PDA

View Full Version : Tylko wejdzcie

Scylla xD
03-11-2008, 21:31
Jakieś 400 osób na tym forum uważa mnie za nooba
niewiem czym się znoobiłem ale dobra uwierze wam w to.

Zrobiłem konkurs nazywacie mnie botem
Napisałem o e-mailach jestem botem
Napisałem Posta Botem
Napisałem do kolegi wyżej bo miał mase błędów ortograficznych jestem botem i analfabetą mi odpowiedział.

Odchodze z forum żeby nie być boconym do końca życia na tym forum dlatego postanawiam co następuje. Konkurs który załorzyłem odwołuje za co
bardzo was przepraszam doszło domnie około 100 opowiadań dużaaa frekwencja bardzo duża. Koncze z 4um z Podkarpackim.

Pozdrowienia

Nigdy nie miałem żadnego znajomego bliskiego który by mi pomógł sam sobie radziłem przez 1.5 roku.

Moje postacie to.
Asmaxx
Kenny zrokowany do 100 levelu miał 523
grzegorz klepadlo 110 level

Teraz to mnie nic nie obchodzi co napiszecie wypierdalaj albo coś innego bo pierdole to wszystko. Jebie mnie że dostane jakiegos pierdolonego warna i tak nic mnie tutaj nie trzyma.

poz!om
03-11-2008, 21:33
A ja tam ciebie lubiłem i niewiem czemu odchodzisz na czesc twojego odejscia zrobiłem sobie taki avatar jak ty masz. 3-maj się nie daj się nikomu.

A ja wolałbym żebyś nie odchodził

P.S na obrazku te roX koX to też na twoj chołd narka ziomek :) ale miałeś jedno bardzo brzytkie opowiadanie wyprawa po zioło

rzet xD
03-11-2008, 21:37
ja do ciebie nic nie mam a na tym forum to "pokemon squad" istnieje żeby być fajnym ktoś robi z 2 debila taka zjebana zasada tu jest :/ zrobisz błąd odrazu ktoś cię do podpisu i już all nooba z cieie robią jesteś spoko ziomek pzdr maybe wrócisz na tym forum trzeba od chooja pokemońskich ludzi wywalić

Mabra
03-11-2008, 21:38
Mi zawiniles tylko opowiadaniami , dobrze ze odchodzisz przynajmniej nie bedzie tych "smiesznych" opowiadan powodzenia w rl life.

Earendur Helyanwe
03-11-2008, 21:42
Ja do Ciebie nic nie miałem, uważałem Cię za normalna osobę. Szkoda, że odchodzisz powodzenia w rl life ;).

Arigori IksDe
03-11-2008, 21:54
a idz i nie wracaj ... i tak cie nie koffalem :<

jubson
03-11-2008, 21:58
Bierze Was na żal, jakie to przykre...

Wypad nabijaczu postów. :D

Orzeszek
04-11-2008, 13:22
Bocie............................................. ............. xD joke :P bb

PewienTaki
04-11-2008, 14:10
O w pytę, jakie fajne smutki :D Elo bocie :) Ale zagraj czasem w tibię, bo to taka fajna gra.

poz!om
04-11-2008, 15:41
@ jubson

Ja bardzo lubiłem Scylle xD a to ty jesteś nabijaczem postów w każdym poscie ciebie widze.

@jubson kiedys

Jubson do mnie kiedyś napisał żebym nie nabijał postów w dziale screeny. Przykro mi tam licznik postów jest wyłączony. HAHAHAHHAHAHAHHAH
Wtedy się bardzo uśmiałem

Scylla a tak pozatym napisz kiedy na gg. Mam nadzieje że wrócisz

Delta
13-11-2008, 20:19
ooo jak dobrze next noob bye bye :) a idz i nie wracaj...

Sepaczus <3
13-11-2008, 20:22
btw, jestem Twoim fanem. :<
szkoda ze odchodzisz bo mialem niezla smiechawe z Twoich postow
ale jak musisz to musisz bb