PDA

View Full Version : Zwi?kszenie exori max

Elan
09-11-2008, 15:00
Pisze ten post ponieważ profesje nie są dobrze zbalansowane teraz Knight jest najgorszą profesja a Palladyn i Profesje Magiczne najlepszymi nosze na sobie Pande Bh klapki m turban i nic nie pomaga żeby ubić takiego Palla ale lepiej już z Magicznymi idze jeszcze te ich popyh to sie pada.Właczyłem pk na 300 palla a ja mam 600lvl i nie mogłem go ubić bo tak dużo hp mają powinni zwiekszyć exori max knightowi

xXx Magson xXx
09-11-2008, 15:02
Zdecydowanie nie . Było już wiele takich tematów. I tak MACIE W CH.... HP !!

BiałyDaroBanned
09-11-2008, 15:05
ZAL.pl
Kwestia pvp jak nie umiesz ubić pare lvli mniejszego od siebie ja też tak miałem ...
Pocwicz pvp.....
P.S. wg mnie to tego czaru wogule nie powinno być bo knight to nie jest profesja magiczna a ma czary i to jescze ofensywne powinno byc jak na rl knight **** moze i juz ma duzo hp ale malo wali uroki grania knightem
P.S. jak kupiłes tego hara na allegro/za k cc to sie nie dziw ze niemasz pvp chary sie robi od podstaw od ***** 1 lvl ! a nie allegro kidy się zala ze pvp nie maja ....
Kup sobie nowy muzg na allegro za 3.50

Sepacz dfa <3
09-11-2008, 15:12
wg. mnie, powinni zwiekszyc tego maxa z wiadomych przyczyn ale jak nie zwieksza to nie bede płakal xd

Saviola Sorcerer
09-11-2008, 15:15
oczywiście ze w tej sondzie wygra na Nie bo wiekszosc to Palle i Magiczne profesje

Drako o.o
09-11-2008, 16:17
Nie

Jestem Knightem I Mowie Nie...................

Hjubert
09-11-2008, 17:39
nie, nie i jeszcze raz nie! jak nie umiesz ubic 300 lvli mniejszego palla, to jeszcze sobie pvp na allegro kup xD haha

Justin
09-11-2008, 17:45
Ja też gram ek. Knight ma więcej plusów więc max niech zostanie.
Troszke ed skaleczyli ok 50 sqm czaru a ms ma 70 około.
Ek ma tylko 2 razy + więcej hp niż ms/ed. Żal.

Ero Senin
09-11-2008, 17:46
Nie wiem po kiego grzyba ten temat ;d
Knight według mnie najlepszą profesja ;d
Ma dużo HP najszybciej soluje mocne potworki ;ssssssssss
No i nie ważne czy ulepszają magów czy palka to i tak knight dobrze sie trzyma xd

KNIGHT ROX

@labeletti
Tak palek stanie sobie i będzie się cały czas leczył to ek na bank go ubije
A knighta ze 2 noobki zaczynają pchac i pada ;<

Caver001
09-11-2008, 17:55
ehh. Może niech zrobią coś w tym stylu jak na real Tibii?
Tam nie można popychać postaci....
Ja sam padam 650 knightem od prawie każdego...
Nie jest to wina pvp, tylko ruszania posaci przez innych. Bijesz sie, 3 razy cie rusza i po tobie...Chyba, ze ma sie bota.
Nie Drako?

nesta12
09-11-2008, 18:31
Jestem za! Bo i tak jak bijesz sie z pallem to co? Będziesz go kurna gonić z nikłymi szansami? Większość otsa to Profki magic oraz pallowie i dbają tylko o swoją dupe!

Yhy... Knight'ci są i tak silni maszynki do kilów naczytaliście sie dzieci tematów o proo palladinach i już a jak już żeby bylo lepsze exori max to żeby miało dosyc mały obszar

A ty co? Grasz pallem,a tak naprawde wogule już nim nie grasz.Napisałem up i nie zmienie tego zdania

Labeletti
09-11-2008, 19:01
Nie jest to wina pvp, tylko ruszania posaci przez innych. Bijesz sie, 3 razy cie rusza i po tobie...Chyba, ze ma sie bota.
Nie Drako?

Lol? Koleś weź trochę pomyśl, wystarczyło by odbiec i się uhnąć. A to wcale nie jest takie trudne. Stanowczo jestem za NIE

I nie wiem czemu czepiacie się tego palladyna. Po prostu macie 0 pvp, a tego nie da się kupić.

Cineczek
09-11-2008, 19:13
w8, nie jest aż tak źle. Poogladaj te 2 filmiki

http://www.speedyshare.com/795393302.html

http://www.speedyshare.com/161550494.html

I pomysl czy to jest złe? ;p

Wiele Miałem Kont
09-11-2008, 19:14
Na apo poprawiane sa profesja jak: palladyn, czy sorc, a knight zostaje taki sam od w h*j dawna. W ogole zal, 600 ek ma problem z ubiciem 400palla, to jest smieszne.
Ty pewnie chciałbyś żeby knight był taki jak całkiem wcześniej z początków apo, gdy jego hity były mega zajefajne i uh leczył bbbb dużo hp. Co do tego że nie możesz 600ek ubić 400rp, to już tylko po części wina profesji. Logiczne jest że jak stoi i vituje jest trudny do zabicia. Wiele zależy tutaj od Twojego pvp i pvp palla. Zauważ że knight jest profesją rzekomo upośledzoną magicznie, jednak na APO on jest dobry w magii! Doceń to co masz lub po prostu zacznij grać inna profesją.

Moim zdaniem powinno zostać jak jest... knight jest super profesją wystarczy umieć grać! Knight jest profką przede wszystkim do expa i to się sprawdzam, bo kiną super się expi, zresztą z pvp jest równie dobrze. Jeśli tak podoba Ci się pvp profek magicznych/palla to zacznij którąś z nich grać.

Jestem przeciw :D

BroxiQ
09-11-2008, 19:23
Oczywiście że nie... Knight to nie jest profesja magiczna więc dlaczego ma bić tyle co sorc ??? Pall nawet wali nie wiele więcej...

doon_teal
09-11-2008, 22:08
Na apo poprawiane sa profesja jak: palladyn, czy sorc, a knight zostaje taki sam od w h*j dawna. W ogole zal, 600 ek ma problem z ubiciem 400palla, to jest smieszne.

Hrabia Olaf
09-11-2008, 22:20
Nie, nie i nie. Jestem na nie, chociaż też gram knight'em myślę, że knight ma bardzo dużo hp. , do tego przy magicznym eq ma nawet dobre obrażenia z czarów.

Perihis
09-11-2008, 22:22
Rozwalacie mnie z tymi tematami , co nie spojrzę to narzekacie na knighta , nauczcie sie nim grac nie potrzeba bota!!! A najbardziej mnie dobija to przyrownywanie do real tibi chcecie real tibie? www.tibia.com << zapraszam do zakladania kont . Nic nie zmieniac oslabili palla i teraz to on jest najgorszy pozdro .

rzet xD
09-11-2008, 22:53
Jestem za! Bo i tak jak bijesz sie z pallem to co? Będziesz go kurna gonić z nikłymi szansami? Większość otsa to Profki magic oraz pallowie i dbają tylko o swoją dupe!

Yhy... Knight'ci są i tak silni maszynki do kilów naczytaliście sie dzieci tematów o proo palladinach i już a jak już żeby bylo lepsze exori max to żeby miało dosyc mały obszar

Silkroad
10-11-2008, 11:48
Wszyscy mówią że nie a TAK wygrywa w sondzie xD ;S
Ja zagłosowałem na tak bo dla Knighta nie było udpate z rok-2 ??
Zwiększenie exori maxa albo dodanie czegoś nowego dla niego rozwiązałoby problema. To co z tego że ma dużo hp... Ale ma za to mało many. Jestem na tak!

Ktoś
10-11-2008, 14:48
Nie, nie i jeszcze raz nie!
Tak jest dobrze i niech tak pozostanie.
Mam najta!

Tal
11-11-2008, 08:46
Hyh... śmieszny temat.
Jestem knightem, mam także 200ms'a więc chyba powinienem coś wiedzieć o różnicach w graniu zarówno postaciami magicznymi jak i knightem.
Założyciel tematu jest po prostu noobem, tzw. 0 pvp.
Nie ukrywam, że fajnie by się grało jakbym szybciej zabijał potworki :p, ale jak wzmocnią e maxa to będę rozpierdalał każdego na pvp. -.-
Jestem na nie ofc.
To tyle, baj

Sys3k
11-11-2008, 09:39
Nie Drako?

Wtedy klikasz PPM na dowolna czesc mapy i juz Cie nie suwaja chyba, ze nie umiesz -,- jezeli chca Cie suwac to uciekaj jaki to problem ...
Ja gdy gralem 420 ek to nie mogli mnie ubic 700 ed/ms
To zalezy od pvp -,-
Chyba, ze ktos na bocie gra to ta ; <

@Topic
Jestem na NIE ...
I tak knight duzo bije z tego czaru ...
Duzo hp ma a pozatym knight nie jest prof magiczna zeby im czary polepszac/pogorszAc ;D

Pozdro

Fllushy
11-11-2008, 09:46
Jestem za TAK , ponieważ dawno nie dodali coś dla knight'a . Ludzie co z tego ze knight ma bardzo dużo hp ?? Ma bardzo mało many . Jestem na tak , ale jak już zamierzają polepszyc ten czar lepiej by było jakby zabierał więcej many .

Bieliczanka 2.0
11-11-2008, 09:59
Zdecydowanie nie!! Pozdro~poćwicz pvp ;)) Profesje są dobrze zbalansowane, nic nie trzeba zmieniać, niech będzie tak jak jest.

Ober Caster
11-11-2008, 10:02
Mimo iż takie tematy był udziele sie również w tym... Jestem w 100% na tak. Dobrze by było podciągnać troche poawera naszemu kochanemu Knighcikowi :*:*

True
11-11-2008, 10:21
Ja grałem knightem i dobrze mi się grało... Jeżeli już masz 300lvl+ to mozna ladne combo walnąć.. Jestem na nie...

Dobre hłopaki
11-11-2008, 11:43
Tak , powinni zwiekszyc obszar walnia i sile walenia exori max u druida.
Taki druid niema szans z knightem co wali exori max.
Np idzie sobie 31 druid na resp(to jestem ja)
Podchodzi do mnie 110 knight i sie pyta czy chce deda.
Niemialem z nim rzadnych szans chociaz jechalem mu do reda.

Oxidosis**
11-11-2008, 13:37
Jest dobrze, więc po co zmieniać. Nie umiesz grać, nie graj.

Nitrojebel
11-11-2008, 22:54
Ja uważam i jestem aby nie zmieniac knigthem gra sie superr na apo ;D

Scix
11-11-2008, 23:25
Musisz pocwiczyc swoje pvp a napewno ubijesz. Nie trzeba zmieniac exori max. Pozdro

Max Master
12-11-2008, 17:02
jak narazie jest 51 glosow na tak a na nie 50 ;]]] wiec jak narazie przewazaja glosy na tak.

Guildmage
12-11-2008, 18:01
Knight nie jest postacią magiczną LAWL.

IMAO _/ idz na jakis inny OTS gdzie jest większy dmg.

APO to APO tutaj jest "ERA SPAMU" tutaj ludzie nie wiedzą czym jest 1 kula SD od 5 osób a tym bardziej co to mass log.. o którym ogladali filmiki na jutubie.. żal.

Citko7
12-11-2008, 18:40
Grałem Recusem od 666 do 714.
Teraz gram Kruszonem od 906.

I powiem tyle..

Taki Ms/Ed może startować spokojnie do:

Ek o 150 lvli wiekszego.
Rp o 30/40 lvli większego.
Ms/Ed Spam Vs Spam..

Ostatnio widziałem jak Bermen 870 + Ek bił się z 550 rp..
320 lvli + przewagi ubił go ale po męczarniach..

Postacie magiczne mają dobrze tym bardziej, że dostały ten 1hp co lvl co z tego, że odebrano im 1mp skoro to i tak nie robi wielkiej różnicy..

Palladyni mimo wszystko są z przodu w porównaniu do pozostałych profesji.

Możecie krytykować moje zdanie tyle, że ja je wale.
To są moje osobiste spostrzeżenia.
A miałem co i gdzie spostrzec ponieważ grałem Ms'em jak i Rp'kiem i Ek'iem.
I każdy z charów miał 700 + lvl.

Co do zwiększenia dmg exori maxa nie bardzo się wypowiem, bo zaraz będzie zjazd, że gram Knightem to chce jak najlepiej dla swojej profty, jednak zanim coś napiszecie zagrajcie każdą profesją i spróbujcie nią po-pkować.

Ps. Najbardziej śmieszą mnie wyniki sondy 100 + głosów ogólnie a nawet połowa z tego się nie wypowiedziała czyli sonda jest ogólnie do pizdy bo jeśli już głosujesz to wrzuć swoje 3 grosze.
Pozdrawiam.

Muflon
12-11-2008, 19:03
Stanowczo NIE! a dlaczego? Poniewaz teraz jest dobrze wręcz najlepiej jak tylko mogło byc wszystkie profesje sa wyrównane oprócz palladyna mogli by mu odjąc troche hp ale dobrze jest...

Stone
12-11-2008, 19:16
ja nie rozumiem was co przeszkadza wam te przesuwanie przecież to nic nie zmienia postać dalej jest na srodku ekranu więc się uha dokladnie w to samo miejsce nawet jak cię przesunie ktoś 100 kratek

Sepaczus <3
12-11-2008, 19:35
@up
Ale Ty jestes debil naprawde _._
Daj Twoj nick, poprzesuwam Cie i zobaczysz czy sie chociaz raz uhniesz ..

@topic
btw, co chcesz brac ms/ed na 2 szybkie ?
apo nie jest i nie bedzie takie łatwe ; x

@edit
Gdyby zwiekszyli tego maxa chocby o te 5-7 % inne profesje by płakały.
Gdyby teraz cos innego zwiekszyli rp, ms/ed by płakał. Takie zycie.
Najlepiej zrobic jedna profesje i by nie bylo beczenia ; |
tak poza nawiasem, trzeba było myslec na poczatku jaka profesja chcesz grac, jaka wybierzesz itp,
np: ek, jest to profesja do expienia, nie bardzo do pvp,
ed: jest to profesja do uleczania i na tym trzepie mamone
ms: jest to profesja do shootania i uhania
rp: Jest to profesja do pvp

wiec?
ekiem na 1.5 solniesz APO, a ms/ed? nie, no własnie. Płacza z tego powodu? nie.

Delta
12-11-2008, 20:11
Jestem za nie .. dobrze jest jak jest mam 155 ek i walczyłem z 164 ms który ma większe hity odemnie i wygrywam bez problemu wiec ? Po co zmieniać ??...:confused:

Poresztą zbędny temat...

Caver001
12-11-2008, 21:06
Jest to nie potrzebne....
Wystarczy zrobic cos z przesuwaniem knight'ów na pvp przez innych....

Osecik
13-11-2008, 08:32
Nie... Zly pomysl co ty chcesz znow aby kngiht byl zajebisty??
Niech zostanie tak jak jest :) Bo tak jest dobrze xD

Adzio
13-11-2008, 15:23
Tak jak ktoś już up napisał jeśli masz problem z ubiciem o 300 levli mniejszego palla to albo Ty pocwicz pvp albo poprostu on mial bota xD

rzet xD
13-11-2008, 16:26

@nesta

To co napisałem to prawda a że jesteś nieco noobkowaty "większego niż 80+ nie wbijesz" jestem pewien a grałem nie raz knightem na apo i knight to profesja żekomo upośledzona w magi a tutaj to już w czarach sorcowi dorównuje <rotfl> xD to to jest żal przemś sobie to bo co chcesz być "knajtem waloncy s thego i thego i mieion cego thakie chjty ze all plofki na hita odpadaja ;(" ouch skoro tego chcesz tego co w cudzy słowie to brawo
jestem na nie to zależy od umiejętności gry mój brat knightem skopał 350+ Rp (sam był 270 rycerzem) i własnie w tych czasach kiedy żekomo palladin był pro hiroł i go skopał więc zależy od umiejętności gry

@topic

Chooj wam w ryj xD joke

adrianeq :)
13-11-2008, 17:08
Wszyscy mówią że nie a TAK wygrywa w sondzie xD ;S
Ja zagłosowałem na tak bo dla Knighta nie było udpate z rok-2 ??
Zwiększenie exori maxa albo dodanie czegoś nowego dla niego rozwiązałoby problema. To co z tego że ma dużo hp... Ale ma za to mało many. Jestem na tak!

I właśnie dobrze mówisz. Dla knight-a nic nie było dodawane od 2 lat... Jestem na Tak. Każdy gada, że dużo hp ma i co z tego? jak 0 pvp -.- tylko do uhania tak?

roman-17
13-11-2008, 17:45
Do resztek inteligencji Autora (jeśli jeszcze takowe zostały)! Aktualny balans profesji jest najlepszy!! Nie umiesz grać i zapewne masz postać zakupioną na Allegro.pl... Gram knightem od bardzo dawna i teraz jest on na równi a nawet, jak trafi się słabszy gracz, dużo lepszy od innych profesji!! Ubicie 100lvl większego sora lub druta nie jest problemem dla Knighta, wystarczy trochę potrenować!! A, że jesteś Cipka to już nie nasz problem więc nie zadręczaj ludzi durnymi tematami i bezmyslnymi sądami!!

Głosuje na NIE i jestem Knightem!!

Pozdrawiam wszystki z wyjątkiem Autora tego debilnego tematu!!

PS. Odwiedź czasem szkołę a szczególnie lekcję j. polskiego... i szpital z karteczką "Proszę o przeszczep mózgu na jaki kolwiek!!"

Quik
13-11-2008, 18:45
NIE...jeszcze żeby exori max kosztował 1 mane,a zasięg całe APO dziękuje bardzo za takie udoskonalanie..:mad: nikt czegoś takiego nie chce więc daj sobie siana..

Dinne
13-11-2008, 20:11
Idź się powieś Tyle Ci powiem nie pasuje Ci coś to nie graj tutaj :)

Jak to Mortiis napisał to Ty odejdz z Apo a będzie mniej Noobów a nie.

Róbcie Posty odrazu żeby zwiększyli expa do 999999999999999999x i wszystko za free żeby dawali takie ots'y wam pasują -.- to idź na noob serva .

Żegnam

Adzik
14-11-2008, 09:24
Na ile to exori? I tak jest duże to ile Ty chcesz? 2 kratki za ekran? Jestem knightem mówie nie

Lord Nightwish
14-11-2008, 14:19
Pisze ten post ponieważ profesje nie są dobrze zbalansowane teraz Knight jest najgorszą profesja a Palladyn i Profesje Magiczne najlepszymi nosze na sobie Pande Bh klapki m turban i nic nie pomaga żeby ubić takiego Palla ale lepiej już z Magicznymi idze jeszcze te ich popyh to sie pada.Właczyłem pk na 300 palla a ja mam 600lvl i nie mogłem go ubić bo tak dużo hp mają powinni zwiekszyć exori max knightowi

STOP DZIECIOM Z ALLEGRO PLX

.............................................

szalony kowboj
14-11-2008, 17:06
jak zwieksza tera knightowi czary to za chwile beda kolejne tematy w stylu "zwiekszcie exori max erex" czy "zwiekszcie ue plaxxxx". Jest dobrze tak jak jest i narazie niech nikt tego nierusza;ppp

Nortius Dead
18-11-2008, 16:34
Jestem za zwiększeniem exori max chociarz jak sie ma dobre pvp to i tak knightem sie pada na pvp Knight spadl dużo teraz on najgorsza profa jest

~Paso~
18-11-2008, 17:58
Omg... Knight i tak jest dobry w pvp !!! gdyby knight byl by slaby to kazdy ek ubijalby sobie ms/ed dlatego ed i ms powiekszyli hp a ubnizyli mane i tak knight jest kozaki w pvp

Takarji
18-11-2008, 19:54
Moim zdaniem exori max jest ok. Nie wiem po co jakieś zwiększanie go.
Zdecydowanie nie ! :cool:

Nemiksiol
19-11-2008, 18:55
dobrze dobrze miemuw znuw ze pallek jest najlepszy bo nawet niemoze tarczy nosic jak chce z luku albo c kuszy bic ...

Rock of Golden
19-11-2008, 20:10
Zdecydowanie NIE!
Grałem knightem i Exori Max jest dobrze ustawiony nie za mocny ale też nie za słaby .

Kate a.k.a Kisse
19-11-2008, 20:42
dobrze dobrze miemuw znuw ze pallek jest najlepszy bo nawet niemoze tarczy nosic jak chce z luku albo c kuszy bic ...

proponuj najpierw edukacje w szkole podstawowej .: ]
topic
hah,dobry zart ty chyba kpisz?....kwestia pvp naprawde chwila nie uwagi msa/ed i juz spi wiec wszystko jest dobrze to na tyle pa : *

Mordotymoja
23-11-2008, 14:45
powinni wylaczyc pallowi vitke bo jak na hita nie pojdzie to go nei ubijesz

Too Get
23-11-2008, 17:33
W ogole taka opcja nie wchodzi w grę , zobacz ile hp mają ms/ed to powiększysz maxa to owe profesje będą bez szans...

Moim zdaniem wszystko jest ok jedynie co można byłoby zrobić to coś z palkiem bo jakby nie patrzeć to jest najlepszą profesją na apo...

Hipcio Bercix
03-12-2008, 14:54
a palek to postac magiczna? nie to kina za rowno jak i palek powinni byc sobie rowni. JESTEM NA TAK ! ! !

BiałyDaroBanned
03-12-2008, 17:09
Jestem za TAK , ponieważ dawno nie dodali coś dla knight'a . Ludzie co z tego ze knight ma bardzo dużo hp ?? Ma bardzo mało many . Jestem na tak , ale jak już zamierzają polepszyc ten czar lepiej by było jakby zabierał więcej many .
OK to niech będzie niech juz ten knight wali po 2x więcej z tego exori max ale żeby mu to zabierało nie mniej niz 3.5 k many
Wtedy swojim 600 lvlkiem sćiagniesz tego 300 rp na 2x + sword w zależnosci od tego jak się wycfanisz.
Zadowolony?

JaCkAzZ
05-12-2008, 15:52
hee ku.wa xD
Płaczecie że nie możecie się uhać bo was przesuwają, a tak naprawdę uhnąć się nie jest problem....

Tylko wy popełniacie jeden błąd w grze knightem, jak expicie to albo z botem albo z UH'em pod dupą, w taki sposób nie nauczycie się dobrze manasować & UH'ać bo idziecie na łatwizne, a jak wiadomo droga do sukcesu nie jest łatwa, więc sobie jej nie ułatwiajcie tylko lejcie monstery z UH'em w plecaku....

btw. Jak na allegro kupujecie knight'ów to potem się nie dziwcie że padacie, jest jedno rozwiązanie...Kupcie sobie knighta od razu z PvP xDD