PDA

View Full Version : [armia 7.6] Ogloszenie !

Spirytt
06-11-2008, 17:50
Witam. Chcial bym oglosic iz mam propozycje.
Oto ona : Dnia 11 Listopada 2008 Roku godzina 10 : 00 pod depo odbedzie sie wielki SS Pokazujacy graczy na APO jak zgrani sa gracze. Mysle ze potym SS , Po pokazaniu graczy atmosfera na serwerze sie zmieni.(chcial bym zrobic profesjonalna prezentacje oraz zrobic SS z powodu dnia odzyskania niepodleglosci Polski. I to bedzie WIELKA Pamietatka dla graczy i nie tylko...Wszyscy chetni proszeni sa o przyjscie pod depo. W stroju koloru Bialo - Czerwonym Nie wazny jest lvl.

P.S Prosze w tym czasie nie przeszkadzac !
PROSZE O PRZYJSCIE EKIPY APO BEZ /invisible

Prosze o wypowiedz.

Dziekuje.

Baku
06-11-2008, 17:55
W jakim to celu na czarno :s???Żałoby narodowej nie ma..Ani Apo się nie rozpada.. ^^

Gpiotras
06-11-2008, 18:32
yyy... Nie rozumiem po co ?? jakieś swieto ?? zaloba ?? Napisz to bardziej zrozumiale ;]
Zmien godzine na 18 to bede bo do 16.30 mam lekcje ;]

Silkroad
07-11-2008, 15:26
Napewno przyjde :P A co się będzie dziać? A czemu na zielono a nie na czarno ? Opisz jaśniej to wpadne napewno.

Domerus3
07-11-2008, 15:37
Trochę nie rozumiem przyczyny urządzania tego typu akcji. Jakieś święto czy jak? Nie za bardzo też wiem jak to miałoby wyglądać...wszyscy zmienią outfit i co dalej? Ktoś walnie ssa i już po pseudo zabawie? Mam przeczucie że autor chce się czymś później popisywać i to jest jego jedyny cel.

P.S Chętnie bym przyszedł na ten ss gdybyś np robił prezentacje o APO, taką profesjonalną, ale jak nie robisz to ch...oinka ;] ci w oko

Parada Ziom
07-11-2008, 16:10
Ja jak będę pamiętał to przyjdę. Przy okazji też dam ten ss do mojego live więc co mi szkoda nie przyjść :D.

@All Up co myślą, że jest jakieś święto : Czy wy nie rozumiecie o co tu chodzi. Nie ma żadnego święta autor tematu chciał pamiątkę, żeby powspominać stare dobre czasu i zachęcić dalej do gry na apo.

Daaron
07-11-2008, 16:27
W jakim to celu na czarno :s???Żałoby narodowej nie ma..Ani Apo się nie rozpada.. ^^

Napisał wyraźnie że, na zielono nie na czarno.

@Topic
Chodzi o co związanego z Odzyskaniem Niepodległości? To nie lepiej byłoby 11 listopada? Strzelam że, jedziesz do rodzinu i Cie nie będzie a zielony to chyba kaprys zgadłem?

jacek3332
07-11-2008, 18:01
Pomysł może dobry ale wiecie jak nooby się będą pchać? Przecierz zrobienie tego SS będzie praktycznie niemożliwe. Wiem jak był najazd na pustyni koło City. Każdy chciał być przy schodach by patrzeć a nie przepuszczali wysokich lvl by zabić potwory. Myśle, że tak będzie niestety tym razem :/

Spirytt
07-11-2008, 19:32
Napisał wyraźnie że, na zielono nie na czarno.

@Topic
Chodzi o co związanego z Odzyskaniem Niepodległości? To nie lepiej byłoby 11 listopada? Strzelam że, jedziesz do rodzinu i Cie nie będzie a zielony to chyba kaprys zgadłem?

Jade do rodziny jade ;)) ale to dopiero po poludniu. Wiedz... :) LOOK EDIT

GrulixBaned
07-11-2008, 19:45
Mi się podoba pomysł. Tak samo było jak odchodził "Scorpioon" ale wszyscy byli ubrani na czarno.

Metalsider
07-11-2008, 19:57
pomysl dobry ale nie wiem czy bede ... ;/

Spirytt
09-11-2008, 09:29
Refresh .
Dlatego zeby jak najwiecej osob widzialo ten temat.
Prosze nie dawac pkt karnych

Madara
09-11-2008, 09:34
Super pomysl :) ale prosze cie nie o godzinie 10 rano, wtedy jestem w pracy :/ niemoze to byc puzniej tak popoludniu?? wiele osub tez jest w szkolach itp. zastanow sie jeszcze raz nad godzina.

[Mc Maciek] 11 listopada to święto i nie idzie się do szkoły ;> A do pracy tylko ci, którzy niestety muszą ;P

@Mc Maciek
tak sie sklada ze niekturzy mieszkaja za granica a tu sie nieobchodzi tego swieta, wystarczylo troche pomyslec zanim sie cos napisze.

Lost Girl
09-11-2008, 10:14
Najlepiej by to wyglądało, jakby Połowa ubrała się na biało i połowa na czerwono i taką flagę Polski zrobić na całym ekranie, na pustyni, lub na senji gdzie jest więcej wolnej przestrzeni ;> Ale wątpie, aby ktoś tego nie zepsuł. Wkońcu to apo i jest tu 90% noobów.

Morfeusz
09-11-2008, 10:19
Jestem na tak dobry pomysł postaraj się z tą prezentacją jkak pomysł wypali :D

nesta12
09-11-2008, 18:52
Ehhh... dużo się pewnie nie da po ci nagle zrobią wielkie bum i będą pekować,bo komuś nie pasuje itd.