View Full Version : [Armia 7.6] Guardzi w miastach!
Hey mam tu sondę,o guardach.Chodzi o to że już dużo Low -lvl padło od h-lvl dlatego że chcieli nabić fragi albo tak sobie! Tak pewnie ktoś napisze że to tylko ded itd, ale co to za sprawiedliwość!
@edit:
Też mogą być ograniczenia do zabijania ale to przed dp w city ciągle sie bezsensownie napierdalaj***,i jak powiedział roman-17 chodzi tylko o MIASTA! Tak,nie o respy tylko miasta.
Wiesz jest wiele osób co tworzy sobie postać i wnerwia takiego h lvl który se expi akurat tam gdzie nie ma bramki lvl i czym tu innym poradzić jak nie deadem ??
gz że dopiero teraz to napisałeś gz mózgu
ale zresztą i tak nawet w city noobki lubią denerwować h lvl
Chyba ty dopiero ujżałeś sens tego widocznie.Dlaczego teraz? Bo myślałem że większość forum przeczyta dobrze nazwe forum (tak ty należysz do tych którzy widocznie nie doczytali tematu).Pisze tam widocznie "GUARDZI W MIASTACH" nie na respach.
Morfeusz
09-11-2008, 21:00
Hey mam tu sondę,o guardach.Chodzi o to że już dużo Low -lvl padło od h-lvl dlatego że chcieli nabić fragi albo tak sobie! Tak pewnie ktoś napisze że to tylko ded itd, ale co to za sprawiedliwość!
weś to jakoś lepiej sformułuj bo dokładnie nie wiem o co ci chodzi
Kto powiedział, że swiat jest sprawidliwy...
takiego czegoś nie ma, to utopia...
ale można zrobić strefy ochrone zależne od lvl...
czyli że postać z 1000 poziomem nie może zabić postaci z 300 albo mniejszym
chociaż to by było troche irytujące, to wrażliwy temat...
Może narazie darujmy go sobie.
Morfeusz
09-11-2008, 22:50
oj czasem h lvl musi sobie zabic lov lvla bo to sa wkurzające typki
old Don Mateo
09-11-2008, 22:55
Wiesz jest wiele osób co tworzy sobie postać i wnerwia takiego h lvl który se expi akurat tam gdzie nie ma bramki lvl i czym tu innym poradzić jak nie deadem ??
@edit:
Też mogą być ograniczenia do zabijania ale to przed dp w city ciągle sie bezsensownie napierdalaj***,i jak powiedział roman-17 chodzi tylko o MIASTA! Tak,nie o respy tylko miasta.
gz że dopiero teraz to napisałeś gz mózgu
ale zresztą i tak nawet w city noobki lubią denerwować h lvl
Tico sa gurdzi. Wystarczy zobaczyc na kovlori
@temat
NIEEEE. Jak mowili up robisz nooba 15lvl i all ludzi wnerwiasz
Wiele Miałem Kont
09-11-2008, 23:22
Szczerze mówiąc czytam to 10 raz i nie mogę zrozumieć tego co tutaj napisałeś.
Myślę że chodzi Ci o to że: "dużo hlvl ubija lov lvl i powinni być guardzi, któży zabiją tych hlvl"... no ok, ale czemu niby miałoby to powstać? i po co to komu?
90% tych lov lvl co padają to noobki, co wyzywają tych hlvl!
jeśli pomysł jest taki jak ja zrozumiałem, to jestem na nie!
jestem przeciwny zrobieniu czegoś takiego, bo bez tego do tej pory było ok :D
@down
moim zdaniem różnica max 2klvl
roman-17
09-11-2008, 23:48
@All Up
Oj ludziska... Czy tak ciężko ruszyć tą przepełnioną tibią makówką i zrozumieć Autora tego tematu??
Jeśli sprawia wam to taki problem to już spieszę wam z pomocą:
nesta12 wyraźnie napisał, że chodzi mu o strażników w MIASTACH!! Mieli by oni pilnować, żeby różnica między walczącymi nie była za duża. Autor NIGDZIE nie napisał, że ci strażnicy mieli by stać na respach... wyraźnie pisze, że chodzi tylko miasta...
@Topic
Pomysł nie głupi. Trzeba tylko rozsądnie zastanowić się nad dozwoloną różnicą poziomów między walczącymi. Strażnikami powinni być npc. I tu kolejny dylemat... Czy powinni na hit'a zabijać morderce czy też może bić go dłużej mniejszymi hit'ami do puki nie padnie lub nie wyjdzie z ich zasięgu (i tak aż do zniknięcia PZ).
Pomysł ogólnie wart zastanowienia i dopracowania. Popieram!!
Pozdrawiam!!
Zaraki Kenpachi
10-11-2008, 01:20
Nie.
Dlaczego?
Wnerwiające noobki. .
Silkroad
10-11-2008, 12:59
Noob to noob nic nie poradzisz. Ktoś cie okradnie i wyzywa cię a nie ma Gm to co ? Stojisz? To chyba logiczne że go zabijesz ze złości O.o nooby będą i są. I na czym by to polegało że mam 1ooo level i nie moge zabic 5oo ?? Jeżeli tak to się nie zgadzam a jeżeli na innych zasadach to tak.
Scylla xD
16-11-2008, 12:43
Na noobizm nic nie poradzimy takie coś jest złym pomysłem nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale jak by było takie cos wprowadzone to taki xxx-15 level
z xxxxxxxxxxx - 1000+ level mógłby go wyzywać od np,,Twoja Stara" czy takie coś podobnego jestem na nie
Hrabia Olaf
16-11-2008, 13:50
świat nie jest sprawiedliwy to czemu Apo ma być, gra to gra ;)
pomysł niedopracowany, nieopisany do końca.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.