PDA

View Full Version : Kim Gra?!?

DawiQ
30-10-2008, 20:39
Grałem kiedyś z 2lata temu na tym ots i przestałem miałem knighta 270lvl/pala 183lvl/druida 120lvl/sorca 120lvl i nie wiem kim mam grać!!!!!!
Prosze o napisanie jaka profa jest najlepsza PlX KIM GRAC HELP

Rixoz
30-10-2008, 20:42
Szukanie nie boli ...

http://www.toproste.pl/forum/showthread.php?t=17992

Mabra
30-10-2008, 20:48
Teraz to najlepiej druidem lub pallkiem lecz jakbym wybieral to Rookslayer !xD

Demrumrus
30-10-2008, 21:15
Teraz to najlepiej druidem lub pallkiem lecz jakbym wybieral to Rookslayer !xD

to wielki bład bo jest:
non-voc (faccowie)
rook man (paccowie)
rook girl (paccowie)

Pretoriann
08-11-2008, 20:12
Ja expie druidem 0-200 w 7 dni expienia takze zrob sobie druta bo drut RoX
:D
Pozdro ALL:cool:

Funnyx iksDe
08-11-2008, 20:15
Graj Sraladynem, najlepsze pvp ma i Ciężko go ujebać bo ma nawet nawet hp i vitke jeszcze ma ;]

@down

down?

Palladyn to najlepsza profa ma duzo hp jak i many ciezko jest go ubic i szybko sie nim expi nic wiecej nie trzeba jak manaski i czary na ht

Nie potrzebuje echa.

Gosiunia
08-11-2008, 20:18
Palladyn to najlepsza profa ma duzo hp jak i many ciezko jest go ubic i szybko sie nim expi nic wiecej nie trzeba jak manaski i czary na ht

login
21-11-2008, 18:25
@ up
zgadzam sie pallem dość wcześnie mozesz iść na dobre potworki, masz dodatkowy quest (C-arrow).. Ogólnie Palladyn ROX

Sorc King
21-11-2008, 18:32
Wg mnie obecnie najlepszy jest pall ewentualnie knight. To wszystko zależy jak komu się gra daną prof. Jeżeli zależy Ci na szybkim lvl i w miarę dobrym pvp polecam właśnie te profesje. Reszta zależy od twoich umiejętności jakie włożysz w tą postać. Lecz jeśli nie zależy Ci na szybkim lvl tylko dużych zarobkach polecam druida. Posiada on w przeciwieństiw od sorca "sio" dzięki, któremu będziesz ważną dla wielu osobą, którzy polecą Ci się w opiekę(uhanie na monster, pvp) i to najczęściej z twoim zyskiem. Na większych lvl można wyciągnąć naprawdę spory lot. Wybór należy do Ciebie. Polecam jednak wybranie Ci profesji, która jest wg Ciebie najwygodniejsza. W grze nie powinno chodzić o lvl lecz przyjemność jaką czerpiesz ze zdobywania go oraz rozwijania swojej postaci. Pozdrawiam

Guildmage
21-11-2008, 18:58
Zamkną wam ten temat, było wiele takich tematów na forum wystarczy poszukać.. -,-

Gpiotras
21-11-2008, 20:04
Ja grałem na tym ots trzema postaciami i powiem jedno
Pall<PvP,Sybki Exp
Knight<PvP,Szybki Exp,Wolana idzie ale zawsze Kasa jest(blok)
Druid<Kasa(sio)
Bym wybral na twoim miejscu druida bo najlepiej mi sie nim gralo i jak umiesz grac tez ci bedzie sie fajnie gralo

Parada Ziom
21-11-2008, 20:36
Ja ci radzę grać tą profesją jaką ci się najlepiej gra. A jak nie jesteś pewny to dam ci kilka porad :

- Jeżeli będziesz miał zamiar grać druidem będziesz raczej potrzebował 2 chara kasy, itemów bo będziesz potrzebował na początku trochę kasy na manasy itp. Na większych lvl możesz nieźle zarobić siochając innych
- Knight i Pall są dobrymi profesjami na początek ja ci bardziej wole wybrać Pall bo lepiej się nim potem expi na draculach i ma fajne questy. Knight też spoko bo może bloczyć potwory za kasę, ale trzeba umieć nim grać.
- Sorc to samo co drut tylko nie siocha, ale ma mocniejsze ataki.

Myśle, że pomogłem wybór należy do ciebie.

~GrulixBaned
21-11-2008, 20:40
Odpowiedz jest prosta. Graj kim Ty chcesz. Czy wolisz grać knightem czy sorkiem. Wszystko zależy od Ciebie.'
Pomyśl i Poćwicz.
Tak na marginesie to graj tą postacią którą ci najłatwiej i najszybciej expi.