View Full Version : [ARMIA 7.6] Trainery z Rs..
Chcialbym Zeby na APO zmienila sie 1 rzecz A Mianowicie :
Zeby Do Traina mozna bylo wchodzic z rs ;s
Nitrojebel
02-11-2008, 13:21
Jestem za przy okazji mogli by potrenic w tym czasie a nie marnowac ;d
Son Pall
02-11-2008, 13:21
Jestem Przeciw..
Jeżeli wbijasz rs'a to odbywasz karę , czekasz 7h aż zniknie .
Gdyby była taka możliwość to sam bym tak robił , wbijał rs'a i siedział na trainie .. : d
@Edit
100 Post. . : o
Turbo Sorc
02-11-2008, 13:22
Chcialbym Zeby na APO zmienila sie 1 rzecz A Mianowicie :
Zeby Do Traina mozna bylo wchodzic z rs ;s
Jak bym umial to bym Sonde Zalozyl a ze nie umiem to piszcie czy jestescie za czy przeciw ;D
/\>>>ORTY<<</\
Poco ci trainer dla rs?
RS to coś w rodzaju kary za hunty.
Na 60% Mortiis tego nie zmeni.
PoZdRo
Ale ... -.- Chyba jest 1 kara ze sie stoi 8h -.- A stac i sie gapic na stojacego ludzika to zalosne jest :confused::confused::(
Ale ... -.- Chyba jest 1 kara ze sie stoi 8h -.- A stac i sie gapic na stojacego ludzika to zalosne jest :confused::confused::(
jestem na nie, trzebało ubijać innych?? to bys niemiał rs wiec teraz stój i patrz w pixele xD kara jest karą i nic tego niezmieni.
xxXTibiomanxxX
03-11-2008, 11:04
Jeszcze moze zrobic expowiska dla Rs?
Pomysl do bani.
Rs to przeciez kara.
Tak Pomysl Dobry Nie Mozesz Expic Ale Mozesz Bynahmiej Sobie Poskillowac Pomysc Dobry :D:):)
Thus Astud 2.0
03-11-2008, 13:15
Jestem na tak ale na nie.Np. jak bije jakeigos nuuba to on z pk wbiil by do traina.Jak z rs to i z kazda czache wejdziesz do traina.
Silkroad
06-11-2008, 15:52
Jestem na nie. Jest to pomysł żałosny masz rs to stoisz niepotrzebnie zabijałęś. Sam kiedyś chciałem potrenić ale jednak to jest niesprawiedliwe jak masz skulla to tez nie możesz trenić. Jestem na nie
Jestem na tak ale na nie.Np. jak bije jakeigos nuuba to on z pk wbiil by do traina.Jak z rs to i z kazda czache wejdziesz do traina.
Omg przecież nie o to chodzi...
Chodzi o to, że możesz na nie wbić mając rs'a. Nie może wbić każdy kto ma skulla, bo masz pz.
@topic
Jestem oczywiście na nie, bo kara to kara...
Ja jestem za. Przynajmniej podczas drogi do trainerów jakiś sword/axe/maczuga i manaski by wyleciały+kasa:D
A tak na poważnie to wbijcie sami rs i zobaczycie jak to jest. Nawet po hacku odbudowa skilli w te 7 h trochę da.
Ales Thon
06-11-2008, 19:56
Jestem jak najbardziej za, chociaż i tak nie gram. X_x
silver ghostek
06-11-2008, 20:25
Jestem na nie.
Dlaczego? Bo red skull to jest kara za zabijanie graczy... A poza tym ktos moze sobie wlaczyc bota na dzwignie i rs powoli znika a do tego skille rosna... Chyba nie bałdzo xd
Jesli masz pz locka nie wejdziesz do traina...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.