Zaloguj się

View Full Version : ~~21:09 Awansowales z 699 poziomu na 700 poziom.~~Baj ReBcIo~~

ReBcIo
04-11-2008, 21:21
http://i38.tinypic.com/2qdsmf5.jpg

Pozdro dla:
Arcusia:*:*
Blacksmith:*
Khuram Shazad:*
Speaker:*
Maffer:*
Rugoniasty:*
Royals Back:*:*
Pereleczka:*
Palomino:*
Duffi
Lorenz
Arni Pogromca
Benek Przemek
Hogart
Rosstein
Dinnedhel

Bieliczanka
04-11-2008, 21:26
Gratuluje Misiuuu:*****
:)
Pozdrawiam:D Buziaki:D:*

Blacksmith on Tour
04-11-2008, 21:27
Yebac Chelsea niebieskie pedaly :D GZ Rebciu dajesz teraz 1k lvl i rozpierrrrr :D

silver ghostek
04-11-2008, 21:28
Gz Rebciu :o o,o o,o
Teraz lecisz do 800, 900, 1k itd... xDD
Mlvl troche cienki... xd

*^Fran3q^*
04-11-2008, 21:30
Pobij kolege mopem z Mc Donald's w obronie klubu ; ] Btw. jestes po zawodowce? xd

@topic
Gratz and go go rl life bo nie ma co tu grac.

Niebieski Irys :*
04-11-2008, 21:30
Gz Rebcio :D Tak popierdalasz z tym lvlem ze nawet nie wiem kiedy advy :P
A wydaje mi sie ze jeszcze wczoraj miałeś 650, tak to szybko leci, O! Xd

Osa The Knight
04-11-2008, 21:34
Ehehe :>
Gratulacje Rebcio Xd.
Ładne masz EQ : ]
Gorące Pozdrowienia =*

JoSeK
04-11-2008, 21:37
Rebcio 21:33:42
pipo
Rebcio 21:33:43
komencik:P

No masz ;d Gratulacje ;dd wbij ten 1000 i skończ z tym gówn_em ;d
;P

Kapitan Alkohol
04-11-2008, 21:43
Żal.
Nie gz, a wiesz czemu ? Bo jestes z NLN.
Wiec,
eq - hail allegro, skile
skile - przyzwoite, ale moglyby byc lepsze
mlvl - jak napisal Styler słaby

Nie pozdro!

HAIL KRS !

ReBcIo
05-11-2008, 00:12
Żal.
Wiec,
eq - hail allegro, skile

Nie pozdro!

HAIL KRS !

Wyjdz piesku z KRS

eq-od Blacksmitha na ss pozyczone cymbale a nie allegro:)
skile- gowno daja wiec nie skiluje
mlvl- to samo co skile

Wypieldalaj do Orki:)

Skalarq
05-11-2008, 06:17
Nice Eq
Nice lvl
Nice mlvl
Nice skills

Co tu wiecej gadac bij jak najszybciej 1k lvl POZDRO....

Moja postac Skalar zostala shakowana
\m/^.^\m/

Duffenzho_bżdonc
05-11-2008, 13:38
***** juz 700? dopiero bylo 666..
Ostatnio coś zalatuje od Ciebie :(

Nemiksiol
05-11-2008, 13:55
Gzzz lvla zarombiste masz eq Gratz

Pozdro For Friend

*MiszczÓ*
05-11-2008, 15:20
Super, widze ze przestales grac na rl i cisniesz na APO ;D Gz gogo 1k ;d

.Devixx.
05-11-2008, 15:24
Gz Czopie ;D wiesz 1k wbijasz i mi chara oddajesz.. bo jak nie wpadne do CIebie !!

Sys3k
05-11-2008, 16:37
Rebciu 700 BRAWO !! Dawaj 800, 900, 1000 i koncz tak jak Ja niedlugo !

A teraz wbijaj lvl i pizgamy KRS (nooby)

Poo00ooOoozDro

GladeQ
05-11-2008, 16:45
WOw wow jaki mastah!!!!
GratZ kotq xD Ale i tak Cie dogonie :P
Gou gou 1k + xD

Benek Kox
05-11-2008, 20:02
Graatz Rebciooo móóój peniseeek :<<<<<<<<
Wbijaj 1000 i rozpierrrr

Royal back xD
05-11-2008, 20:15
Żal.
Wiec,
eq - hail allegro, skile

Nie pozdro!

HAIL KRS !

busuhahuashauahushau. Mlvl slaby bo nie boci;) KRS sux forever;]

Rebel Ty pizdo mowiles ze nie robisz ssa! i za to jak to Kóba (;******<3) mowi foch s psytópem i melodyjkom! nje odsywam sjem;<

Hirokumi old Yavimava
05-11-2008, 20:20
Gratz :) szkoda ze mnie na tym SSie nie bylo :) gou gou g bolt KŁest :)

P.S. ale m lvl mozesz potrenić :)

ZaF
05-11-2008, 20:23
Pobij kolege mopem z Mc Donald's w obronie klubu ; ] Btw. jestes po zawodowce? xd

@topic
Gratz and go go rl life bo nie ma co tu grac.

Haha dobre :D Własnie McDonald pobij kolege mopem ;< Chelsea to i tak śmiecie.ManU Rox ;>

@Topic
Idź maniaczyć z noobem może też będziesz tam pracował.

JaToJaXD
05-11-2008, 21:41
Jebać Kowalczyka buraka ;>

DO mopa wypierdalaj!!!

ReBcIo
05-11-2008, 22:25
@2UP Haha zazdroscisz ze ma taka prace frajerze bo Ty ***** sie tylko do lopaty nadajesz i rowy kopac!HAha zobacz na miejsce w tabeli na ktorym CFC a na ktorym czerwone pedaly i mow kto jest ciota.JEBAC MANU I CIEBIE.

@up
Po nazwisku to po pysku.Takis cwany prez neta?Wypierdalaj do burdelu bo tam Twoje miejsce.

JaToJaXD
05-11-2008, 22:30
@2UP Haha zazdroscisz ze ma taka prace frajerze bo Ty ***** sie tylko do lopaty nadajesz i rowy kopac!HAha zobacz na miejsce w tabeli na ktorym CFC a na ktorym czerwone pedaly i mow kto jest ciota.JEBAC MANU I CIEBIE.

@up
Po nazwisku to po pysku.Takis cwany prez neta?Wypierdalaj do burdelu bo tam Twoje miejsce.No co ty nie powiesz :).Co by nie było burdel to w domu posiadasz :).Tak jestem cwany przez Neta!!Nie bij :<.W sumie możecie się zgrać on McDonald ty Burdel jeden chuj :D.Idź lepiej graj dalej bo exp ci ucieka buraczyno a nie się tu udzielasz.

Lewy
05-11-2008, 22:32
Gratulację lvla widzę że ładnie lecisz :D.Jak Rebelem grałeś to się dobrze znaliśmy :).Powodzenia w expie :)

ReBcIo
05-11-2008, 22:35
No co ty nie powiesz :).Co by nie było burdel to w domu posiadasz :).Tak jestem cwany przez Neta!!Nie bij :<.W sumie możecie się zgrać on McDonald ty Burdel jeden chuj :D.Idź lepiej graj dalej bo exp ci ucieka buraczyno a nie się tu udzielasz.

Zazdroscisz lamusie i tyle.Nom przez neta kozak bo w rl Cie bija i sie tutaj wyzywasz:(nie bije dzieci specjalnej troski.Chuj Ci do tego ile gram i kiedy gram wiec morda.Temat byl do komentowania screenow a nie do zjebanych wyzwisk jak Ty wiec wypierdalaj stad.I sie najlepiej nie odzywaj juz bo Ci nie mam zamiaru dzieciaku juz odpisywac.

@Close topic plx

ZaF
05-11-2008, 23:07
Chelsea kurwy Xd z AS Roma 3:1 w dupsko hauahuahuahua.Żal niebieskie pedały.Ciebie żal i tego chelsea.

Scix
06-11-2008, 03:49
Gratuluje lvl i oby tak dalej bedzie nastepny nóóp z 1k lvl .... A tak poza tematem jezeli KRS(nooby) to czemu z nimi sie nie ustawicie na pefaufe ?;] Bo nie macie szans asuhduasdhuashd Dygacie poprostu i tyle bo NLN sux .... Pozdro for ktorzy czuja sie pozdrowieni ;o

Blacksmith on Tour
06-11-2008, 22:27
Gratuluje lvl i oby tak dalej bedzie nastepny nóóp z 1k lvl .... A tak poza tematem jezeli KRS(nooby) to czemu z nimi sie nie ustawicie na pefaufe ?;] Bo nie macie szans asuhduasdhuashd Dygacie poprostu i tyle bo NLN sux .... Pozdro for ktorzy czuja sie pozdrowieni ;o

Nie za to Jedyna Taka Ekipa to zajebista gildia hahahaahahaahah 5 osob z czego 5 z twojego konta :P Dobra Scix wyjdz i nie wracaj Tyle co do Chelsea nie mam nic do nich tylko sobie tak dla jaj napisalem wole Chelsea niz czerwone pedały :) Tyle :)

Altairo
07-11-2008, 22:47
Nie ma co tylko gratulować. Wbicie takiego level'a według mnie nie jest to już wyczyn, ale też nie co drugi gracz ma 700+ level:D. Teraz tylko goo goo 1k.

PS. Ładne EQ, jeszcze zanim dodali te sapphire set'a też grałem na main i wiem, że nie jest łatwo. Teraz raz na jakiś czas łupie na RookU :cool:.

Wiele Miałem Kont
08-11-2008, 10:32
Wyjdz piesku z KRS

eq-od Blacksmitha na ss pozyczone cymbale a nie allegro:)
skile- gowno daja wiec nie skiluje
mlvl- to samo co skile

Wypieldalaj do Orki:)

Co za żenada...
Eq pożyczone na ss...
Nie ma jak pochwalić się swoim pikselkiem, który choć je to nie wydala...

PS: Kibic Chelsea Haha, HaHa, HaHa@By Iwon... West Ham Rox!!
Od zawsze West Ham United był lepszy:
- kiedyś postrach całej Anglii, najlepsi kibole i zajebista drużyna,
- teraz zajebista atmosfera na meczach i najlepsi kibice!!
Let's go fucking mental !! NA NA NA !!!

Bieliczanka
08-11-2008, 19:44
@Up
Normalnie chlastam jak czytam ten Twój komentarzyk;]
Jeden mecz = WIELKI ODDANY KIBIC :< żenada:)
Gdzie Twój 1,2 klvl na apo hmm??;>

KRS SuX;>

Wiele Miałem Kont
08-11-2008, 21:15
@Up
Normalnie chlastam jak czytam ten Twój komentarzyk;]
Jeden mecz = WIELKI ODDANY KIBIC :< żenada:)
Gdzie Twój 1,2 klvl na apo hmm??;>

KRS SuX;>

Jeden meczyk? jeden meczyk na stadionie... reszta w TV itp.
sorrki, ale jakoś nie mam ochoty się z Tobą kłócić...
Ciekawe czemu nikt nie zna nicku, a przede wszystkim Ty?...
gratki boya ;)

PS: Stawiam 10kcc że ReBcIo nie był na żadnym meczu swojej śmiesznej cHELSEA.

@topic
fajne eq, ale nie Twoje...

@down
Każdy jest, bo każdy ma coś z głową. Mógłbym Cię zjechać na forum, ale nie czuję takiej potrzeby, jednakże jeśli Cię jara że możesz mi pocisnąć przez neta nie krępuj się. Jeśli chcesz możesz nawet w rl, tylko powiedz kiedy i gdzie...

Bieliczanka
08-11-2008, 22:26
@Up
Jesteś chory:) Tyle mam Ci do powiedzenia;]

Royal back xD
08-11-2008, 22:53
Jeden meczyk? jeden meczyk na stadionie... reszta w TV itp.
sorrki, ale jakoś nie mam ochoty się z Tobą kłócić...
Ciekawe czemu nikt nie zna nicku, a przede wszystkim Ty?...
gratki boya ;)

PS: Stawiam 10kcc że ReBcIo nie był na żadnym meczu swojej śmiesznej cHELSEA.

sahusahusahuhsuahsuahusahuasashuhuas. a Ja stawiam 10000 kcc ze Rebcio byl na meczu swojej Chelsea i to bardzo bardzo niedawno;) I normalnie czlowieku rozpierdalaja mnie twoje wypowiedzi;] Idz lizac dupe morswinowi a nie bedziesz sie wypowiadal w watkach nie dotyczacych twojej zasranej osoby ani twoich znajomych. a skoro jestes taki kibic i mowisz ze najlepsi kibice sa w west ham to ty napewno sie do nich nie zaliczasz;] Jakas burda na stadionie odrazu bys spierdolil;] W sumie sie nie dziwie. 60 kg wagi ;] hsuahusashausahu. Bye

Wiele Miałem Kont
08-11-2008, 23:13
sahusahusahuhsuahsuahusahuasashuhuas.
Dłuższego śmiechu zapisanego w notatniczku już nie było?

a Ja stawiam 10000 kcc ze Rebcio byl na meczu swojej Chelsea i to bardzo bardzo niedawno;)
Nie ma to jak napisać Ja, a nie ja, aby podwyższyć swoją samo-ocenę. To daj mi image jak on jest na fotce na stadionie podczas meczu Chelsea w linku fotka.pl i nick na jaki mam dać 10kcc

I normalnie czlowieku rozpierdalaja mnie twoje wypowiedzi;] Idz lizac dupe morswinowi a nie bedziesz sie wypowiadal w watkach nie dotyczacych twojej zasranej osoby ani twoich znajomych.
Mógłbyś z laski swojej używać polskich znaków, bo po to są... nie wszedłem tu lizać nikomu dupy, bo nie ma komu. Wątek jest na forum, a z racji tego że jestem jego użytkownikiem dotyczy po części mojej osoby.

znajomych. a skoro
co za żenada co Ty człowieku miałeś/masz z polskiego? po "." piszesz z małej?...

a skoro jestes taki kibic i mowisz ze najlepsi kibice sa w west ham to ty napewno sie do nich nie zaliczasz;]
całkiem prawdopodobne stwierdzenie, ale zwisa mi to z deczka :)

Jakas burda na stadionie odrazu bys spierdolil;] W sumie sie nie dziwie. 60 kg wagi ;]
Ty człowieku nie czaisz co to jest kibic, a co to jest kibol, ale wybaczę Ci to z racji wyżerającej Twój "musk" tibi. Moje 65kg mi nie przeszkadza, teraz pozostało tylko przypakować i będzie w ogóle ok.

PS:
hsuahusashausahu. Bye
No papa i powodzenia w Twoim "pikselowym" życiu, żebyś wbił sobie 2klvl jak najszybciej i w ogóle był pro of pro. GoGoGo 10klvl i w ogóle 0 realnego życia.

@topic
Wielkie nie gz postaci/ lvl itp.

@ZaF
mogę to wprost powiedzieć... jesteś wielki :D

ZaF
09-11-2008, 00:11
sahusahusahuhsuahsuahusahuasashuhuas. a Ja stawiam 10000 kcc ze Rebcio byl na meczu swojej Chelsea i to bardzo bardzo niedawno;) I normalnie czlowieku rozpierdalaja mnie twoje wypowiedzi;] Idz lizac dupe morswinowi a nie bedziesz sie wypowiadal w watkach nie dotyczacych twojej zasranej osoby ani twoich znajomych. a skoro jestes taki kibic i mowisz ze najlepsi kibice sa w west ham to ty napewno sie do nich nie zaliczasz;] Jakas burda na stadionie odrazu bys spierdolil;] W sumie sie nie dziwie. 60 kg wagi ;] hsuahusashausahu. Bye

HUahuahuahuahu on nawet nie widział stadionu niebieskich śmieci na oczy.

Royal back xD
09-11-2008, 11:16
do tego fana West Hamu:
ja rozumiem, ze chcesz pokazac ze fajny jestes piszac polskimi znaczkami, uzywajac poprawnej polszczycny. To jest forum, gdzie 80 % to dzieci wiec po co sie wysilac? Dla twojej zasranej wiadomosci z polskiego mialem 3 (w 1 klasie technikum. Nie tak jak ty w tej 1 czy 2 gimnazjum) Samo pakowanie nic ci nie da jak nie potafisz sie napierdalac;] Napisales ze west ham postach calej angli ze wzgledu na kiboli i druzyny. Jesli postach ze wzgledu na kiboli to chodzi o napierdalanie no nie? Kibole okreslenie tych co sie napierdalaja;]

ReBcIo
09-11-2008, 11:16
Haha West Ham lepszy spadlem z krzesla;] hah takie kozaki jestescie to wam na pw wysle zdjecie lamusy.
WOW 1 meczyk.Cioto wez idz sobie poplakac bo sie nie rownasz ze mna,nie masz pojecia o tym czy jezdze na mecze to zamknij krzywy ryj.

Nick Galilee czekam na 10kcc:)
P.s Jak West Ham taki najlepszy to czemu cos nie idzie w tym sezonie?:) 3:1 w dupe z Evertonem wczoraj:)gz
Zobaczymy 13 Grudnia ktos bedzie lepszy ;)
Masz z ostatniego meczu nawet co bylem
http://i33.tinypic.com/m7yzqh.jpg

Jak Ci bilet nie pasuje to wejdz na NK na pw CI dalem all:)

Blacksmith on Tour
09-11-2008, 12:06
Synek wielki kibic West Hamu jestes i wielki kozak w necie a spojrz na siebie na rl i zobacz ze lecisz od kazdego tutaj z forum na liscia bo wygladasz jak ciota z tym tupecikiem na glowie :)

Jak chcecie to macie tu jego nasza-klase i zobaczcie wielkiego net napinacza :)
http://nasza-klasa.pl/profile/658673/gallery/75