View Full Version : [armia 7.6] Edycja strony - dodanie deleted list.
Witam!
Zakładam ten temat ponieważ wpadlem na pewien pomysł,
aby na stronie APO zawitała nowa zakładka "delated list" Byłoby tam pokazane kto miał delated i za co.
Zostawiam sonde
pozdro
@Silkroad
Chyba nie ściemniają .. mój kumpel Sejnal 630 lvl nie logował sie na chara i delated.. dzisiaj jak to sprawdzilem to sie zalamalem ... ;///
@Spirytt
Delete z angielskiego to "usuń" więc chyba sie pomyliłeś. Chodzi o to kto miał usunietego hara a nie o to kto padł. .. WTF ;p
Àrmia Fansite
03-11-2008, 20:29
Dobry pomysł. Jestem za !
Parada Ziom
03-11-2008, 20:31
Też mi się podoba ten pomysł jak jest zakładka "Zbanowani" to czemu nie "Skasowani" xD. Jestem na tak.
Silkroad
03-11-2008, 20:37
Jestem za! Fajnie zobaczyć kto botował i ma deleted i czy Gm nie ściemniają że deleted robią xD
Cfaniak2d
03-11-2008, 20:42
Ciekaw jestem jak oni to zrobią, bo wiele osób powinno mieć dawno delete, a dalej sobie grają... Jestem jak najbardziej na TAK!
Ninja :)
03-11-2008, 21:34
Jestem na Tak !!Juz dawno to powinni wprowadzic !!:p
BlackdOWN
03-11-2008, 21:40
Noo ja też sie zdziwiłem nigdy mi nie usuneli chara , a chociarz nie logowalem sie 3msc , a teraz po 1 miesiącu 2 chary delete co jest do kurwy jebanej nędzy?.. z
Earendur Helyanwe
03-11-2008, 21:44
Jestem na tak, pomysł jest dobry.
fasfsafsafafsasffasfasfasfasfasfafs
bardzo dobry pomysl zawsze bylem ciekaw czy gmowie nie gadaja bzdur z tym delete po 3 banach i wogole . Tak!
Witam pomysl moze byc ale i tak Gm praktycznie nie daje deleta dlatego ze sie boi dlaczego ? Bo ludzie przestana grac na APO ? Pozdro
Witam!
Zakładam ten temat ponieważ wpadlem na pewien pomysł,
aby na stronie APO zawitała nowa zakładka "delated list" Byłoby tam pokazane kto miał delated i za co.
Kto mial dead - Okej
Ale jak chcesz zrobic za co mial deda ? Ty myslisz ?
Nie da si zrobic... Co ma deda za oszukiwanie , za wyzywanie ukumpla czy cos... Z kad mamy to wiedziec?
fajnie by było gdyby takie coś zaistniało na stronce .Szacun za pomysł (ale wątpię że takie coś przejdzie)
Dark Pajdochleb
04-11-2008, 15:01
OOO taaak ten pomysł jest baaardzo dobry i żeby pisało za co. Np. Neko Knight-bany ;D <chociaż ten tekst by się tam raczej nigdy nie pokazał :P. Pozdrawiam
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.