View Full Version : Iriliuz noob uprzyk?a ?ycie graczom deadami i wymuszeniami
Oto dowody:
http://i36.tinypic.com/s47u4y.jpg
http://i34.tinypic.com/243ero9.jpg
Na tym się nie skończyło : 15:12 Iriliuz: Zdechniesz
15:18 Iriliuz: Lezysz
Jeśli nie dostanie bana to niech chociaż ma nauczkę.
Przepraszam za słownictwo, ponosiło mnie.
Nie wyzywałem go nigdy, wczesniej go nie znałem, uczepił się gdy kilka dni temu pytałem o questa na bicz, wtedy mnie zabił 1 raz.
P.S błąd w tytule ;/ zdarza się ;p
Powiem jeszcze tyle że przez tego trolla straciłem pół godziny bo bałem się wyjść z depo
He he he ładnie ci koleś dopiekł.
Ciekawe który owner;
-co do straszenia- nic nie zrobisz,
- co do dedów- nic nie zrobisz,
- co do wulgaryzmów- możesz dostać bana, daj adiosowi ss to na 99% wlepi mu i może Tobie bana. Ja dostałem za słowa " cioto, bociarzu, frajerze" na 12 h więc on dostanie ponad 2 dni( może;) )
Kup pacca i po problemie( ale chyba masz więc sl kox), jak masz szkołe kuj nie graj nie wychodź z dp, tydzień i zapomni:D 100 cc na sl to kwestia albo inaczej z twoim lvl na kingach 5 h i masz 4 k cc ponad.
To tyle;d
Lol... olej dzieciaka, a nie się skarżysz... daj mu igonre, nawet jak padniesz raz czy dwa, to mu się znudzi...
Duffenzho_bżdonc
03-11-2008, 15:38
Za co bana? Idz się lecz, tak samo ten Irilliuz. Wiedzialem ze to noob, ale nie że aż takie.
GrulixBaned
03-11-2008, 15:45
Za co ban? Jak mówił user up. To jest paynament, czyli np płacisz za coś. Tak jest na rl np nic nie zrobiłeś chcesz iść na poi i każą Ci płacić ileś k. Jak on powinien bana dostać to ty też kto go wyzywał od nobów?
@Seczko
Ale napisałeś. Może go też niosło i ma to w dupie i cię wyzywa. Bana za przezywanie nie może dostać jak pokażesz ss chyba, że za poważne wyzwiska np. wyzywanie gm,tutor, god, oraz wyzywanie Twoich rodziców to tylko ss a jak koleś powiedział słowa
Chuju jebany daj mi te respy. to raczej bana nie dostanie chyb, że gm będzie przy nim.
@up. Mam płacić za to że gram i mam chęć expienia?. Noob wg. to nie obraźliwe wyrażenie, jak już napisałem ponosiło mnie,
Przemo ziom
03-11-2008, 16:02
Nei zawracaj dupy sobnie tym gosciem,bo to noob...
Seczko
Po 1. weź słownik do ręki
Po 2. masz pecha
Po 3. co nas to ?
Up:
1). Morda w kubeł
2). Morda w kubeł
3). Morda w kubeł
Ja ***** takich dzieci nie rozumiem, bezmózgie yeTi ! :o
@Seczko Daj mi ignore misiu
Oki wróbelku.
@koleś nad Wróblem
po 1. Jak nie chcesz powiedzieć czegoś sensownego to nie pisz
po 2. Uzasadniłem swój błąd
po 3. Nie udzielaj się
Duffenzho_bżdonc
03-11-2008, 18:39
@UP
Po 1. Pysk
Po 2. Pysk
Po 3. Pysk
Po co to wstawiasz na forum? Po prostu Ci grozi.. Czy to jest karalne? :|
Sam sobie odpowiedz na to pytanie.
*MiszczÓ*
03-11-2008, 18:51
@UP
Po 1. Pysk
Po 2. Pysk
Po 3. Pysk
Po co to wstawiasz na forum? Po prostu Ci grozi.. Czy to jest karalne? :|
Sam sobie odpowiedz na to pytanie.
W prawie POLSKIM groźby są karalne :).
Topic:
Niezly leszcz z ciebie, boisz sie ze ktoś Ci pixela zabije?? Żałosne, jakeś dziecko Cie straszy a ty srasz po gaciach ; s
Sunrise Hope
03-11-2008, 19:10
Jesteś HUNTED? Będziesz padał proste....
Nie myśl, że ta gra polega na expieniu bezstresowym na bally i zabijaniu bezbronnych.
Jesteś HUNTED? Będziesz padał proste....
Nie myśl, że ta gra polega na expieniu bezstresowym na bally i zabijaniu bezbronnych.
Co to znaczy być hunted? słyszałem tylko o byciu huntowanym
BUsahadu
Po.1 Bije Cie bo mnie wyzywałeś frajerze, i dobrze o tym wiesz.
a po 2. To tylko Gra ; o
a po 3 I tak Cie dojebie xD
Up.
Jestem 1 ownerem ; o i ostatnim ;s
po 1.Nie wyzywałem NIGDY bo znam Cię od czasu gdy mnie zabiłes za nic
po 2. Gram od wrzesnia 2008 a w połowie wrzesnia miałem hacka więc jak już to haker nie ja cię wyzywałem.
po 3. Zaraz ty możesz być huntowany
po 4. Wg mnie wymuszenia SA karalne.
'ban za uprzykzanie gry graczom' - jebnąłem rotfla jak to przeczytałem..Xd
@topic
koleś czy ty aż tak się boisz paść w grze, tym bardziej na ots'ie gdzie nic się nie traci oprócz 1sla..jestem ciekaw co ty robisz jak chcą cię zabić na rl tibii..wyobrażam to sobie <looooool>
padniesz raz dziennie>tracisz 1sl(1sc)> w jeden 1h expa zbierasz na lajcie 5sc+ więc?
opanuj się..to tylko gra >.<
Co to znaczy być hunted? słyszałem tylko o byciu huntowanym
fail
@seko
lol nie boj sie go to naab , boter , dziecko ;p
chce 1kcc bo nie ma na sle bo mama kieszonkowego nie dala i nie kupil kasy na allegro ehuhueheu Iriliusz Piesek HauHau
@Edit
srry ale nie wiem jak ten noobowski nick sie pisze ;s
Up. w huju Cie mam to co ty piszesz.
Moge być Botterem ale co was to?
Nie znacie mnie więc po h** sie wypowiadacie?
Ten Seko będzie padał bo najpierw wyzywa a pózniej pisze ze to inny owner? BUsaabsuad
Z kąd możecie wiedzieć ile mam lat ; o?
Powodzenia noobie zasrany. Myslisz 250 lvli więcej to kozak? Jeszcze popadasz za to. Dzis mi kumpel opowiadał jak go biłes hahaha waliłes i uciekałes a jak sie na ciebie rzucił to wiałes hehehehe.
Gardzę toba iricostam
Duffenzho_bżdonc
03-11-2008, 20:06
@Up
A kto mowi tu cos o wieku?
FaIl!.................
Up.
Pozdrów qumpla a przy okazjii mame.
Moja rada wyjdz na dwór i nie wychodz z Pz bo Iriliuz zabije Cie i bedziesz musiał robić temat na forum ;ssss
Down.
Temat do Zamkniecia.
moim zdaniem jest tak ignoruj typa to jakiś noob ma 7 lat i kozaczy tyle mam do wypowiedzenia
Up.
3/4 z forum to dzieci, frajerzy.
Nie wypowiadajcie sie ; o
Duffenzho_bżdonc
03-11-2008, 20:20
Z kąd możecie wiedzieć ile mam lat ; o?
No właśnie klocq... Skąd możesz wiedzieć ile mam lat?
Ty mnie zabijesz? Predzej mi kaktus na siórku wyrośnie.. -.-
@.Bart
Może i masz racje ale warto wiedzieć że, to są dedy całkiem darmowe więc ma prawo się tłumaczyć.
@Topic
Może był pijany, może ma 10- lat, może umysłowo nadaje sie do zakłądu psychiatrycznego? Nikt tego nie wie. Wiadomo jednak że, odwaliło kolesiowi nie na miejscu i pewnie się pomylił ma gówno zamiast mózgu i niech sie czepia swoich kolegów nie obcych ludzi którzy, w dodatku prawdopodobnie są nie winni. Jedynym rozwiązaniem byłby hack bo znając Cie Seko nigdy nikogo byś nie obraził i nie przezwał, zbyt długo Cie znam...
Dać mu bana niech się nauczy szacunku.
@Iliruiz (czy jakoś tak)
3/4 graczy APO to dzieci ale, nie musisz wliczać akurat tych z którymi masz styczność.
@ Iriliuz
Btw. Iriliuz tez mnie miał na fraga brać :(
Do tej pory nie zabił mnie ani razu.Kozak przy koledze :p
Zaproponowałem mu solo a on na to że nie chce mu się :):):)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.