View Full Version : Klapy
Dino from osiek
05-11-2008, 14:13
Czy jak kupie np itemy z questu na kalpy to zrobi mi się klucz ?
Costam kiedys czytalem, ze life crystal i ciacho musisz miec swoje, bo inaczej ci sie nie zrobi, ale nie wiem na 100%, bo jeszcze nie robilem;)
Dino from osiek
06-11-2008, 18:57
odświeżam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i proszę o odpowiedź !!!!!!!!!!!
a co ci szkodzi zrobic questy na klapy ? poszukaj ekipe i bedzie bez klopotu ..
Nie, nie, Marik źle zrozumiałeś, chodzi o to czy mogą być kupione te śmiecie aby zdobyć klucz z tej dźwignij :) Wiesz co, w sumie sam nie wiem ale jestem przekonany że wystarczy kupić klucz, a jeden w zupełności wystarczy na dużo osób położyć go na ziemi i każdy kliknie na klucz 'use' i już :)
Dino from osiek
06-11-2008, 20:55
chodzi mi o to czy jak np zgubie ciacho i jak kupie drugie to zrobi mi się klucz
:confused:
dzięki :)
GrulixBaned
06-11-2008, 21:01
Nie. Jak zrobisz quest na ciastko i np. padniesz rs i Ci je wypadnie, możesz kupić od kogoś ciastko i normalnie jak twoje będzie działało, tylko musisz mieć wykonany quest.
Hogart 2.0
07-11-2008, 16:28
Ale wlasnie sam nie pamietam bo chyba key trzeba miec swojego nawet jezeli masz qeusta wykonnanego ale na 100% pewny nie jestem wiec w blad nieche Cie wprowadzic;d
Trzeba mieć swoje wszystko :).
Temat do zamknięcia.
Lord Nightwish
20-11-2008, 19:11
Trzeba mieć swoje wszystko :).
Temat do zamknięcia.
Nie zgadzam sie, ponieważ Mortiis napewno pomyślał o tym, że ktoś może mieć rsa i te itemy w bp, wiec jesli zrobileś questy na te itemy potrzebne do zrobienia questa ( i wykonałeś sam klucz ) to jesli to stracisz to mozesz kupic to od innego gracza i bedzie działało.
Rozkmin to musisz kliknąc na skrzyneczki a itemki mozesz miec nawet od mamy, ale bez klikniecia na te skrzyneczki nie zrobisz. Wiec jak kliknoles itemki zgubiłes i masz inne to zrobisz bez problemu ale jak nie kliknoles itemki masz to nie zrobisz.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.