PDA

View Full Version : Karta graficzna

jacek3332
08-11-2008, 20:38
Siema, nie znam się za bardzo na układzie komputera. Wiem tylko, że mam zintegrowaną (badziewną :P) karte graficzną. Jak chce zagrać np: w HeroesV
to wyskakuje mi błąd. Chce kupić nową karte ale jak już mówiłem nie znam się na tym. Jaką mi polecacie? I mniej więcej ile taka kosztuje w sklepie?

Angel Death
08-11-2008, 20:45
Karty zintegrowanej nie da rady wymienić, ale można ją wyłączyć w BIOSIE i podłączyć inną w slot płyty głównej. W takim razie jeśli masz wejście AGP to GF 7300GT a jeśli PCI to już zależy od kasy jaką posiadasz.

Btw. podaj nazwę tej MOBO a najlepiej to podaj dokładną specyfikacje swojego komputera.

jacek3332
08-11-2008, 21:20
A nie można po prostu włożyć nową kartę a stara niech zostanie??

Angel Death
08-11-2008, 21:23
Przecież napisałem Ci że zintegrowanej nie da rady wyciągać(ona jest jak by "wbudowana"), a jeszcze bzdurniejsze jest włączenie 2 kart na raz, co ty o SLI myślisz?(gdyby to były chociaż te same karty..) Po prostu wyłącz starą kartę w BIOSIE a nową podłącz pod wejście AGP/PCI.

Btw. podaj konfiguracje swojego komputera bo tez tego nic nie zdziałam, przy okazji podaj ile masz kasy.

GrulixBaned
09-11-2008, 11:15
Radził bym Ci zostawić taką jaką masz. Jeśli chcesz pograć sobie w Heros'a kup nowego kompa albo wydaj 600zł na zmianę karty w serwisie.

DMX
10-11-2008, 18:05
#up
a ja radził bym ci sie pierdolnac w głowe.........

#Autor
Zrób tak jak mówi angel bo on jest madry