PDA

View Full Version : [ARMIA 7.6] Bot i warny

Metalsider
02-11-2008, 14:26
Witam

Mam 2 propozycje za ktore nie chce dostac warna lub bana ..
a wiec
1.Czy mozna miec jakiegos bota? powinniscie zrobic swojego bota ktorego mozna by uzywac np bot do podnoszenia spearow bo to normalne ze za ciezko sie ponosi i np tam by byl tesh light i jakies rzeczy co mozna by bylo uzywac..
2.[FORUM]A wiec tak wedlug mnie na tym forum dostaje sie za duzo warnow za malo wazne rzeczy ;/

@down. Tyle ze ja dostalem juz 2 warny i ktos uznal moj post jako nabijanie postow - "Bitefight - gralem w to ale to strasznie nudneeeeee
jak sie na to kliknie to on dostaje cos 1000 golda i cos tam jeszce juz nie pamietam" wedlug mnie to nie jest anbijanie postow ale ok

szalony kowboj
02-11-2008, 14:29
Witam

Mam 2 propozycje za ktore nie chce dostac warna lub bana ..
a wiec
1.Czy mozna miec jakiegos bota? powinniscie zrobic swojego bota ktorego mozna by uzywac np bot do podnoszenia spearow bo to normalne ze za ciezko sie ponosi i np tam by byl tesh light i jakies rzeczy co mozna by bylo uzywac..
2.[FORUM]A wiec tak wedlug mnie na tym forum dostaje sie za duzo warnow za malo wazne rzeczy ;/

hahaha nie no leze:D haha ;d Moze odrazu niech skasuja regulamin i Hi Life xDDD
Boty sa zakazane bo ulatwiaja gre graczowi a pozatym gracze nienarzekaja ze trza speary podnosic^^ Skille malo daja a do setek na spearach bez problemu mozna sie "pomeczyc??";p

Co do forum to warny sa glownie za nabijanie postow;) hcialbys zeby w twoim watku co chwile byly teksty ludzi w stylu "spam, spam, spam" albo "nabijam posty, nabijam posty"? Bo ja bym niechcial!

Domerus3
02-11-2008, 14:55
Do kasacji....bez sens ktory nigdy nie wejdzie w życie.

Tico
02-11-2008, 15:37
Bot to bot. Niezależnie co robi jest to program nielegalny, ułatwiający grę.

Mało ważne a co twoim zdaniem jest ważne...
Chyba masz odmnienną hierarchie wartości niż wszyscy.
A napewno inną niż osoby które dały ci warana.
Lepiej przyjmij ją... bo jak nie :> to wkońcu będzie ban.

Jedym słowem nie jestem zwolennikiem tych propozycji.

Metalsider
02-11-2008, 16:24
a wy tylko obrazacie i nic wiecej a ja tu mysle jak polepszyc serva ...
nic nie robicie to innych nie komentujcie zle .. zel dla skner
no dobra jak sobie tesh pomysle to tesh mi sie zdaje ze to z dcezka glupie ale moglo by byc
Temat do zamkniecia (nie chodzi o nabijanie postow)
@down. sam sobie daj warna -.-

Pall Posion
03-11-2008, 10:13
Propozycja beznadziejna łamie sie rególamin i wiec odrazu wykasować temet i dać warna za talo głupi pomysł

JoKe
03-11-2008, 12:06
Nie No ;/ pomysl marny :(:( bez botow sie gra a po za tym chyba nie expisz ze sperami :D:D