Zaloguj się

View Full Version : Zosta?em oszukany PYTANIE

Qrcut
04-11-2008, 13:40
Witam mam pytanie otórz ostatnio kupiłem konto na allegro,wiem że to nielegalne itd.ale wstrzymajcie się troche i wysłuchajcie,gość dostał kase ja dostałem postać,tylko po wpłaceniu kasy powiedział mi że nie da emaila bo to jego prywatny..no pokręciłem głową ale zgodziłem się co miałem zrobić..lecz juz mnie hacknol zmienil haslo gdy kupilem mu pacca,i uwaga mam pytanie mam dowody na A) kupno tego na allegro (aukcja,druczek przelewu scan itd.) dowody mam na gre tym kontem nie tylko zdjęcia ale i możecie sprawdzić IP przecierz moje na koncie.Mam także druczek przelewu na pacc,i WIELE ROZMÓW z sprzedającym o jego kłamstwach.Ja osobiście załatwie sprawe odzyskania pieniędzy ale zemsta musi być,czy majac takie dowody mam jakies szanse na kasacje jego konta?? mam dowody na wielokrotne sprzedawanie postaci i oszustwa.

Turbo Sorc
04-11-2008, 13:55
A teraz tak...
To twoja prywatna sprawa.
Pamiętaj wszystko można podrobić.
Wystawiłeś mu komentarz na allegro.pl?
Jeśli nie to napisz do niego że dasz mu negatywa(jeśli nie odzyskasz kasy za PACC i za KONTO).
Mortiis raczej ci nie pomoże.
Wyszystkie informacje jak i wiadomości, które uzyskałeś odnosiły się do kupna konta(sprzedajacy nie byłby tobą zainteresowany gdyby nie liczył na przelew danej sumy na jego konto).
Sądzę że kasacji nie będzie.
PoZdRo

^Deduś
04-11-2008, 13:59
I po kij kupowałeś konto na allegro...? mogłeś mu napisać, że dasz mu komenta po 2 tyg (zmiana maila) a jakby coś kręcił, to neg i do allegro pisać... po to jest ten portal :ss

Mortiis pewnie cię oleje, znając życie...

Turbo Sorc
04-11-2008, 14:04
Mortiis nie olewa.
Olewa to się nagrzany metal(wodą).
Qrcut napisał:

Witam mam pytanie otórz ostatnio kupiłem konto na allegro,wiem że to nielegalne itd.ale wstrzymajcie się troche i wysłuchajcie
A ty:

I po kij kupowałeś konto na allegro...?
On wie, że to nielegalne.

BiałyDaroBanned
04-11-2008, 15:43
możesz mu zawsze wystawić negatywa na allegro i napisać do pomocy i obslugi technicznej allegro
P.S. ile dałes za konto?

Naiczer
04-11-2008, 17:03
Jesli za konto dales powyzej 100zl i wystawiles mu negatywa to zglosc do allegro a oni to zalatwia. Od 100zl w gore wszystkie takie sprawy trafiaja do sadu.
Chyba ze dales pozytywa to lipa. Jak dales to na nastepny raz mysl.

Hogart 2.0
04-11-2008, 22:43
@ up
Po 1 od kwoty 49.99zl,a po 2 watpie,ze allegro cos tutaj pomoze,poniewaz allegro kupione i nie ma tam twoich danych;< Chyba ze bedziesz klamal,ze to allegro kolegi

Qrcut
05-11-2008, 14:40
Nie mówie o tym,kase może jakoś odzyskam np.się do niego przejade,chodzi mi raczej o to,że mam dowody na oszukiwanie ludzi,sprzedawanie postaci wielokrotne i oszukiwanie ludzi.Mając takie dowody powinien dostać kasacje może by docenił realne pieniądze innych ludzi.

szalony kowboj
05-11-2008, 16:00
Nie mówie o tym,kase może jakoś odzyskam np.się do niego przejade,chodzi mi raczej o to,że mam dowody na oszukiwanie ludzi,sprzedawanie postaci wielokrotne i oszukiwanie ludzi.Mając takie dowody powinien dostać kasacje może by docenił realne pieniądze innych ludzi.

moze jedynie dostac bana za sprzedawanie za prawdziwe pieniadze. Jest to w regulaminie.

4 - Każdy gracz jest odpowiedzialny za numer i hasło swojego konta. Ekipa APO nie ponosi żadnej odpowiedzialności za konsekwencje ewentualnej ich utraty.

13 - Ogłaszanie sprzedaży/wymiany/kupna kont jest zabronione.

i gdzies jeszcze bylo ze zabronione jest sprzedawanie za prawdziwe pieniadze..

Wiec bana mysle ze powinien dostac jak masz dobre dowody.

Taki se pazdzioszek
05-11-2008, 16:31
Dam Ci radę. Napisz do lutkuf z allegro, że Cię oszukał. Dostaniesz adres typa, a wtedy to kasę od niego dostaniesz nawet z nadwyżką. Rada może niezbyt humanitarna, ale na pewno skuteczna. ;)

Pretoriann
08-11-2008, 20:55
Niestety GM'owie ci raczej nie pomoga poniewaz jest to nielegalne. Powinienes zglosic to na policje/allegro w takim razie.
Nic wiecej nie mozesz zrobic ;/
Pozdro ALL :D:D

BiałyDaroBanned
10-11-2008, 15:08
wiesz co nawet się z tego Cieszę ze Cię oszukali, poniewarz będzie to przestrogą dla allegro kidów właśnie takich jak ty kupują konta a pużniej to sie mortiis dziwi zkad tu tyle noobów??

BroxiQ
10-11-2008, 15:31
Podaj gościa nick z allegro i jaką postać kupiłeś :). A na usunięcie kolesiowi konta bądź zbanowanie, szanse są bardzo nikłe...

Hogart 2.0
10-11-2008, 23:53
Jezeli chcesz sie do niego przejechac to masz tam w sprzedazy albo kupnie dane kontrahenta.Jest tam adres nr fona i dane osobowe;]

Silkroad
11-11-2008, 10:27
Bo jesteś nienormalny. Jak można nie dostać E@Maila? Napisz mu na Allegro negatywa i napisz do Mortiisa na meila bosch@o2.pl. Może coś ździała. Taki wał że to jego prywatny E@Mail...? To jak ty chcesz grać jak on ci może w każdej chwili zmienić hasło? Masz tylko numer i hasło... To jakbyś mniał sobie pochodzić. Ludzie! Pomyśl człowieku jak można nie dostać E@Maila? Za następnym razem jak będziesz kupował konto na allegro to dobrze pomyśl a nie...

mak098
12-11-2008, 20:01
@up
Nic dodać nic ująć! Pan powyżej wszystko ujął jak najbardziej słusznie.

Z drugiej strony, to ci nie zazdroszczę ;P :p

AvalanchE
16-11-2008, 15:19
Kupno czegos nielegalnego wiaze sie z ryzykiem. Niestety na ciebie trafilo ze zostales oszukany. GM/Tutor/Owner nie pomoga ci poniewaz kupowanie na allegro nie jest zgodne z prawem APO