Zaloguj się

View Full Version : Kultura na RL i na Apo.

xxXTibiomanxxX
04-11-2008, 20:47
Tak jak w temacie co sądzicie o kulturze na RL tibii i na APO.
Gdzie jest jej wiecej a gdzie mniej.
Ja uważam że ludzie mają więcej kultury na RL (Może dlatego że dużo osób nie zna j.Angielskiego)
Dołączam sondę i Pozdrawiam.

@Armia Fansite
Sorry Nie pomyślałem.

Àrmia Fansite
04-11-2008, 20:52
Nigdzie nie ma kultury.................
Źle zrobiłeś ankietę.

Lechista92
04-11-2008, 20:55
Mi sie wydaje że na RL ponieważ tam każdy jest skupiony na biciu lvl i to wszystko :)
Pozdrawiam.

Malffoy
04-11-2008, 21:05
Na Rl tibi jest wieksza kultura, dlaczego? bo jest bariera językowa :> 12-latki przeciez nie umią wyzywac kogos po angielsku, niemiecku czy brazylijsu? :D a na apo 3-latek potrafi powiedziec ku*wa czy tam twoja stara to troll.

Fifeks
04-11-2008, 21:07
Powiedz mi gdzie w tych czasach jest kultura?

LebwLeb
04-11-2008, 21:07
Mi sie wydaje że na RL ponieważ tam każdy jest skupiony na biciu lvl i to wszystko :)
Pozdrawiam.

chyba każdy jest skupiony, który lvl wybocić.

Nie wnosisz nic do tematu... WARN!
Mc Sraciek, Guest Of the Teściowa

HaWkInS
04-11-2008, 21:08
Uhauhhuaehuaehuaeahuaeuhaeuhaeuhaehaehhuauahuheauh euheauhaeuhaeuhaehuaehaeuaehuaeheahehaauehae

Mortalix
04-11-2008, 21:17
hmm... szerze uważam, że większa kultura jest na Rl Tibii z jednego prostego powodu - mianowicie APO jest Polskim OTS'em... : >
To mówi samo za siebie ; >
Gracze innych narodowości są bardziej tolerancyjni i wyrozumiali, Apo pod tym względem jest na dnie. : |

*^Fran3q^*
04-11-2008, 22:11
Nigdzie nie ma kultury. Jedynie na rl hlvl budza wiekszy respekt ale to i tak tylko na pvp xd Chociaz trzeba przyznac ze na rl jak poprosisz kogos o pomoc/zapytasz o cos to raczej odpisze. Na apo graja 9-cio latki wiec nie ma co sie dziwic ze kultury nie ma xd Pierwszy kontakt z internetem i mozliwosc 'wypowiedzenia slow zakazanych' tworza to co widac na apo.

Daaron
04-11-2008, 22:15
Ja też uważam że, większa kultura jest na RL Tibii, poznałem tam wiele osób i większa ilość była normalna nawet Brazylijczycy nie są tacy źli jak się o nich pisze poznałem kilku bardzo sympatycznych nie sądzcie wszystkich jak spotkacie jednego, najgorszymi noobami na RL Tibii podobnie jak na APO są Polacy są najgorsi pod względem kulturalnym.

Lost Girl
04-11-2008, 22:15
Wiadome, że na glabalu jest wiecej kultury. Na apo gra duzo dzieci ktorzy mysla, ze wszystko im wolno. A na globalu [na pvp servach] mozesz szybko zlapac hunta wiec sie nie napinaja. A na apo lataja spamuja, prosza o free items, wyzywaja, wbijaja na resp, kradna itp. Nawet na nopvp servach takiego burdelu nie ma jak na apo o.o