PDA

View Full Version : Hunted :( kim grac? prosze o pomoc

D.B
31-10-2008, 10:29
No i stalo sie. Gram na askarze, mam 47 ek tzn. juz 46 bo padlem. Mam 33 lvl rookstayera... Zaczelo sie od tego ze miesiac temu bile bottera, on obudzil sie i zawolal kumpli ktorzy mnie zlali. Mialem wtedy hunta, ale kolesie o mnie zapomnieli. Wczoraj przypomnialo sie im i podczas expa wbiegl 137 ms i 98 rp i padlem na hita. Mam paymenta 80k ;d Nie wiem kim grac teraz, planuje zrobic nowa postac, poniewaz mam 80 dni pacca, a na rooku zbytnio sie nie chce grac. Teraz pytanie jaka postac zrobic? Mam 13 lvl pall, a zastanawiam sie czy nie zrobic knighta. mam blackd proxy, wiec pallem nie zabardzo. Robic knighta? Doradzcie prosze :)

LebwLeb
31-10-2008, 10:33
No i stalo sie. Gram na askarze, mam 47 ek tzn. juz 46 bo padlem. Mam 33 lvl rookstayera... Zaczelo sie od tego ze miesiac temu bile bottera, on obudzil sie i zawolal kumpli ktorzy mnie zlali. Mialem wtedy hunta, ale kolesie o mnie zapomnieli. Wczoraj przypomnialo sie im i podczas expa wbiegl 137 ms i 98 rp i padlem na hita. Mam paymenta 80k ;d Nie wiem kim grac teraz, planuje zrobic nowa postac, poniewaz mam 80 dni pacca, a na rooku zbytnio sie nie chce grac. Teraz pytanie jaka postac zrobic? Mam 13 lvl pall, a zastanawiam sie czy nie zrobic knighta. mam blackd proxy, wiec pallem nie zabardzo. Robic knighta? Doradzcie prosze :)

kiedyś byłeś fajny, ale teraz uważam cię za dziecko bez odrobiny szacunku...
grasz chyba już na wszystkich serverach, nie miałeś na żadnym nawet 50lvl'a a zmieniasz je jak skarpety, ludzie ci pomagają, dają eq, itd a ty zmieniasz server jak pajac, i jescze ten avatar. Moja rada Wypieudalaj!

Ser@fin
31-10-2008, 13:21
Blackd = Knight.

Proste.
Skoro masz pacc to roty i jechane. :) Duzo kasy masz to latwo pojdze ;p Tylko nikomu nicku nie podawaj bo znowu hunted bedzie ;d

Pozdrawiam

Magic Gladiator
31-10-2008, 13:45
hehe moim zdaniem graj nadal knightem;)
1************* znakow

Tetti
31-10-2008, 14:03
Non pvp i knight najlepiej na takim servie gdzie najwięcej ludzi (szybki resp)
tyle. (ofc jak masz pacc i blackd) bo jak facca to pall i na pvp najlepiej;S (jak grasz ręcznie)

D.B
31-10-2008, 16:16
kiedyś byłeś fajny, ale teraz uważam cię za dziecko bez odrobiny szacunku...
grasz chyba już na wszystkich serverach, nie miałeś na żadnym nawet 50lvl'a a zmieniasz je jak skarpety, ludzie ci pomagają, dają eq, itd a ty zmieniasz server jak pajac, i jescze ten avatar. Moja rada Wypieudalaj!

yyy chyba mnie z kims pomyliles... Od dawna gram na askarze, 2 dni pogralem na infernie bo byl APO pk team, i mam psotac na luminerze... Wszystkie światy? Pozdrawiam cie, ale sam stad wypier...

GrulixBaned
31-10-2008, 17:00
Radzę Ci zrobić knighta, albo staraj się dostać name locka. A i ustaw na koncie na tibia.com, żeby nicków twoich postaci na koncie nie było widać.

Laki
31-10-2008, 17:59
;sss tak pograj na celescie kup eq i boc ;] dolaczysz do listy ofiar ;s

@top graj na non pvp knightem podaj nick to cie zatluke jak bedziesz bocil ;s

LebwLeb
01-11-2008, 01:02
Mój błąd, zwracam honor, chodziło mi dokładniej o "Bald Draha" tak myślę.