PDA

View Full Version : [Armia 7.6] Ban = Deleted

Silkroad
05-11-2008, 17:25
Przeczytaj do końca!
Moja propozycja polega na tym aby zrobić takie coś :
Gm wykryje że masz bota i ma 100% pewności że go masz to odrazu dostajesz kasacje całego konta wraz z rzeczami. Jest to dla mnie jak najsprawiedliwsza kara dla botterów. Jak dostaną bana to będą grać dalej na bocie a jak im usuną to wtedy będą żałować. Nie pisać że za 3 bany za boty jest delted bo to nie prawda.

Ktoś zgłasza gm podlatuje na niewidce i widzi czy ktoś się manasuje i uha w jednym momęcie albo się manasuje i pisze :)

GrulixBaned
05-11-2008, 17:30
Nie pisać że za 3 bany za boty jest delted bo to nie prawda.
Hmm... Oświecę cię to prawda. Ktoś gra np 2.5 na Apo chce coś zobaczyć i gm się pomyli np afkował na magic i go zbanowali gm się pomylił i dał mu bana myśląc, że miał go w 100% delete konta?

Taki se pazdzioszek
05-11-2008, 17:32
Jestem jak najbardziej za, tylko teraz pytanie kiedy GM wie, że ktoś ma bota? :> Dla GMa każdy ban za boty jest słuszny, a jednak niektórzy mają co do tego wątpliwości. Ja nigdy nie dostałem za to bana, więc nie wiem czy jest coś takiego jak niesłuszne otrzymanie go.

Jestem za, ale tylko w wyjątkowych sytuacjach, kiedy GM jest w 100! procentach pewien.

The best palladin
05-11-2008, 20:23
grulix
masz w 100% racje bo niekiedy sie zdaza ze gm sie pomyli i da bana za uzywanie bota mylac sie i co wtedy. wtedy lipa po koncie po itemkach a gm chyba konta przywrucic nie moze proponuje zrobic tak zeby kasacja konta byla wtedy jak ktos dostanie 2 bana za bota i jak jest to na 100%pewne ze uzywal bota pozdro

Ero Senin
05-11-2008, 20:41
H lvl dostaje bana a za 2 h juz biega po city ; p
A ja dostalem ban za afk na train prosilem przez email mortiisa o odbanowanie i nic -.-

Mortalix
05-11-2008, 21:22
Zdecydowanie nieeeee!! Wiemy jak to jest z 'pewnościa Gm'a' ... szkoda gadać, a ja np. nie chciał bym dostać deleta za free... -.-
Cu...

Justin
06-11-2008, 20:29
Nie do końca pomyślałeś.Jestem całkowicie na nie.
Boty są i zawsze będą niestety musisz się z tym pogodzić.

Techniks
07-11-2008, 02:11
H lvl dostaje bana a za 2 h juz biega po city ; p
A ja dostalem ban za afk na train prosilem przez email mortiisa o odbanowanie i nic -.-

Tak tylko ,że wtedy idzie się na umowę ,z Kamilem next ban = delete i masz unban ;)

Co do tematu to jestem na NIE.
Ponieważ nie zawsze ban jest słuszny!

Turbo Sorc
07-11-2008, 07:46
Ja jestem za tym, aby kasacja była po 2 banie.
PoZdRo.

Osecik
07-11-2008, 10:35
Jestem za!
Bociarze napewno by przestali botowac no ale moze wiekszosc by przestala....

adrianeq :)
07-11-2008, 12:50
Jestem jak najbardziej za tym! Ale chyba dzisiaj zacznę coś innego robić... a więc w Exelu zrobie tabele nie wiem ile będzie miała wierszy, ale każdemu wierszowi będzie odpowiadać jedna postać zbanowana za boty/macro. Zobaczymy komu najwięcej plusików się uzbiera i czy Gmi są sprawiedliwi...;)