Zaloguj się

View Full Version : Pomoc dla Nerhula.

Heroes Rooker III
06-11-2008, 14:13
Witam :) Ponownie.
Osoby co pomogli na Areksandrę.
Z góry mówię że odzyskają kasę łącznie co utracili.
Tym razem cel jest przeznaczony na k legi.
Dla tej postaci.
Wiem że to brzmi głupio.Ale też dużo razy pomogłem.
Osoby co pomogli Areksandrze.

- The best pallain.
- Capitan Rook.
- Griwelda.
- Rook Men Mariusz
- Earl James Cash.

Z dniem wczorajszym gdzie brak kelogera sprawdzonym programem FindT.
I Awastem Kaperskim i tym samym NOD 32.Postać została schkowana ponownie.Jak dostałem deda na anciecie scarabie na 135.
I nie da rady odzyskać ponieważ ktoś zmienił pasy.
Kto chcę pomóc niech napisze.

Osoby co pomogli Nerhulowi :

TrikoBanned
06-11-2008, 14:18
!!!

Ja tez Ci pomoglem na Areksandrze!!! xD Earl here ;p

Marik
06-11-2008, 15:55
ja juz nieiwem jak cie mam przekonac ze nie masz zadnego keyloggera tylko twoim problemem jest CAPITAN ROOK !

poprostu jestes naiwny ! ja odpoczatku wiedzialem ze to on ci zaje**l postac gg forum i all co straciles ! a teraz jak sie dowiedzialem jak odzyskales aleksander przed tym teraz hackiem to nie mam juz zadnych watpliwosci ze to CAPITAN ROOK
podobno odkupil Areksandre ahahhahahahahhahahahha az mi sie smiac juz nie chce z tego jak on cie umie latwo oszukac teraz tylko poczekal i znow za***al tylko jak zalatwiles eq warte 50cc+

chcetnie bym ci pomog ale nie mam co ci podarowac ... ale pierwsze zakladaj nowa postac bo nerhula (postac od capitan'a ) tez stracisz ... jak nie postac to eq ktore zalatwisz sobie !

Magnatek
06-11-2008, 15:59
Witam :) Ponownie.
Osoby co pomogli na Areksandrę.
Z góry mówię że odzyskają kasę łącznie co utracili.
Tym razem cel jest przeznaczony na k legi.
Dla tej postaci.
Wiem że to brzmi głupio.Ale też dużo razy pomogłem.
Osoby co pomogli Areksandrze.

- The best pallain.
- Capitan Rook.
- Griwelda.
- Rook Men Mariusz
- Earl James Cash.

Z dniem wczorajszym gdzie brak kelogera sprawdzonym programem FindT.
I Awastem Kaperskim i tym samym NOD 32.Postać została schkowana ponownie.Jak dostałem deda na anciecie scarabie na 135.
I nie da rady odzyskać ponieważ ktoś zmienił pasy.
Kto chcę pomóc niech napisze.

Osoby co pomogli Nerhulowi :

Nie rób z siebie dzieciaka i nie proś o itemki !!
Dałem ci Dziadka Zabujce i jeszcze go straciłeś (odałeś)
areksnadre podobno shaczyli a tu zonk wczoraj mi pisałeś że odzyskałeś

Powiem Tyle Walisz w Kulki nic Wiecej !!!

Close Topic

Capitan Rook
06-11-2008, 16:43
ja juz nieiwem jak cie mam przekonac ze nie masz zadnego keyloggera tylko twoim problemem jest CAPITAN ROOK !

poprostu jestes naiwny ! ja odpoczatku wiedzialem ze to on ci zaje**l postac gg forum i all co straciles ! a teraz jak sie dowiedzialem jak odzyskales aleksander przed tym teraz hackiem to nie mam juz zadnych watpliwosci ze to CAPITAN ROOK
podobno odkupil Areksandre ahahhahahahahhahahahha az mi sie smiac juz nie chce z tego jak on cie umie latwo oszukac teraz tylko poczekal i znow za***al tylko jak zalatwiles eq warte 50cc+

chcetnie bym ci pomog ale nie mam co ci podarowac ... ale pierwsze zakladaj nowa postac bo nerhula (postac od capitan'a ) tez stracisz ... jak nie postac to eq ktore zalatwisz sobie !

Zal marik poraz setni ... ja najwiecej grzesikowi pomagam a ty masz czelnosc mnie oskarrzać ... :-)

Magnatek
06-11-2008, 17:08
Zal marik poraz setni ... ja najwiecej grzesikowi pomagam a ty masz czelnosc mnie oskarrzać ... :-)

wykorzystujesz go na każdym kroku bądz z siebie dumny...

Marik
06-11-2008, 17:25

tak jak magnatek napisal wykorzystujesz go na kazdym kroku .. sam do czego doszedles ? niczego ...
dlatego amsz teraz taki domek a napewno gdymy nei postacie heroesa to nic bys nie mial ;]

Capitan Rook
06-11-2008, 18:54
na domek sam zarobiłem a że mam tyle cc to miałem duzo kasy na main Pytajcie bloodrook on najlepiej wie ;-) wiekszosc od niego kupiłem ... a moze to ty marik okradłeś grzesia...

Marik
06-11-2008, 19:12
nooo jasne i teraz gram 10 lvlem ?
jestes poprostu .. ehh brak mi slow ;]

Elite Swood III
06-11-2008, 20:23
Czlowieku ty masz niby 18 lat brak mi słów dales sie xXx razy hacknać wez zrub formata zerwij znajmosc z capitan rook i załuz swoja postac nie która dostales -.-

Heroes Rooker III
06-11-2008, 23:03
Ogólnie mówię postać dostałem od Capitan Rook.
Sprawdziłem logi na Areksandrze wczoraj i IP Capitana Rooka.Jest zupełnie inne.

Griwelda
07-11-2008, 09:20
Powiem tak : Ludzie otrząśnijcie się to jest tylko gra i wyłącznie gra !!!!
Posiadanie domków najlepszych itemów i wszystkiego czym możemy się pochwalić i pokazać nie czyni was LEPSZYMI a wręcz przeciwnie, bo zdobycie tego uczciwą drogą gry obecnie powtarzam OBECNIE jest to niemożliwe , wiem to ze swojego doświadczenia, jedyne na co mogę sobie dzisiaj pozwolić to na zakup lf żeby móc expić . Za to największą wartością o czym wszyscy zapomnieli i są pochłonięci OBECNIE zdobyciem ( domków itemów itp ) drogą kłamstw , kradzieży , i wszelkiego rodzaju oszustw jak ostatnio zapanowała moda na przekazywanie postaci z jakimś dorobkiem lvl i wyczekaniu czasu aż ktoś zdobędzie dobre eq po czym następuje HACKED . O tym niejednokrotnie przestrzega was MARIK posłuchajcie go w końcu ( ukłony dla Grzesia i nie tylko )
jest zdobycie SZACUNKU posiadają go nieliczni częściej możemy ich spotkać na forum. Co chodzi o Władce i wielu innych odpowiedz moja jest taka : KTO JAKĄ BRONIĄ WOJUJE OD TAKIEJ GINIE .

DannRook
07-11-2008, 12:51
Posiadanie domków najlepszych itemów i wszystkiego czym możemy się pochwalić i pokazać nie czyni was LEPSZYMI a wręcz przeciwnie, bo zdobycie tego uczciwą drogą gry obecnie powtarzam OBECNIE jest to niemożliwe , wiem to ze swojego doświadczenia, jedyne na co mogę sobie dzisiaj pozwolić to na zakup lf żeby móc expić . Za to największą wartością o czym wszyscy zapomnieli i są pochłonięci OBECNIE zdobyciem ( domków itemów itp ) drogą kłamstw , kradzieży , i wszelkiego rodzaju oszustw jak ostatnio zapanowała moda na przekazywanie postaci z jakimś dorobkiem lvl i wyczekaniu czasu aż ktoś zdobędzie dobre eq po czym następuje HACKED . O tym niejednokrotnie przestrzega was MARIK posłuchajcie go w końcu ( ukłony dla Grzesia i nie tylko )
jest zdobycie SZACUNKU posiadają go nieliczni częściej możemy ich spotkać na forum. Co chodzi o Władce i wielu innych odpowiedz moja jest taka : KTO JAKĄ BRONIĄ WOJUJE OD TAKIEJ GINIE .

Normalnie się z Tobą nie zgadzam, ale teraz zgadzam się w 100 procentach ; )
No może w 99 ; P
Od siebie mogę dodac, że władca rooka teraz płacze, a sam oszukał mnie w ten sam sposób tylko on wszedł do mojego i też bronił się tym, że brat wszedł mu na konto itp... Nie ufajcie nikomu, bo siec to tylko siec...

Druid z Armi
07-11-2008, 15:35
Ogólnie mówię postać dostałem od Capitan Rook.
Sprawdziłem logi na Areksandrze wczoraj i IP Capitana Rooka.Jest zupełnie inne.

Heroes a może on ma Neostrade :P

Elite sword III dobrze mówił reset kompa + nie wlas w zadne linki od innych graczy - kapitan rook(rozwaz te znajomosc)

Posiadanie domków najlepszych itemów i wszystkiego czym możemy się pochwalić i pokazać nie czyni was LEPSZYMI a wręcz przeciwnie, bo zdobycie tego uczciwą drogą gry obecnie powtarzam OBECNIE jest to niemożliwe , wiem to ze swojego doświadczenia, jedyne na co mogę sobie dzisiaj pozwolić to na zakup lf żeby móc expić .

Masz jak najbardziej racje Griweldo.

Hogart 2.0
07-11-2008, 17:18
na domek sam zarobiłem a że mam tyle cc to miałem duzo kasy na main Pytajcie bloodrook on najlepiej wie ;-) wiekszosc od niego kupiłem ... a moze to ty marik okradłeś grzesia...

Slyszalem o twoich przekretach i sie juz nie wymiguj !
Jestes oszustem i tyle-.-
Jak ja bym mial tylko takie zdanie to tez inaczej a o Tobie takie zdanie sobie wyrobilo polowe APO i tyle.Wiem,ze i tak masz to gdzies,poniewaz to tylko tibia i dziec,ktore na Ciebie najezdzaja,ale powinienes sobie nie raz pomyslec co ty odpier*** Niby to tylko gra,ale niektorzy na to ciezko pracuja.

Capitan Rook
07-11-2008, 18:13
Koleś ja nie mam neostrady :D mam Multimedie :P ^^ i ip mi sie nie czesto zmienia ;/ !

Hogart ... może i połowa apo gada że ja oszust ale cóż nie maja dowodów wiec nie mów mi że ja oszustem jestem zrób ze mna jakaś wymiane jak bede cos sellac i zobaczysz czy jak faktycznie oszukuje..