PDA

View Full Version : Apel Do Gm

Griwelda
07-11-2008, 13:18
Założyłam ten temat bo to co się ostatnio dzieje na APO przechodzi wszelkie granice smaku , jak również dalszej ochoty na gre . Logując się na grze słyszymy tylko o kradzieżach , oszustwach , wyzwiskach na graczy jak i też na ich bogu ducha winnym rodzicom. Moje pytanie jest takie czy tak mają
się kształtować umysły młodych ludzi ? .
Moje rozwiązanie tego problemu jest takie : Zostanie założona NOWA GUILDIA do której zostaną zaproszeni wyłącznie osoby które zdobyły Szacunek w tej grze, a są wśród nas obecni jak również tylko odwiedzający nasze forum.
Stworzymy gulid haus na terenie Facc w którym znajdować się będą tylko łóżeczka żeby każdy mógł zobaczyć nick śpiącego hara. W ten sposób zapewnimy pamięć osób którzy zasłużyli sobie na to , a odwiedzając nasze forum i służąc dobrą radą raz na 2-a miesiące odświeżą sobie hary żeby ciągle być wśród nas.
Może to sprawi że każdy będzie starał się oto żeby należeć do tej ELITY i mieć swoje łóżeczko . Będzie to jedyny swego rodzaju Quest do zdobycia.

DannRook
07-11-2008, 13:29
Bardzo dobry pomysł, sam już odszedłem bardzo dawno z Apo bo po prostu nie ma tutaj po co grac...
A tutaj taki bonusik z osobą której lepiej do takiego domku nie zapraszac...
http://i38.tinypic.com/29ljjtj.jpg
http://i38.tinypic.com/k2h1df.jpg
http://i36.tinypic.com/vbcd0.jpg
http://i35.tinypic.com/fxgwti.jpg
http://i33.tinypic.com/2nq8f9l.jpg

Hogart 2.0
07-11-2008, 16:54
Moze i dobry pomysl,lecz nie zabardzo wiem o co chodzi kolesowi up moze wytumacz o co chodzi,bo nie pojmuje ;<

Àrmia Fansite
07-11-2008, 16:57
Założyłam ten temat bo to co się ostatnio dzieje na APO przechodzi wszelkie granice smaku , jak również dalszej ochoty na gre . Logując się na grze słyszymy tylko o kradzieżach , oszustwach , wyzwiskach na graczy jak i też na ich bogu ducha winnym rodzicom. Moje pytanie jest takie czy tak mają
się kształtować umysły młodych ludzi ? .
Moje rozwiązanie tego problemu jest takie : Zostanie założona NOWA GUILDIA do której zostaną zaproszeni wyłącznie osoby które zdobyły Szacunek w tej grze, a są wśród nas obecni jak również tylko odwiedzający nasze forum.
Stworzymy gulid haus na terenie Facc w którym znajdować się będą tylko łóżeczka żeby każdy mógł zobaczyć nick śpiącego hara. W ten sposób zapewnimy pamięć osób którzy zasłużyli sobie na to , a odwiedzając nasze forum i służąc dobrą radą raz na 2-a miesiące odświeżą sobie hary żeby ciągle być wśród nas.
Może to sprawi że każdy będzie starał się oto żeby należeć do tej ELITY i mieć swoje łóżeczko . Będzie to jedyny swego rodzaju Quest do zdobycia.

I ty będziesz w tej elicie? Bo masz duży poziom? Ile grasz? Pół roku, a może rok? Zanim nie byłeś w statystykach APO to ktoś ciebie znał?
Ludzi nie zmienisz, będzie przy domku 'pls items'....
Pomysł mi się nie podoba.

Griwelda
07-11-2008, 18:34
I ty będziesz w tej elicie? Bo masz duży poziom? Ile grasz? Pół roku, a może rok? Zanim nie byłeś w statystykach APO to ktoś ciebie znał?
Ludzi nie zmienisz, będzie przy domku 'pls items'....
Pomysł mi się nie podoba.
A czy ja napisałam chociaż jedno słowo o sobie ?
Wyraźnie chyba pisze ELITA a mnie do elity dużo jeszcze brakuje .
A co chodzi o lvl niema żadnego znaczenia jaki jest liczy się człowiek a nie lvl .

Àrmia Fansite
07-11-2008, 18:36
Wiadomo że jak założyłeś temat to będziesz chciał należeć do 'elity'
I tak pomysł nie wypali ;) Za dużo dzieci..

GrulixBaned
07-11-2008, 18:47
Pomysł do dupy. Kiedyś było tak jak jakiś gm był on zawsze odpowiadał na wszystkie raporty. Patrzał na ss przesyłane przez graczy, a teraz czekasz 3 h aby Ci odpowiedzieli na raporty i czekasz i czekasz i nic się nie dzieje. Porządnym gm był Exod, Cougar, Grom i Graydon. Teraz to tylko Tygrys.

DannRook
07-11-2008, 18:58
Moze i dobry pomysl,lecz nie zabardzo wiem o co chodzi kolesowi up moze wytumacz o co chodzi,bo nie pojmuje ;<

Chodzi o złodzieja znanego jako władca rooka...
Nie zauważyłes na ssie jak się przyznał, że jego brat mi itemki buchnął a potem jeszcze badnął, że gm nie odpoiwada za takie coś i jak kradł respy;p
Sharuje z bratem jak nic;)

Skalarq
07-11-2008, 19:08
Ja zgadzam sie z Griwelda bo coraz czesciej slyszy sie o kradziezach oszustwach itp. wiec mysle ze Griwelda nie jest taki zly pomysl.:):):):):rolleyes::rolleyes::rolleyes::roll eyes:

Heroes Rooker III
07-11-2008, 22:14
Masz racjię taką pożadną gildię założyć oraz ta osoba by mogła zasłyżyć na tekie łóżeczko.
Jest dużo osób w wśród nas.
Coś powiem o sobie.
Też nie jestem ideałem jak każdy ale też nie noobie oraz pomagam jak mogę.
I to mówię bo osób co myślą że ja oszukuję na rook/main.
Pozdrawiam :)

Tal
08-11-2008, 07:31
Wiadomo że jak założyłAś temat to będziesz chciałA należeć do 'elity'
I tak pomysł nie wypali ;) Za dużo dzieci..
To dziewczyna :]
Jeśli by powstała ta Elita to na pewno Griwelda będzie do niej należeć. Jest to osoba, której można zaufać, i która zawsze wyciąga pomocną dłoń (Wiem to z własnego doświadczenia).
@topic
Chyba każdy zakładający na Apo gildie ma na celu to, żeby była porządna.
Moim zdaniem pomysł nie wypali. Ciężko jest zdobyć szacunek, trzeba dużo grać więc np. Ja nie mam szans na wstąpienie w szeregi gildii, bo już nie gram.
Do tego, nigdy nie masz pewności czy ktoś kogo szanujesz na prawdę jest taki na jakiego wygląda przy rozmowie, wspólnym huncie...
To tyle...

Griwelda
08-11-2008, 07:57
I właśnie oto chodzi z tym domkiem żeby tam były uśpione hary ludzi którzy już skończyli grę jak również obecni żeby każdy mógł ich zobaczyć .

Dnes
08-11-2008, 19:26
no własnie zgadzam się z wami

znaki

Son Pall
09-11-2008, 12:28
Hmm.. Jestem za.. ale rookgaard to już nie to co kiedyś, każdy gracz tej wyspy pragnie być lepszym od drugiego, posiadać lepsze eQ, wiecej kasy.. Na rooku powinno się pomagać innym. :(

Heroes Rooker III
09-11-2008, 14:58
Jak najbardziej jestem za tym aby powstała gildia specialnie dla tych starych graczy.I tych co mają szacunke do nas starych graczy , a nie oszustów , złodziejii.Każda osoba co jest godzien by mogła zrobić to w rodzaju questa.
I wiem że to wypali na 100 %.Tylko jak up trzeba długo grać.
Znam wiele osób co by mogła zasłużyć.Nie mówicie o mnie nic..
Ale dla tych aby dać szansę innym oraz ten szacunek to tak.
Pozdrawiam :)