PDA

View Full Version : Moj internet -,-

Sys3k
09-11-2008, 10:33
Witam.
Mam internet radiowy "radiowke"
Od okolo 3-4 dni chodzi wolno w tibi mam lagi stronki dlugo wchodza.
Dzwonilem do serwisu powiedziala, ze moge miec wiry na kompie usunelem wszystkie wirusy itp.
Ona mowila tez o jakis plikach ktore blokuja polaczenie.

Pomoze ktos ?
Jakies rady itd...
Jezeli nie pomozecie jutro zadzwonie by ekipa jakas przyjechala i cos z tym zrobila.

Pozdrawiam

/ Mam 512 a chodzi jak 128 ^,-

GrulixBaned
09-11-2008, 11:13
Radze zrobić formata i jak to nie podziała to znaczy,że dostawcy Twojego internetu w C**ja lecą. Też tak miałem małe firmy i TP lubią oszukiwać ludzi.

kajojek
09-11-2008, 23:23
Ludzie z neta zawsze cos pierdola za przeproszeniem ze to nie z ich winy a sami dobrze wiedza ze net ktory oferuja to wielkie gowno. Podobnie jest u mnie jest w sieci "niby" 2mb a czasami net sie tak muli jakby byl 0.2mb

Funnyx iksDe
10-11-2008, 10:58
Ludzie z neta zawsze cos pierdola za przeproszeniem ze to nie z ich winy a sami dobrze wiedza ze net ktory oferuja to wielkie gowno. Podobnie jest u mnie jest w sieci "niby" 2mb a czasami net sie tak muli jakby byl 0.2mb

No ja mam taki sam problem jak kajojek ? Wtf? o co wogóle biega? Można coś zaradzić?

Jaros Jaroz Jaro
10-11-2008, 11:18
Radiówka to moj pierwszy net był.... Też tak mi lagowało.... nic nie dawało rady zrobić takie lagi w tibi ze h**..Wymieniłem predkosc na 1mb i wszystko ok chodziło.....To zależy jak daleko mają antene od ciebie....Zainstaluj od nowa windowsa...JA aktualnie mam neo..i powiem że nic specjalnego...;/

Rada: Zainstaluj od nowa winda....wszystko ładnie i neta...

Guildmage
10-11-2008, 11:58
Mój kolega jak miał radiówke to wcale nie mógł grać w tibie dopiero teraz coś zadzwonił zagadał i juz mu nie przycina..