View Full Version : Pomoc plz
Viller Darth
31-10-2008, 19:54
dalem kase i sie wylogowal potem sie wlogowal i powiedzialem ze ma mi dac kase 12sc albo pisze na forum a on nic potem poszedl do domku dal nie i zamknal dzwi i niemoge wyjsc jestem w ev a on mnie oszukal to jego nick Yokohami \
Seceret Cove VI'. Yokohami jest wlascicielem tego domu.
pomocy
Prosiaczek
31-10-2008, 19:57
Chodzi o to ze chciales kupic ten domek, dales mu kase a on sie wylogowal?
Od tego zeby nie zostac oszukanym jest list :P
Nie bardzo kumam ale jest specialna komenda, ażeby wyjść z domku...
Swoją drogą jak on ma coś w chatce to zawiń :q alana sio to chyba ta komenda... nie jestem pewnien ale spróbuj...
Jak już wspomniałem nie wiem o co ci chodzi... ale myśle że to co napisałem ci pomoże...
*edit
Tyyy koleś to zmnienia postać rzeczy...
Oszukał ciebie... Musisz następnym razem zastosować się do tego:
system bezpiecznego sprzedawania domkow:
Jezeli chcemy bezpiecznie sprzedac komus swoj domek musimy udac sie do NPC 'Akt', ktory jest w swiatyni glownego miasta na pierwszym pietrze. nastepnie kupujemy od niego 'akt' za 10k gdy juz posiadamy akt wlasnosci udajemy sie do naszego domku ktorego jestesmy wlascicielem, klikamy na akt wybierajac trade, a nastepnie na osobe ktorej chcemy sprzedac domek. na trade pojawia sie akt wlasnosci, klikamy na niego 'look', aby sprawdzic czy pojawi sie nazwa domku, jezeli osoba kupujaca zaoferowala nam odpowiednia cene to klikamy accept i w tym momencie zostaniemy wyrzuceni z domku, a nowym ownerem zostanie osoba ktora nam zaplacila za domek.
- domek mozna sprzedac osobie ktora nie posiada zadnego domku!
- domek mozna sprzedac osobie ktora posiada minimum 100 lewel
- prosze pamietac, aby zabrac itemy z domku przed jego sprzedaza...
- jezeli ktoras z osob nie bedzie miala miejsca lub cap na postaci to sprzedaz domku nie uda sie!
Osoba kupujaca domek powinna kliknac look na dokument znajdujacy się w okienku trade, jeżeli wszystko jest w porzadku to pojawi się nazwa domku w przeciwnym wypadku proszę nie akceptowac transakcji.
Viller Darth
31-10-2008, 20:02
dalem ale mi dal list ale tam nic niebylo napisane i co on musi miec bana
alana sio pomoglo thx ale teraz kase musi oddac
kovatenko
31-10-2008, 20:03
Ech widac dziecko, ze masz 11 lat nie umiesz grac w tibie i wciaga cie ona w nalog.
Nicnie zrobisz. Alana sio. xd
Viller Darth
31-10-2008, 20:05
to jak mialem zrobic zeby mnie nieoszukal
Mc Maciek
31-10-2008, 20:09
http://www.armia.toproste.pl/hous.php
system bezpiecznego sprzedawania domkow:
Jezeli chcemy bezpiecznie sprzedac komus swoj domek musimy udac sie do NPC 'Akt', ktory jest w swiatyni glownego miasta na pierwszym pietrze. nastepnie kupujemy od niego 'akt' za 10k gdy juz posiadamy akt wlasnosci udajemy sie do naszego domku ktorego jestesmy wlascicielem, klikamy na akt wybierajac trade, a nastepnie na osobe ktorej chcemy sprzedac domek. na trade pojawia sie akt wlasnosci, klikamy na niego 'look', aby sprawdzic czy pojawi sie nazwa domku, jezeli osoba kupujaca zaoferowala nam odpowiednia cene to klikamy accept i w tym momencie zostaniemy wyrzuceni z domku, a nowym ownerem zostanie osoba ktora nam zaplacila za domek.
- domek mozna sprzedac osobie ktora nie posiada zadnego domku!
- domek mozna sprzedac osobie ktora posiada minimum 100 lewel
- prosze pamietac, aby zabrac itemy z domku przed jego sprzedaza...
- jezeli ktoras z osob nie bedzie miala miejsca lub cap na postaci to sprzedaz domku nie uda sie!
Osoba kupujaca domek powinna kliknac look na dokument znajdujacy się w okienku trade, jeżeli wszystko jest w porzadku to pojawi się nazwa domku w przeciwnym wypadku proszę nie akceptowac transakcji.
I wszystko jasne...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.