Zaloguj się

View Full Version : Help

Neo Warlok
07-11-2008, 21:40
Nie grałem przez dość długi czas i nie mogę wejść do gry loguje mi sie na konto i gdy wybieram postać i daje żeby zalogowało wyskakuje "Cennection failed" - "error Invalid server address"
Co jest? proszę o szybką pomoc

Is'KiSii
07-11-2008, 21:44
Hmm... Przez jaki okres się nie logowałeś na Apo :) ? Jesli Użytkownik nie logował się przez okres 2 Miesięcy automatycznie Konto zostaje usuwane :)

Nie martw się ja straciłem w takie sposób eq na Rooku warte jakies 5kcc więc też sie wkurwiłem ;p :)

#Edit jeśli się mylę to najlepiej wejdź na inne konto jeśli je masz ;p i wciśnij CTRL+R i porozmawiaj o tym z Mortiisem lub Tygrysem :)

Neo Warlok
07-11-2008, 21:50
konto nie jest usunięte po prostu nie mogę na postać wejść na konto się loguje i dalej nie idzie logowałem się ostatnio hmm max 1 miech temu

Is'KiSii
07-11-2008, 21:53
To pisz do Mortiisa CTRL+R ;p .

Elxis Maniaq
07-11-2008, 21:57
Ip Changer:

armia.toproste.pl Port 7171
intergaming.pl Port 7171

Sprawdź czy masz dobrą wersję klienta oraz IP Changer...

Jaros Jaroz Jaro
08-11-2008, 17:25
To pisz do Mortiisa CTRL+R ;p .

Jesteś rox poprostu...

A ty masz win Xp ? Bo jak masz i masz założone 2 konta (czyli:admin i jakis inny) to jak logniesz na inny i chcesz sie lognąc na tibie to czasami nie daje rady.... może w tym rzecz....kumpel też to miał...

A postacie na bank nie są usunięte...bo by wogole nie lognoł....

Neo Warlok
09-11-2008, 19:34
Ip changer jest dobry ip też. Mam XP a możesz dokładniej napisać o co chodzi albo na priv? a co do kontaktu z Mortiisem to nigdy go nie potrafię załapać ;/

Spy Massive
09-11-2008, 20:09
miałem ten sam problem i okazało się ze miałem wyłączony port 7171.A jak dziłał port 7171 to musiałem włączyć port 7173. Pytałem Mortiisa i SAm mi o tym powiedział bo myślałem ze to coś od serva a to było od neta.

Neo Warlok
11-11-2008, 12:45
to tez niestety nie pomaga ;/może jeszcze jakieś inne propozycje ?:D:D
będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc :)

Czesci Jam Berafitos
11-11-2008, 13:58
Czesci !!!!!

a moze poprostu nie masz internetu nom bo tibie masz na kompie ale nie chce ci sie podlonczyc do serfera wienc to pewnie ze neta nie masz moze sobie go kup polecam neostrade !!1

pozdro daj reputa jak pomoglem

Wiele Miałem Kont
11-11-2008, 14:11
Ja mam idealny sposób jak poradzić sobie z Twoim problemem....
po prostu:
PRZESTAŃ GRAĆ DO KUR** NĘDZY W TĄ JE**** TIBIE I ZAJMIJ SIĘ RL ŻYCIEM?!

PS: Mam nadzieję że pomogłem... nie!!! ja na 100% pomogłem, bo to najlepsze rozwiązanie.

@topic2
możesz też wywalić kompa za okno!!

Bull aka Bullet
01-12-2008, 20:09
Chłopczyku @up po pierwsze jak ty się wyrażasz po drugie nawet jak jesteś cholernie stary to raczej przy użytkownikach forum nie powinieneś się tak wypowiadać. Więc zastanów się nad swojimi manierami.

Co do tematu może usuneli ci konto albo napisz do Mortiisa E-maila.

Nakomi Takahata Old
01-12-2008, 20:31
w 100% usuneli mu konto ja tez tak mialem xd

Bylo Jest I Bedzie Zawsze Zaglebie!!!!!

Guildmage
01-12-2008, 21:46
Cennection failed" - "error Invalid server address"

PIERW SPRAWDŹ SWOJEGO IP CHANGERA może coś w nim nie tak.

------------------------------------------------------------------------

Konta usuwane są po trzech miesiącach bez logwania CHYBA

roman-17
01-12-2008, 22:42
Jeśli łączysz się ze swoim kontem to znaczy, że ip masz dobre, konto aktywne i porty sprawne. Czyli teoretycznie wszystko gra... Spróbuj zrobić tak jak mówił Neo Warlok. Zobacz czy Twoje konto w Windowsie jest kontem Administratora... Jeśli tak to zobacz na port nie masz nałożonego ograniczenia transferu... Możesz też pogadać ze swoim zarządcą sieci. A jeśli nadal nici to polecam kontakt z Mortiisem. Najlepiej przez e-mail;) Ale polecam do tego wiadro cierpliwości bo Mortiis jest zaganiany;P

Pozdrawiam!!