PDA

View Full Version : <Yeah>W drodze do 1k lv BY@ DON JA!!!<Yeah>

Haqumen
07-11-2008, 12:26
Tu expienie było szybkie oto 998 lv:P
http://i38.tinypic.com/33jpesm.jpg
Next ss to 999 lv!!!Ciężko było:P
http://i36.tinypic.com/2e24izd.jpg
NARESZCIE 1KLV!!!!
http://i33.tinypic.com/28me1aa.jpg
Mój cel spełniony!!
Pozdro dla:
Darkrose
Chomiczkoff
Dragos Pall
Evil Sonic
Exeqter
Master Pidron
Matess
Keroda
Nivelato
Pietro
Przemo ziom
Psyhol
Rembik
Silver Wizard
Wladca Smokow
Zarexoholik. I tak dalej mógłbym wymieniać długo:)
Oraz pozdro dla całej gildi Smooth Criminal !!!

Son Pall
07-11-2008, 12:28
Mały prezencik dla Ciebie. . : *
Leć szybko , nie spadaj wcale . xd wyprzedź tych papci..
;)
First. ; d
http://i36.tinypic.com/35kmkgo.jpg

Esine Palladin
07-11-2008, 12:58
gz 1klvl wreszcie cos tylko te eq wes s set i bh

adrianeq :)
07-11-2008, 13:00
Ładnie Doniek :P Tylko gdzie saphire set??? Go go 1.5k lvl!!
Pozdro Pidron

kruszynka
07-11-2008, 13:15
ta w drodze wiles pare lvl jak w takiej drodze to daj od 1 lvl albo chociaz od 500 plz

Duffenzho_bżdonc
07-11-2008, 13:38
ktory owner? 5? wbiles max 300 lvli i kozak -.^
All ownerzy tego chara to takie przyjeby _._

Haqumen
07-11-2008, 15:01
Piscie se co chcecie 5000000xxxxx Onwer wali mnie to....
Wiem swoje i Ci co mnie znają od początku tez czyli:
Old zappa
evil sonic
old kulfon
old glemexor i wielu innych ludzi...

Guguś:)
07-11-2008, 15:44
Gratz!!!!!!!!
dzisiaj pod depo stałem z Constim :P
i pisałes dobra ide wbic 1k :P
dobra brawo kolego z gulid:P

Elxis Maniaq
07-11-2008, 16:10
Nie gratuluję:

xxx ownerowi,
botowi,
kilku ownerom,
chamowi,
homoseksualiście.

i niech tylko jakiś Modek da mi warna za prawdę to NONO!

Haqumen
07-11-2008, 16:33
Chamski to jestem tylko dla noob'ów pozdro!!!^^

Darkness
07-11-2008, 18:53
Elxis Maniaq - nie dziwie się ze mowisz ze chamski bo jak piszesz do niego o ""free itanz plx"" :cool:

apropo nazwałes go homoseksualista a wogole go znasz ?
i kogo to obchodzi ile bylo ownerow tego hara.
wazne ze teraz jest dobry owner i mam nadzieje ze bedzie 1 w rank.

Pozdro Don

Dnes
07-11-2008, 19:12
he gz go go 1100 xD

zanakiiiiiiiiiiii

Royal back xD
07-11-2008, 19:29
nie no ziomus dla mnie jestes kox i szacun;] Dzieki za pozdro;) go go 2 k lvl!!!!!! Jebac tych ktorzy mowia ze nie jestes 1 ownerem;*

Rogal95
07-11-2008, 20:50
Gie Zet Lvl'ów dawaj dalej i wiencej ss <znakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii>

Haqumen
08-11-2008, 15:40
http://i36.tinypic.com/nq2qt.jpg
Macie tu ss z ziomkiem z gildi pozdro dla niego:)

Darkness
08-11-2008, 16:43
No No Don patrze juz tylko tutaj sprzątasz :P
Gz 1,006 :D

Skalarq
08-11-2008, 16:59
Hehe...
Gz takiego lvl byles juz na Quescie od 1000lvl
to zacznijmy tak
Postac 10/10
Skills 10/10
Eq 10/10

kruszynka
08-11-2008, 18:48
"ehe...
Gz takiego lvl byles juz na Quescie od 1000lvl
to zacznijmy tak
Postac 10/10
Skills 10/10
Eq 10/10"

haha postac 7
skile i tak nic nie daja to po huj trenic ?
eq mozna lepiej 7
owner jeden z wiekszych nobow na apo tzw bot lecz nigdy sie nie przyznal heuhee

Haqumen
08-11-2008, 20:37
Musze sie przyznać banów za boty miałem dwa... Raz na 400+ i na 600+ teraz już z nimi nie gram:) Większość sądzi że mam jeśli tak sądzisz zapraszam do mnie:) Mieszkam w okolicach Tychów pokaże co potrafię:P:P Kruszon ja wiem czemu mnie nie lubisz...., grasz teraz Sunrise Hope i zabijam Cię solo:P:P
Nie jestem lubianym graczem (Dlaczego?) Bo ja każdego napierdalam, uznaje tylko takie coś: albo kumpel albo wróg:P
Pozdro all :):)

Avek II
08-11-2008, 20:53
hhee ladny podpis nie znam cie wiec niewiem jaki jestes ja bana za boty niemialem nigdy wiec sie ciesze ale te osoby kture uzywaja botow widocznie nie daja sobie rady same ale to mnie nie boli... ale gratki i gogo 1111 xD

kruszynka
09-11-2008, 01:06
solo to ty se mozesz pale opierdolic ze raz na jakis czas z fartem mnie ujbiesz lub na afku to kozak jestes ;] idz lepiej pod sklep zbierac butelki na pacca .... dodam ze chyba na 800+ ban byl na charze za boty

Antydonja
09-11-2008, 10:33
Ok więc zaczynamy... Mówisz że 1 owner tak? Hmm.. Dziwna sprawa. Jesteś ownerem Dona od 880lvl. Poprzedm był "twój" brat i jakiś koleś z którym "ci" się nie udała wymiana za fryzka i grovtera... Mówisz że nie bocisz? Prawie jak "twój" brat tak samo mówi że nie boci a jedzie ostro.. Jesteś inteligentem który ten tydzień wolał zostać w domu zamiast iść do szkoły, bo przecież trzeba expić. Kruszon ma racje na Donie były już bany za boty i aż dziwne że ponownie nie ma. Nie wciskaj że tak szybko się leczysz bo widziałem raz jak dojechał "cię" 600rp kiedy "ty" miałeś +900lvl i schodki... Nie bądź śmieszny.

Serdecznie pozdrawiam słowami : WYPIERDALAJ!

Manti
09-11-2008, 11:06
GRatuluje OSiagniecia 1k+lvl'a teraz gogo 1500+ :p

Antydonja
10-11-2008, 12:35
Elo Don psie etc.
Co to sie stało że nie skomentowałeś mojej wypowiedzi? Wszystkich innych komentujesz a tej prawdziwej nie.. Po prostu napisałem cała prawdę i nie wiesz jak się wytłumaczyć, to może i lepiej jak nie będziesz już ściemniał... Ludzie już wiedzą kim dokładnie jesteś...

Cya.

Jaszczur 2.0
10-11-2008, 19:40
Gzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzz:D

Haqumen
13-11-2008, 15:30
Napisze tak jestem 2 onwerem jebie mnie już to mam tego chara od 852lvl kupiłem go od brata teraz brat gra Edzio first, posiadam go+ 4 miechy. Wiem tyle że jak jesteś taki kozak to powiedz kim jesteś a nie ściemniaj że to nie ty, może sie boisz?3kg masz w gaciach? Z botami nie gram. A jak padłem z tym 750 rp a nie 600.... To grałem u dawnego kolegi a on grał z tibią control clasic a ja gram z ctrl... i dlatego padłem ale to życie sie mówi. Widziały to tylko 3 osoby i boisz sie przyznać ze to ty... Ale ja na ciebie sram rzadkim gównem. Nie odpisywałem bo chciałem sie dowiedzieć kto ty. Powiem tyle cipk'a z ciebie.
życzę ci tego żebyś już nigdy nie wszedł na apo i żeby ci chara usunęli/shakowali.
I co ulżyło ze jestem 2 onwer? A ty ile charów miałeś i wbijałeś nimi po 20lv <hahahahahahhahah>. Jesteś fałszywym psem byleś jesteś i będziesz pamiętaj.(Suka będzie suką czyli ty..)
Ps. Żeby cię coś pierdolnęło.
Nie ukrywam tego ze niejestem 1 onwerem bo to nie jest ważne liczy sie to jakim onwerem jestem teraz...Pozdro Darkrose.:)

Ales Thon
13-11-2008, 15:58
Ciężko było:P

Taaa. Z 998 na 999 wbiłeś w 28 minut. ._.

#topic
Gz, wreszcie nie pall. *.*

Antydonja
13-11-2008, 17:35
UHSuhsuhuhasuhuhsUHUHushuhsu! Wiesz co normalnie płacze że strachu ;< O jej wciskałeś od dawnego czasu że jesteś 1 i ostatnim ownerem a teraz co? Wyszło na jaw tak samo jak w niedługim czasie wyjdzie to że masz bota... Wiesz czemu skończyłem z APO? Bo dojrzałem do tego że "tibia" jest gównem a to że jesteś dzieckiem któremu RL Life kończy się na grze to nie moja wina.. Weź się lepiej zacznij uczyć bo potem tak się kończy 6 pkt z próbnego testu z języka z angielskiego.. (Trzeba dodać że to najniższy wynik ze szkoły która liczy 300 osób z czego jest około 90 3 gimnazjalistów) O innych testach nie mówię bo też nie były kozackie. Może i miałem od "ciebie" piczo gorszą średnia o ile o 3 czy 4? Miałem 3.0 a "ty" 3.3-3.4 jakoś tak. To jest też 1 z powodów dlaczego kończę z APO. Miałem może i dużo charów ale nie wydałem na nie ani zł z mojej kasy tylko z tego co zarobiłem na grze, lub z wymian. Tibia nie jest moim całym życiem żebym miał się przejmować tym że wbiłem mało lvl na charach ale nie pierdol że 20 lub naucz się liczyć mówię "ci" że to nie jest trudne..

Weź nie pierdol głupot tylko weź się powieś lub zamaniacz w "twoim" wirtualnym świecie zwanym TIBIA na śmierć. Bo to co napisałeś udowodniło że jesteś jeszcze pojebanym dzieckiem NEO....

Cya.

Haqumen
13-11-2008, 18:38
Wiesz czemu śmieciu tak słabo napisałem bo nie patrzałem testu tylko sie przejmowałem co sie dzieje z moim szwagrem.... Nie myślałem wogóle o teście i dlatego ale ty jesteś tak w chuj tępy że tego nie rozumiesz...życie sie mówi a jak pisałem do ciebie to ino było to nie ja napisałem. Ale taki tępy śmieć jak ty tego nie pojmuje. cya psie
Ps. Szwagier leży w szpitalu w Niemczech, po ciężkim wypadku....

Antydonja
13-11-2008, 18:54
Widać że dziecko jesteś i "twoim" życiem jest TIBIA... No leży w szpitalu może i ale pewnie to "ty" na tego szwagra "srasz" a napisałeś to dla "szpanu" i w końcu musiałeś się jakoś wytłumaczyć. Myślisz że ja nie umie napisać tak jak "ty" śmieciu tępy etc? Nie pisze tego bo to jest bezsensowne. To jest dziecinada.. Szwagier leży w szpitalu no i h*j? Pewnie ten wypadek miał już po teście. A może napiszesz dlaczego takie słabe wyniki z poprzedniego testu z angielskiego? 15 pkt na 50 (trochę więcej ale również najniższy wynik w szkole). Co się wtedy stało? Nie dało się expić bo lagi miałeś i stresowałeś się tak że napisać się nie dało?! Właśnie weź już lepiej nie pierdol... Ośmieszasz się tylko i tyle powiem. Kiedy niby ja "ci" powiedziałem że to nie ja skoro nawet ku**a nie zagadałeś? No i co?

CYA suko tibii...

@EDIT
Jestem Na APO Po To By Się Mścić,By Zabijać..
Nigdy Nie Dam Sie Zabić, Zawsze Powrócę Zawsze Cie Znajdę!!Aktóalny lv 1000+ Pozdro Dla Przyjaciół I Kumpli:P Kiedyś Rzucę Apo I Będziecie Tęsknić:P
^^ ..I..To znak dla moich wrogów.

TO to jest twój podpis : Aktóalny <-- a nie aktualny? Widać poziom IQ...

Haqumen
13-11-2008, 19:36
Stary ja cie chyba zapierdole na przystanku jutro nie ręczę za siebie tylko tyle powiem.Pierdol sie tyle powiem masz coś do mnie jutro będziesz mieć okazje to powiedzieć.Dziecko ty ty ty1 zacząłeś w to grać a ja powili kończę do 2 tyg chara sprzedam i end.Ty chcesz iść na infe do szkoły, jak ty w tamtym roku średnią 3,0 miałeś weź stary idź sie lecz.Powodzenia nie umiem języków obcych i tyle. Ale ten wypadek był tak dla twojej wiadomości 9.10.2008 może zgadniesz miesiąc.<haha>
Pozdro lamusie.. szkoda ze na przystanku i w autobusie siedzisz tak cicho...<śmiech na sali>

Antydonja
13-11-2008, 19:42
Odpowiedź na to co napisałeś że w autobusie siedzę cicho jest prosta skoro słucham muzy to po huj coś mówić? Tak w ogóle to usprawiedliwiłeś się na 2 test ale na 1 nie skomentowałeś. Tak zacząłem grać 1 ale to było w 1 kl gim więc co tu pisać... Ja jestem dzieckiem? Popatrz na swoje wypowiedzi i zastanów się kto tu pokazał dziecinadę.. Mam uciekać z infy bo jakiś pies tego chce? Tylko tyle "...". Tak miałem średnią 3.0 a "ty" ile 3.4 i już kozak? Rozumiem jak byś miał 4.0+ ale nie 3.4. Ta średnia jest jednym z powodów końca gry. Pierdolony dzieciaku..

@Edit
Może i miałem gorszą średnią ale przynajmniej ortografię mam dobrą.
Look "twój" podpis "aktóalny"
I co?

Tyriusz 2.0
13-11-2008, 20:09
Z tematu zrobiła się jedna wielka kłótnia.
Temat do zamknięcia

@topic
Nie jesteś 1 ownerem, ale itak GRATZ~~. Zakończ tą grę bo szkoda czasu tutaj siedzieć.

Ps: Ja jestem pierwszym ownerem Fryzka xD