View Full Version : 22:06 You see a silver key (Key:0).It weighs 1.0 oz.
Witam mam pytanie do kogos obeznanego lub GM'a do czego ten klucz sluzy??
Zdobyłem go z questu..wpadlem w jakas dziure zabilem duzo mocnych monsterow , potem padlem poszedlem jeszcze raz i sie udalo
Tylko prosze nie pisac tekstow typu: "Tezn klucz jest do drzwi" bo to dla mnie naprawde nie nowina :)
.:Speed Fireman:.
30-10-2008, 22:34
Ten klucz daje dostęp do depo na exp. Jest nic nie warty xd
@topic
11 cc
@down
Sorry nie spojrzałem jaki to jest dział :D
Tak Speed ja wiem ale ja go zdobylem na rooku...
Wiec jeszcze raz prosze o odpowiedz
Jak cos ja jestem Wladca rooka i ten quest byl jak na rook naprawde trudny.. jak pisalem wczesniej raz na nim padlem
252 30/10/2008 21:45:01 Ancient Scarab
lol... hahahahaha leże........................... xd
Heroes Rooker III
30-10-2008, 23:05
Władca o jaki quest chodzi.
Powiesz mi dokładnie :)
Pozdrawiam :)
@ Cryon że akurat Ancient mnie zabil to nieczego nie dowodzi...
Byly tam 3 Ancienty,pare fire elementali,elfy,elfy arcisty itp .. wiec jak na rookmana niemamy o czym rozmawiac...
@ Heroes i tak nie dasz rady go zrobic :p:p:p ale jak cos zgadamy sie w grze
Moze jest jakies magiczne przejscie z rooka na expgard <rotfl>^^
#Zioomal
Odezwij się do mnie w grze. Mam pewien pomysł.
Mozliwe ze to jest klucz na trainery pacc, poniewaz tam sa drzwi do ktorych trzeba meic klucz i sa drzwi do ktorych trzeba miec 100poziom :)
Griwelda
31-10-2008, 12:20
Mozliwe ze to jest klucz na trainery pacc, poniewaz tam sa drzwi do ktorych trzeba meic klucz i sa drzwi do ktorych trzeba miec 100poziom :)
Arhain ma racje niema innych drzwi tylko te jedne sa na kluczyk .
A teraz powiedz lepiej gdzie jest ten qest ?
Chętnie się dowiem gdzie jest ten quest ;)
Chętnie powiem gdzie ten quest jest:):) Tylko ze za mala oplata..:) 50cc lub 2 c army lub rh :p:p
Heroes Rooker III
31-10-2008, 17:38
Ja nie powiem wszystkim.
Ale Tygrys fajną zagadkę zrobił.
Pozdro :)
Musze sie dowiedziec po co ten klucz :) Jak na jakis fajny zlozony quest to bede gral :p
szkoda ze nie masz pacca to bys zobaczyl czy faktycznie te trainery sa na klucz i czy to ten klucz :P
Moody Raxx
31-10-2008, 19:08
Ten key jest na 100% do wejscia na train (napewno nie jest potrzebny do rzadnego questu)...Tak mysle...;p
Tu piszesz ze na pewno a za chwile ze tak myslisz:p:p
Chyba ten klucz jest do trainow.....
Pozdrawiam
DannRook
31-10-2008, 20:07
Ładnie chcesz zarabiać na kolegach...
Jak mnie na tym forum będziesz tak wkurwiał to powiem jak tam dojść...
Byłem tam dzisiaj-.- oczywiście lfów zapomniałem zabrać i wybrałem się tam z 2 gbp -.- na szczęście miałem parę rohów i jakoś przebrnąłem ale teraz zostały 4 lfy a potwroki napierdalają tyle, że hey...zawołałem na pomoc antego a on (131) tam padł nie wiem jakim cudem jak on miał lfy i on mówił, że wpkaował się w trapa z 2 fe 2 stalkerami i 1 ancientem, tylko nie wiem jakim cudem jak ja tam szedłem to tego nie było;o Wypadł mu fa a za 30 sekund po dedzie był clean;/
Teraz tylko muszę czekać na crasha;/
Moody Raxx
31-10-2008, 20:19
Wladca a pomozesz mi sie z tamtad wydostac ?? bo ja solo nie dam rady na 80 lvl ;/ nawet nie znam drogi ;/:(:(:(
Jak wam sie nudzi to mozecie mnie zabrac wezme se go bo mi sie przyda do trainerow bo mam dopiero 30lvl xD oczywiscie za free xD
Nick na rooku to Neo Rook
trainery pacc chodzi on po 20-30cc ale niewiem poco jest ten quest jak ten quest od 120lvl a male lvl nie maja kase tyle kazdy sobie woli poczekac do 100lvl i wtedy potrenowac
Trainery ? to jzu dawno bylo wyjasnione ze to jest klucz do nowego NPC na Rooku wiec nie wypowiadac sie tu ze to do trainerow jest !
Temat Do Zamkniecia ?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.