View Full Version : Adios -> Sea Ranger was banished because of Reklama niezwiazana z serwerem.
Sea Ranger
04-11-2008, 00:10
Napisałem na Game-Chat:
Sea Ranger: [520]: Jest tu ktos kto by pomógl robic OTS kidy?
I dostałem bana za reklamę niezwiązaną z serwerem.
http://i36.tinypic.com/21mhptw.jpg
@old Don Mateo - Jak się zapytałem Adiosa, za co dostałem bana to sam mi skopiował "Sea Ranger: [520]: Jest tu ktos kot by pomógl robic OTS kidy?".
Widocznie Adios nie doczytał ostatniego słowa i odebrał to tak: "Jest tu ktos kto by mi pomogl robic OTS?" -.-"
Ludzie, ja chciałem pomocy w "zrobieniu" OTS kidów w queście, bo przecież je sie robi ;p, a nie zrobić je na własnym OTS'ie którego nie mam...
@Gpiotras - No mógł się pomylić, więc skoro się pomylił to czemu mam nadal bana ?
old Don Mateo
04-11-2008, 00:21
Masz pecha ale możesz napisać na e-mail mortiisa to może cię od banuje a i każdy wie że Adios lubi dawać bany za byle co ^.^
P.S:ale chyba coś więcej napisałeś niż (Jest tu ktos kto by pomógl robic OTS kidy?) bo to by było bez sensu na maxa
Hogart 2.0
04-11-2008, 07:53
No raczej nie doczytal,ale to jest Adios i daje bany za nic.Nie przejmuj sie mogles dostac na duzej;]A co do Mortiisa to nie licz,ze Cie odbanuje bo nie masz grubych dowodow ze tak bylo,bo rownie dobrze mozesz klamac,a on raczej uwierz Adiosowi niz Tobie;]
Hah i znowu Adios chyba próbóje być słąwny na dodatek nie potrafie zrozumieć ludzi którzy kupują jego list w dziale Handel... ja bym go za 100gp nie kupił. Typowe i na dodatek nikt tego nei rozpatrzy widziałem że, pisałeś już do Tygrysa w nim jedyna nadzieja bo Adios to według Mnie najgorszy tutor jaki jest był i będzie.
Up. Adios bardzo dobrze sie sprawuje jak narazie i nic do niego nie mam ; o?
Down@
Banuje słusznie, i nie wiem na h** zakładasz ten temat? Napisz w dziale Skargi i Odwołania.
GrulixBaned
04-11-2008, 14:53
Wyślij email bosch@o2.pl opisująć swoją skargę, albo pm do Tygrys'a. Moim zdaniem ban się należał chciałeś zrobić ots kidy np na twoim ots? I pytałeś się kto umie je zrobić. I tak właśnie Adios to zrozumiał.
[Mc Maciek] Nie podawaj fałszywego maila, a jak go nie znasz, to lepiej nie podawaj w ogóle ;>
VergoniX
04-11-2008, 15:14
Ten Adios to porażka stał na invisible i patrzal co kto pisze obok klneli"jebane spy"itp i nic ja powiedziałem"qrwa"i ban za 12h
No adios też kiedyś dał mi bana i za to samo co tobie tylko że ja napisałem
,, Gra ktos z was na RL tibi'' czy to jest jakaś reklama nie wiem być może
Gpiotras
04-11-2008, 15:43
No adios też kiedyś dał mi bana i za to samo co tobie tylko że ja napisałem
,, Gra ktos z was na RL tibi'' czy to jest jakaś reklama nie wiem być może
RL tibia to inny serv niz apo nie wiec nie dziwie sie ze dal ci bana
Eh Adios tez jest człowiekiem nie(chyba xd) wiec mowgl sie pomyslic
@up
Ale co jet zlego w tym co napisałem ???
P.S sorka że nie dałem edita zapomniałem
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.