderator
Znaki sa po to aby dawac dluzsze ,sensowniejsze wypowiedzi a nie np: 'Gz' i to wszystko... mi tam znaczki nie przeszkadzaja.
Duffenzho_bżdonc
30-10-2008, 19:17
Tak, wyjebac znaczki.
<znaki, znaki>
<znaki, znaki>
<znaki, znaki>
<znaki, znaki>
pogromca of apo
30-10-2008, 19:19
mabra
upadles na glowe nikt nie pisze tych dluzszych sensowniejszych wypowiedzi tylko pisze albo -znaczki- albo~ itp
Po kij te znaczki, jak i tak każdy pisze "znaki znaki znaki" no, prawie każdy... ale to jest nie potrzebne... ^^
Gogeta SsJ2
30-10-2008, 19:48
Najlepiej wciskaj spacje ,a na koniec kropkę xD .
i tak kazdy omija znaki pisze <znaki><znaki><znaki><znaki> noi co ? to nic nie daje napisze wiadomosc "gz <znaki><znaki><znaki><znaki>"
Sepacz <3
30-10-2008, 20:36
Po kij te znaczki, jak i tak każdy pisze "znaki znaki znaki" no, prawie każdy... ale to jest nie potrzebne... ^^
krajon samo zuo nie pisze..................................
Metalsider
31-10-2008, 14:20
mi tam one nie przeszkadzaja wogule nawet nie wiem o ktore chodzi :D
System znaków powienien pozostać jest bardzo dobry większość graczy nauczyła się wypowiadać w lepszy sposób. Wyłączyłbym te znaki jedynie w Hyde Park.
Piszecie że, i tak każdy pisze "gz <znaki> tp. itd" To jest głupota bo po co pisać post który, nie wnosi nic do tematu? Za to powinien być warn chętnie zająłbym się Screenami bo jest tam najwięcej tego typu bzdur, ten dział został stworzony do KOMENTOWANIA awansów, EQ, najlepszych potyczek co najlepsze i tak nie można tam nabić posta...
Drako o.o
31-10-2008, 16:56
ta niby potrzebne
ale w niektorych momentach jest to uciazliwe
iiiii radze robic albo .................................... albo spacje i na koncu . kropke
GrulixBaned
31-10-2008, 17:03
Popieram Drako.
Albo robić spacje i na końcu kropkę, albo dawać na żółty kolor (ten najjaśniejszy) i piszemy <40 znaków>
.
<40 znaków><40 znaków><40 znaków><40 znaków><40 znaków><40 znaków><40 znaków><40 znaków><40 znaków>
Ewentualnie zmniejszyć liczbę znaków do dziesięciu. Miło i przyjemnie.
Wtedy będę mógł pierdyknąć jakiegoś fajnego teksta, a nie rozpisywać się na trzy strony ;<
Znaki mają być. Żeby ludzie Twojego pokroju nauczyli się napisać sensownych postów z minimum 40 znakami. Czy to takie trudne napisać na jakiś temat 2 zdania?
Silkroad
05-11-2008, 17:36
TAK!!. Usunąć je a za pisanie wypowiedzi typu Gz, pozdrawiam. Dostajesz 2 warny . Przecież ludzie i tak piszą : znaki znaki znaki. Prędzej powinni warnować za te : Znaki... Jestem na tak!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.