View Full Version : [ARMIA 7.6] SL hmm juz wszystko jasne.... xD
Morfeusz
01-11-2008, 11:01
Każdy wie że nie pasuje nam to gdy wysokie lvle zabijają lov lvle i nie boją się o konsekwencje bo co to dla nich 100cc na Sla. Uważam że powinno wejść w życie tibijczyków coś takiego jak nowy tym amuleta ale dla 1000+lvli
(oczywiście od 1000 sl zwykły by nie dziłał) Przykładowo nowy amulet by miał takie same właściwości jak sl, ale by kosztował 500cc.
NA PEWNO ZMIANA TA BY ZMNIEJSZYŁA KASĘ NA SERWERZE. I GRA BYŁA BY O WIELE CIEKAWSZA :]
PROSZĘ KOMENTOWAĆ MÓJ TEMAT I WZIĄĆ UDZIAŁ W ANKIECIE.:):):):):):)
Old Knighcik
01-11-2008, 11:08
Moim zdaniem sl powinien kosztowac tyle samo dla kazdego.
Zaznaczylem jest zbedny , jestem na nie. Ale to tylko moje zdanie.
Pozdro:cool:
Banujom_Viseka!11
01-11-2008, 11:15
Nie, każdy gracz, niezależnie od lvl'a, skilli, m lvl'a, poparcia etc. powinien mieć te same prawa co inni, więc sl powinien zostać po 100cc dla każego.
Drako o.o
01-11-2008, 11:28
ja bym byl za tym aby z kazdym dedem lecial CALY pelny lvl wtedy nie bylo by kozaczenia
tyle
Apocaliptiqs
01-11-2008, 11:33
@up
Drako źle go zrozumiałes jemu chodzi o to aby wprowadzic nowy amulet taki sam jak sl tylko za 500cc, a zwykła sl nie działała by od 1000 lvl.
Twoj pomysł tez jest dobry z tym spadaniem lvla ^^
Nie mam zdania na ten temat..z jednej strony by się to przydało,ale z drugiej po co takie nowości niech już będzie jak jest..
Mysle podobnie jak Drako....
Powinien leciec 1 caly lvl po dedzie i by sie skonczylo dobre...
Mozna by tez bylo zrobic ten sl np od 500 lvl i kosztowalby 100cc a potem np na 600 lvl 200cc...i tak dalej...
Przynajmniej duze lvl nie padaly by sobie dla zabawy...
Ja bym po prostu zrobił droższe SLe nie 100cc ale 400cc za 1 bo np. taki 100lvl ma już SLa. PzDr
Son Pall
01-11-2008, 15:38
Moim zdaniem ten pomysł jest bardzo ciekawy i gdyby to zależało odemnie napewno wprowadził bym go w życie tibijczyka ;P
*Poziomek*
01-11-2008, 15:57
Sla wywalić, wprowadzić blessy. AOL za 200cc i wprowadzić amulet z którego nie traci się lvla ale są szanse na wypadnięcie itamków 5% za 500 cc....
Wtedy to by się PvP zaczęło ;o
@up
Dokładnie. Wtedy by taki 1000+lvl nie włączał PK dla zabawy. Aol drogi (kolo 200cc) i blessy. SL fuj.
Ja jak grałem ( max miałem 400 lvl ale mniejsza z tym) to tylko raz miałem kupionego SL'a. Bo co to za gra jak dedniesz i nie leci lvl itd?
@temat
SL niech zostanie ale żeby podnieśli cenę do 500cc. Wtedy 100lvl nie będzie latał z SL'em. I hlvl nie dednie dla zabawy.
Domerus3
01-11-2008, 16:11
2up@ Popieram popieram, ale oczywiście Apo kids like Neko czy abu będą płakać że nie ;]
BiałyDaroBanned
01-11-2008, 16:24
ja bym byl za tym aby z kazdym dedem lecial CALY pelny lvl wtedy nie bylo by kozaczenia
tyle
1 madra osoba chyba.
patrzcie miałem taka sytuację że noob imieniem rikus wieczny lowca caly czas mi wbilal na respa padl 18x (uwaga to nie pomylka) i dalej wbijal na respa
jak by stracil 18 lvli to by zrozumial noobek...
Pewnien człowiek napisał mi że mam jednego 'ded' dziennie.
Powiedział, że będe tak miał przez 29 aż mu się pacc skończy.
Koleś mnie rozbroił totalnie... ale cóż, są i takcy ludzie.
Dlamnie pomysł the best.
Co 100 lvl były by inne amulety, bo przecież to komedia po co kogoś zabić skoro on ma SL i nic mu się niestanie... Ani mu lvl niespadnie, nie będzie miał z tego żadnych konsekwencji... ,a straci tylko 100 crystal coins. Natomiast dla takiego 100 - 300 poziomu, czasami 1 scarab coin to majątek.
Morfeusz
01-11-2008, 21:21
Moim zdaniem, jeżeli 100lva stać na sla to niechsobie go nosi, ale 1000+lvl powienien mieć troszeczke droższe amulety, jak wcześniej wspomniałem nie koniecznie "SL". Jeden lvl cały gdyby spadał pomimo noszenia amuletów to też by było dobrze :] i niech nawet wprowadzą 3 fragi ale jedynie po wprowadzeniu tego
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
No widzę, że odważny pomysł, ale mi sie podoba.
Mam dosć wysoki lvl i wiem jak to jest, ale new amulety powinny być ;)
Żaden z pomysłów które przeczytałem nie był dobry .
Kozaki, to tylko Ots... Na dodatek śmieszny ots którego mogą jutro nie włączyć .
Niech zostanie tak jak jest..
GrulixBaned
01-11-2008, 23:24
Jest dobrze tak jak jest.
@~Johny
Wróciłeś?
ile juz takich tematow bylo zeby SL kosztowal wiecej dla h lvli ;{ i jestem na nie!! Kazdy na cos narzeka a jest dobrze i niech tak zostanie
szalony kowboj
02-11-2008, 11:28
Jestem na nie!!
Dla 1000lvla 400cc roznicy za sl to jak kupic sobie manaski na exp:P Jest dobrze tak jak jest. Nikt sie na to niezgodzi z 1000+ no moze pare osob. Ale napewno nie Abu, Neko, Show, Arcon i cala reszta;d
Pomysł szczerze nie najlepszy, według mnie sl powinien zostać wycofany całkowicie z apo i wprowadzić blessy, wtedy przy najmniej niewbijałoby się tak łatwo lvl a osoby które mają pełno kasy niepekowały/dedały się dla zabawy. jak myślicie dlaczego brooken amulety zostały wycofane z rl tibi?? bo byłoby dokładnie tak jak jest teraz na apo. To moje zdanie :)
Prawda Ze High lvl zabijaja mniejsze i dla nich 100 cc to nic :mad::mad: powinno tak byc ze od 1000 lvl 500cc !! Popieram
Thus Astud 2.0
03-11-2008, 13:10
Jestem na nie, dobrze jest jak jest teraz.
Harvester
03-11-2008, 13:38
Mi sie podoba pomysł Darko ze spadaniem levela po śmierci, blessy to również good idea. Strata levela napewno wprowadzi dreszczyk emocji do zabawy pvp, przydało by się tez prawdopodobieństwo straty przedmiotu po śmierci. Według mnie wszystko byle nie sl, ten amulet zupełnie psuje zabawe pvp do tego jest żałośnie tani a każdy wie, że na APO jest nadmiar kasy ...
Ja się nie zgodzę...
Po to taki 1000 lvl bił swój level żeby mu się łatwiej grało, a nie trudniej...
Jestem stanowczo na NIE.
Metalsider
03-11-2008, 14:30
Mimo ze mam dopiero 85 lvl ale i tak chce zeby zostalo tak jak jest
Jest dobrze zreszta gdyby bylo zle to bym tu nie gral i nie tylko ja :D :):)
Silkroad
06-11-2008, 15:47
Ludzie macie faze ? więcej tych tematów nie możecie zrobić?? Jest opcja szukaj .. LUDZIE! Jestem na nie, bo i tak tego nie wprowadzą moim zdaniem nie każdy ma 100 kcc w plecaku jak np. 1000 level. Może akurat mniał haka i co ? Ma tracić 500 cc ? Jestem na nie
a ja jestem na nie i na tak
Tak- dlatego poniewaz ciagle H lvl sie leja i coto za zabawa pff strace 100cc i co mi tam
Nie - poniewaz dla kazdego powinno tak samo kosztowac NP. jak by dla H lvl MPA kosztowalo 10cc a dla poczatkujecego gracza 100cc...
Master Sio
06-11-2008, 17:26
Moim zdaniem powinno się usunąć SL bo to żenada jest. Zostawić aol i te blessy zrobić ze skille i mlvl nie tracimy lecz tracimy 1 lvl. I zakładając ,że taki bless by kosztował 200cc.
a mnie to zwisa ! tak szczerze bo i tka nie będę hejwit lefelem ! a taki klimat gry albo taka gra a nie będzie ciekawsza tylko bardziej nużąca bo problematyczna jestem na obojętnie ale bardziej na nein !
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.