PDA

View Full Version : APoooooo

rzet xD
06-11-2008, 17:13
Chciałem grać na apo ale czytałem posty użytkoników i się troche zniechęciłem więc mam takie pytanie: czy wartto grać ? a jak warrto to jaką profą ???
więc tak twój post powiniennen zawierać

Jakie jest społeczeństwo

Czy wartto grać

Jaka profesja grać

wszystkie posty niezgodne z powyższym regulaminem będą ignorowane !

Komentujcie posty typu :nie graj na apo to same dzieci śmieci dla ch*ów chorych umysłowo: bo to nasza sprawa czy gramy bo pewnie wcześniej też popierdzielelaliście i mieliście przy tym sporo zabawy !

Go

Mo$uke
06-11-2008, 17:47
Wybor zalezy od ciebie...
Wedlug mnie warto grac...bo na rl dlugo sie wbija lvl itp i w ogole nudno...
Przynajmniej wedlug mnie , nie chcial bym urazic zadnego uzytkownika grajacego na rl...
Jak cos to graj pallem albo drutem...
Chociaz ja ci polecam druta:) Mozesz duzo zarobic na siohaniu ale ma malo hp .
Pozdro...

Bondi
06-11-2008, 17:49
A ja polecam ten server, chociaż bardzo dużo złodziei i bardzo mało osób, którym można naprawdę zaufać. Co do profesji to bym polecał Ci druida, może nie jest najlepszy, ale fajnie się nim gra. Pozdrawiam.

Turbo Sorc
06-11-2008, 18:14
Serw jest nawet, nawet(teraz stracił klimat co przed 2 lub 1,5 lat temu...).
Społeczeństwo jest w 99,999991 znOObione(czyt.są wyjątki).
Warto grać Sorkiem(czarodziejem) lub Drutem(druidem).
Gra jest od 15 roku życia(inaczej będziesz bił matkę krzesłem).
Jeśli masz 15- to jest 60% szans ,że się uzależnisz.
Więc wybór należy do ciebie.
PoZdRo.

Naiczer
06-11-2008, 18:57
Sczerze?
Odradzam gre na Apo 99,9% same boty/nooby/zlodzieje itd.
Rl jak nie chcesz to nie, ale Apo szczerze odradzam
Jak chcesz grac (jak bardzo tego pragniesz:cool:) to rob palka lub knighta.
Odradzam sorca. Ew druid bo ma sio

rzet xD
06-11-2008, 19:47
Dzienx za pomoc ale czy ktoś jeszcze zkomentuje ?

Quik
08-11-2008, 10:26
Stary przyjacielu może się przyłącze do twojej przygody chociarz nienawidzę APO bo dedam i jest cala armia głupich noobów.Wszytsko ci zabiorą w parę minut jak coś rozwalisz,a grać?Najlepiej pallem duże hity dużo zycia i dużo many.
Pzozdrawiam

GrulixBaned
08-11-2008, 10:39
Wszystko zależy od Ciebie. Ty kierujesz własnym życiem, własnym czasem. Ja polecam Ci grać druidem moim zdaniem jest to najlepsza profesja.

Ero Senin
08-11-2008, 13:14
Nie graj w ogóle w tibie bo to nudna gra xdd
Zagraj w WoWa lub guild wars ;]

Lord Nightwish
21-11-2008, 19:15
Społeczeństwo na tym Ots'ie jest totalnie hamskie..
Większość to thiefy i oszuści..
Nie warto grać, bo i tak cie okradną..
A jeśli już chcesz grać to graj palladynem, bo to profesja świetna w pvp i w expieniu też.

Old Rembik
21-11-2008, 21:30
Nie graj tutaj zmarnujesz swoje godziny życia..
Jak chce ci się grać wybierz rl tibie.. tam nie tak jak tu.. masz 1k lvl.. pk,bally,pk,bally,pk,bally..

Busst
21-11-2008, 21:43
#Up
Ale pierdzielisz farmazony.

#Topic
Nie graj ani na APO, ani na RL. Dlaczego, każdy chyba wie. Tracisz cenny czas. Czasami zastanawiam się dlaczego/po co grałem w tibię. Tyle fajnych rzeczy mogłem zrobić. Nie graj, nie marnuj się. ;)

jacek3332
21-11-2008, 22:12
Busst, jak możesz pisać takie rzeczy? Jesteś modem powinieneś zachęcać do gry a nie na odwrót. Rozumiem, że granie to strata czasu ale dla luzu można trochę pograć. Mi się podoba APO, najlepiej zaproponój kumplowi z RL do gry bo wtedy masz pewność, że Cię nie oszuka.

[Edit by Busst]
Zaraz zaraz. Czy zadaniem Moderatora jest zachęcanie ludzi do zua, w tym przypadku gry w tibię, czy moderowania forum?
Jeżeli Mortiis uzna, że w ten sposób zniechęcam ludzi do gry na jego serwerze, zabierze mi Moda i ta tym się skończy, proste. Nie jestem tutaj z powodu pozycji jaką posiadam, tylko z przyzwyczajenia oraz przywiązania do tego forum. ;)

Syczek
21-11-2008, 22:37
No busst jak mogles grac w tibie to jak mozesz byc modem na forum tibii ;] to zrezgynuj z tego bo to tez ma cos wspolnego ze soba i nie pisz mi tu, ze jestes tu, aby tylko analfabetow uspokajac... przez tibie tu jestes jezeli takie rzeczy piszesz to pisz gdzie indziej :)

Pozdrawiam kumatych ;]

[Edit by Busst]
Z niewiadomych mi powodów wiem co dzieje się na serwerze, więc mogę także odpowiadać w wątkach dotyczących APO. (obecnie nie gram na APO)
A dlaczego tutaj jestem? Ponieważ uwielbiam dawać warny, uwielbiam być lepszym od innych, ponieważ ja mam Moderatora, a Wy nie, więc macie się mnie słuchać!
A tak na serio dlaczego tutaj jestem znajdziesz post wyżej.