View Full Version : APO si? scina!
Witam. Chciałem zacząć grać na APO, sciągnąłem IP Changera itp. wszystko pięknie loguje się a APO tak się niemiłosiernie scina że nie da sie grać. Komputer nowy, Crysis chodzi na wysokich bez żadnych scin, grałem już kiedys na nim na APO i takiego problemu nie było :/ Może wina złego IP Changera(TibiaLoader1.4.3)?? Gram na zwykłej Tibii bez modyfikowanego Tibia.pic ani żadnych clientów. Proszę o pomoc bo bardzo chce pograć na tym otsie ;(
Masz zbyt nowe sterowniki karty graficznej dlatego sie tnie . sprobuj inne starsze zainstalowac :) i problem powinien zniknac pozdro
Dobra spróbuję, ale dlaczego najnowsza tibia działa bezproblemowo? i jakie sterowniki zainstalować (GeForce 8800 GT)
Nie wiedziałem że na apo coś się "scina"... Słyszałem tylko o lagach :). Może to wina twojego neta albo po prostu taki okres. Zdarza się tak że np. Przez 1h są lagi a potem ustępują.
To nie lagi, lagów nie mam wcale, winą na 100% nie jest net bo jest to 2mb/s, a ściny mam nawet zanim zmienię IP, jak np. wpisuje passy na zwykłej Tibii 7.6, a przy otsach pod 7.92 jest już dobrze.
Nie bić plix
09-11-2008, 00:57
Tez tak kiedys mialem, na globcu chodzilo cacy lux a na apo lagi ze nie dalo sie chodzic. A probowales zagrac w nocy albo z rana kiedy niema duzo graczy online? Bo jak jest duzo graczy online i tam nooby spamuja itp. to mam lagi a jak malo osob to apo chodzi zawaliscie bez ani jednego przeciecia, sprobuj zagrac w nocy.
To jest tylko i wylacznie wina grafiki nie lagi nie nooby . 2 wyjscia tak jak wspominalem starsze sterowniki tak z przed roku lub poltora albo zostawic karte bez sterownikow , tibia bedzie dzialac ale inne gry 3d nie zadzialaja , lub drugi sposob glupi ale wymienic karte na starsza w co watpie ze dla tibi zrobisz
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.