View Full Version : Komentarze:Wybory : Najlepszy u?ytkownik i moderator 2008 !
Angel Death
09-11-2008, 18:53
j/w, wszelkie komentarze, opinie na temat wyborów użytkownika i moderatora roku 2008.
Lista kandydatów - użytkownicy
1. ^Crayon - 61
2. Wujek Margoth - 37,5
3. Lu$hOoOoOfy Cineq - 11,5
4. Tre Cool - 15
5. Mejger - zdyskwalifikowany
6. DrahMaster alias RoZpIeRdAlAcZ - 7
7. EsSaY - 2
8. JaCkAsS - 7
9. Zaraki Kenpachi - 1
10. ByOuT - 17
Lista kandydatów - moderatorzy
1. Arhadus - 44
2. Busst - 37
3. Flama - 9
4. Guest - 10
5. Laluś - 10
6. Mc Maciek - 65
Podliczane skończone na Guildmage
(aktualne na : 12-11-2008, 18:31 )
Posty nie brane pod uwagę:
Nesta/ 5pkt regulaminu
Hrater/ 5pkt regulaminu
Fifeks/ 2pkt regulaminu
Wiele miałem kont/ 5pkt regulaminu
Lu$hOoOoOfy Cineq/ 5pkt i 3pkt regulaminu
Sunrise Hope/ 5 pkt regulaminu
.:Speed Fireman:./ 2pkt regulaminu
Wrobel/ 3pkt regulaminu
GrulixBaned/ 5pkt regulaminu
*Poziomek*/ 5pkt regulaminu
^vETo^/ 5pkt regulaminu
jołek/ 2pkt regulaminu
Figo Konrad/ 5pkt regulaminu
Daroo/ 5pkt regulaminu
Turbo Sorc/ 5pkt regulaminu
Is'KiSii/ 2pkt regulaminu
ps2. Jeśli kogoś post znajduje się w "Posty nie brane pod uwagę" to niech zedytuje post żeby zgadzał się z regulaminem i da jakieś info że to zrobił.
Elvanish
09-11-2008, 19:02
Wiadomość do nesta12
Może i oni
wszyscy biorą się za super pro hirołów., ale napewno przeczytaliby regulamin przed rozpoczęciem głosowania. Twój post nie będzie brany pod uwagę.
@Edit
McMaciek
Z całym szacunkiem, ale też przeczytaj regulamin. Nie możesz głosować na koxów ze swojej grupy. Ty możesz tylko na użytkowników. Druga część Twojego postu nie będzie brana pod uwagę. Proponuję edytować.
@Edit2
Jako, że jest to pierwszy post po poście Angela, pozwolę sobie i ty przytoczyć regulamin głosowania:
Regulamin i zasady głosowania:
1.Musisz przebywać na forum co najmniej miesiąc.
2.Rozdawać punkty możecie dobrowolnie,np.2-2-1 albo 2-1-1-1 ale musicie przestrzegać schematu podanego ciut wyżej, inaczej twój post nie będzie brany pod uwagę.
3.Na jednego użytkownika możesz przeznaczyć maksymalnie 3 punkty.
4.Musisz rozdać wszystkie swoje punkty, inaczej twój post nie będzie brany pod uwagę.
5.Kandydaci nie mogą głosować na kandydatów ze swojej grupy, czyli np. Tre Cool nie może głosować na żadnego z użytkowników ale może za to głosować na dowolnego moderatora.
6.Napisać posta w tym temacie można tylko raz.
@Edit3
Hrater, moim zdaniem umieszczenie Ciebie na tej liście byłoby pomyłką. Zaraki przeczytałby regulamin.
Twój post nie będzie brany pod uwagę. pomyśl, dlaczego.
Tre Cool
09-11-2008, 19:21
Start konkursu pokazał, że nawet Moderator się myli, a większość użytkowników nie potrafi czytać.
Angel Death
09-11-2008, 19:27
Kurde, ale możecie nie dawać żadnych komentarzy w temacie "głównym"? Przecież macie od tego ten temat, o wiele łatwiej będzie zliczać punkty.
@down
Srry, błąd. ; d
Elvanish
09-11-2008, 19:29
@up
3,2,1 też nie może być, bo 5 pkt mają do rozdania, nie 6.
@Oxidosis
I właśnie dlatego jest lista. Wybraliśmy najinteligentniejszych, czyli takich, którzy potrafią przeczytać CHOLERNY REGULAMIN !. MOŻESZ ROZDAĆ TYLO 5 PKT. !
@Edit
Info dla tych, którzy się wykłócają o to, że nie ma ich na liście:
Do JASNEJ CHOLERY ! Czy nie można zrobić czegoś, co spodoba się wszystkim? Zawsze znajdzie się jakiś ktoś, kto będzie mial jakieś wątpy (np. Oxidosis, wielki pr0(boshcz)) ? No sorry. Skonsultowaliśmy tę listę z paroma osobami i one potwierdziłmy nasze zdanie. Więc jeśli macie zamiar narzekać, to zabierać grabki i łopatkę i wypad do innej piaskownicy ! Bo to nie miejsce dla was !
Angel Death
09-11-2008, 21:00
No i cholera trochę się posypało.
Mejger dostał bana, musiałem go zdyskwalifikować bo niby jak najlepszy użytkownik ma mieć bana? Absurd. Wysłałem już PW do użytkowników którzy zagłosowali na Mejgera żeby oddali punkty przyznane Mejgerowi na kogoś innego.
ps. W temacie "Wybory: Najlepszy użytkownik i moderator 2008 !" nie ma jeszcze informacji że Mejger został zdyskwalifikowany bo Elvana nie ma i nie ma kto zedytować postu. Ale od kiedy napisze ten post i ktoś zagłosuje na Mejgera post będzie podpadał pod 4punkt regulaminu i nie będzie brany pod uwagę.
ps2. Jeśli kogoś post znajduje się w "Posty nie brane pod uwagę" to niech zedytuje post żeby zgadzał się z regulaminem i da jakieś info że to zrobił.
Eh, zajebiście. Normalnie makumba _._, .
Do 1 stycznia 2009 nie uwierze, żeby wszyscy przeczytali regulamin i zgodnie z nim głosowali. Nie spodziewam się aż takiej 'inteligencji' po użytkownikach forum o OTS'ie ( woot tibia rox123 - niektórzy już to udowodnili swoją głupotą, gz. ) ...
btw. Mejger, na chuj Ci to było ;ddd ?
#down
to co tu jeszcze robisz ?
bb.
Oxidosis**
09-11-2008, 21:28
@up
3,2,1 też nie może być, bo 5 pkt mają do rozdania, nie 6.
@Oxidosis
I właśnie dlatego jest lista. Wybraliśmy najinteligentniejszych, czyli takich, którzy potrafią przeczytać CHOLERNY REGULAMIN !. MOŻESZ ROZDAĆ TYLO 5 PKT. !
@Edit
Info dla tych, którzy się wykłócają o to, że nie ma ich na liście:
Do JASNEJ CHOLERY ! Czy nie można zrobić czegoś, co spodoba się wszystkim? Zawsze znajdzie się jakiś ktoś, kto będzie mial jakieś wątpy (np. Oxidosis, wielki pr0(boshcz)) ? No sorry. Skonsultowaliśmy tę listę z paroma osobami i one potwierdziłmy nasze zdanie. Więc jeśli macie zamiar narzekać, to zabierać grabki i łopatkę i wypad do innej piaskownicy ! Bo to nie miejsce dla was !
lol, ale co ty sie mnie czepiasz? ja dobrze napisałem wszystko, dobrze że siebie tam nie dodałeś, jak można napisać "napewno" ? po za tym ktoś pisał, że ja chce tam być? ja mam to w dupie, ale powinno tam także znalezc sie dużo więcej osób. Myślisz, że jak tak napisałeś to jesteś fajny? 3/4 forum mnie wyzywa od psów czy jak to tam, lol. Ja mam wyjebane co kto o mnie sądzi, pierdole tam jakiegoś mejgera czy kogokolwiek innego, w dupie mam Ciebie jak
i całe to pierdolone forum.
@Up
Nie widzisz? śmieje się z takich jak ty.
Elvan
Zdecyduj się czy wybieracie najmądrzejszego użytkownika, czy najlepszego bo to nie jest to samo.
Tre Cool
09-11-2008, 21:34
Ja nigdy nic do Wróbla nie miałem i nie mam dalej, ale do kurwy nędzy do takich rzeczy jest TEN temat! Nie utrudniajcie ludziom życia! Elvan i Angel nie robią tego bo im ktoś zapłaci tylko dlatego, że chcą zrobić na tym forum coś odmiennego od "fpiuem czfarty emlefen sorcem plx itanz" i chyba powinniście to uszanować...
Elvanish
09-11-2008, 21:58
Elvan
Zdecyduj się czy wybieracie najmądrzejszego użytkownika, czy najlepszego bo to nie jest to samo.
Najlepsze użytkownik to taki, który daje przykład swoją inteligencją, poprawną pisownią i wieloma innymi czynnikami. Wybraliśmy (naszym zdaniem) najlepszych ludzi do tych wyborów.
Nie wiem jak tu rozkręcać życie na tym forum, skoro nigdy nikomu nic nie pasuje.
Konkurs się odbędzie. Nie zniechęcicie mnie, więc nawet nie próbujcie.
@topic
Mejger, niestety zostaje zdyskwalifikowany. Nie wiem za co bana dostał, ale szkoda, że tak się stało :/
@Down
No i co? Ale może być najlepszym moderatorem roku 2008, nie? W końcu pełnił tę funkcję w tym roku.
Ja niby też, ale doszliśmy z Angelem do wniosku, że głupio wyglądałoby jakbym przez przypadek wygrał i miałbym rangę* "Najlepszy moderator 2008".
*- Pierwotnie nagrodą w konkursie miały być rangi, jednak Tygrys i Mortiis elegancko wybrnęli z tej sytuacji jednogłośnie twierdząc, iż nie mają czasu, co nie jest dla mnie żadną wymówką, gdyż to 5 minut roboty.
old Don Mateo
09-11-2008, 22:53
Elvan a ja mam takie pytanie do ciebie co robi w kategorii moderatorów Busst jeśli mi wiadomo to on odszedł
patrz ten link: http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=37330
Nakleiliśmy z Elvanem na ścianie ponad 14 tysięcy kartek z nickami osób z forum i Elvan z zamkniętymi oczami rzucał lotką w ścianę.
ta chyba max z 20 osobami
Àrmia Fansite
09-11-2008, 23:20
Na jakiej zasadzie byli wybierani kandydaci? .
Angel Death
09-11-2008, 23:24
Nakleiliśmy z Elvanem na ścianie ponad 14 tysięcy kartek z nickami osób z forum i Elvan z zamkniętymi oczami rzucał lotką w ścianę.
@down
Rzucanie to był pryszcz, ale napisanie 14 tysięcy kartek nie było już łatwym zadaniem, więc pomagała nam Mama Elvana i zajęło nam to tylko 48 godzin.
Àrmia Fansite
09-11-2008, 23:41
Ile wam to zajęło czasu ?
Tre Cool
11-11-2008, 19:43
Maxiu i Berafitos próbują rozwalić temat ale jak na razie pokazują tylko swoją porażającą inteligencję.
Proponuje "kupić se musk" i spróbować się wykazać przed mamą.
Również proponuję tym panom się trochę ogarnąć. : O
A dlaczmu mnie tam nie ma? :< Obrażę się, MAMO! A ONI MNIUE NIE DALI :/ :/ :/ :/
@edit
Ok, już poprawiłem mój głos. Skopiowałem od kogoś i tylko zmieniłem nicki, więc nie dostrzegłem błędu. Z góry przepraszam.
Àrmia Fansite
11-11-2008, 21:58
I tak te losowanie do dupy xd
Bo użytkownicy byli wybierani przez 2 osoby a nie wszystkich :)
Angel Death
11-11-2008, 22:23
A jak sobie wyobrażasz wybieranie przez wszystkich? Przecież to by był jeden wielki chaos, każdy by głosował na kogoś innego i nici z wybrania jakiejś 10 lub 1 jedynego.
Jak dla mnie to te wybory są idiotyczne..lepiej by było jak by każdy głosował np do końca listopada na kogo chcę, po tym czasie wybrało by się 10-20 osób które by miały najwięcej głosów, głosowanie by się zaczęło od początku i trwało by do 01.01.2009.
A ja Was spróbuję obudzić, jeżeli chodzi o Mc Maćka. Wiele osób twierdzi, że siedzi On "24/7", ponieważ w "Aktualnie na forum" widać, że jest online.
Ależ nie! Od kilku dni śledzę go po kilka godzin. Jest online, lecz nic nie robi, nie rusza się po tematach, cały czas to samo, czyli jest online po to, aby ludzie to widzieli.
Nie wierzycie? Sprawdźcie sami. Pośledźcie go przez 2-3 dni, tak jak ja. ;)
Nie oceniajcie po tym, ile dany użytkownik jest online wciągu dnia, bo jak widać pozory mylą.
[Mc Maciek] Może dodam parę słów ;) Jeśli chodzi o to, że w ciągu ostatnich kilku dni byłem non stop online, to zasługa tego, że jak mnie nie było przy kompie, to w pewien tajemniczy sposób nabijałem licznik odwiedzin pewnej koleżance... Jak już jestem przy kompie, to nie czytam non stop tematów, wystarczy, że przejrzę całe forum na przykład po powrocie do domu, a potem tylko co jakiś czas odświeżam stronę główną, żeby sprawdzić, czy ktoś coś napisał ;) Pewnie i tak mi nie uwierzysz, będziesz i tak pisał, że jestem online tylko po to, żeby być, ale jakoś mało mnie to obchodzi ;P
Po prostu irytuje mnie to, że ludzie się tym sugerują. Nie wiedzą po prostu, że robisz to co robisz i za to dają Ci punkty. ;)
Smiech na sali ;)
Dlaczego nie ma osob ktore odeszly z forum lub zostaly zbanowane ?
To jest konkurs z calego roku(?) a nie ***** z ostatniego miesiaca.
Nie bede glosowal w tym smiesznym konkursie.
Brakuje tu wchuj ludzi do glosowania ale co tam wy macie ta "elite" i na nia glosujecie ;)
Głosujcie na Crayona, bo jak nie to Was pobije : <
A tak na serio, to moim zdaniem ^Crayon wygra, bo jest najlepszy, co do modka to Guest, bo z Lublina Xd.
Dobre hłopaki
12-11-2008, 14:25
Jestem wręcz oburzony ,że niezostałem kandydatem na najlepszego urzydkownika.
Taki ^crayon np. co to za koleś.zal.pl
A tak to glosuje na ^Crayon bo to spoko ziomek 3p
A z medoratorów głosuje na Mc Maćka.;D
Tre Cool
12-11-2008, 20:28
Co do głosowania to powiem tylko, że jednak sporo osób nie potrafi czytać.
Dobre Hłopaki. Czemu nie zue dziefczyny? A może rzułta kupa ?
CzescJestemKims
15-11-2008, 15:52
Angel,a czemu nie ma ciebie na liście ? :o
Witam :D
Angelu wpisz mi że jestem zdyskwalifikowany w wyborach bo bana dostałem ;/
Odświeżyłem temat z przed roku bo chciałem być śmieszny i napisałem jakieś głupoty jak zwykle :D Oczywiście nie mam pretensji do moda xD
Tutaj ten temat, jeżeli ktoś chce zobaczyć moją głupotę xD -->http://www.toproste.pl/forum/showthread.php?t=3277&page=2
Jedno pytanie do moderatorów!
Dlaczego dostaje warny za słowa które są ocenzurowane? No np. "ku*wa".
Czy ja tym demoralizuje młodych na forum? Jeżeli się domyślą co to za słowo to znaczy że już je znają, więc nie ja ich demoralizuję. Więc jak ktoś może to niech mi wytłumaczy ^^
Peace ;]
@edit
Z tego co widzę w dziale do głosowania to sporo osób nie potrafi przeczytać na jakiej zasadzie mają rozdać punkty.... Czy to aż takie trudne zrobić według schematu?-.-
Elvanish
19-11-2008, 18:08
No użyszkodnicy ! Głosować, głosować ! Ma wygrać najlepszy !
Masz racje Bart powinno tak byc :D ZNAKI ZNAKI ZNAKI
Super, ale nie moge głosować chociaż jestem tutaj już 1.5 roku na tym forum :p.
Yea jestem w postach niebranych pod uwagę!
@topic
Po co ten konkurs wogóle?
Żal peel
Angel Death
20-11-2008, 13:53
Yea jestem w postach niebranych pod uwagę!
@topic
Po co ten konkurs wogóle?
Żal peel
Żeby wyłonić najlepszego użytkownika roku? Czytać nie potrafisz?
Btw. co w tym dziwnego że jesteś w postach niebranych pod uwagę? Złamałeś regulamin i tyle.
ps. Dzisiaj podliczę te punkty bo dawno tego nie robiłem.
@up
To chyba nie będzie najlepszy użytkownik roku tylko najlepszy z branej pod uwagę dziesiątki..co to za wybory gdzie 2 osoby wybrały sobie 'swoją 10' i każdy ma na nich głosować?
@edit/down
Jak dla mnie to te wybory są idiotyczne..lepiej by było jak by każdy głosował np do końca listopada na kogo chcę, po tym czasie wybrało by się 10-20 osób które by miały najwięcej głosów, głosowanie by się zaczęło od początku i trwało by do 01.01.2009.
nie do zrealizowania, ta?
bardzo mnie boli to, że nie jestem w tej super dziesiątce na tym śmiesznym forum, zawsze o tym marzyłem:(
wyje.bane mam ;)
@edit2
Kilka tysięcy userów? FAIL XDDDDD
jak by 100 osób zagłosowało to końca listopada to by było zaje.biście..
@edit3
b) Ci co mają najwięcej przyjaciół na forum
no właśnie czyli tak czy tak co najmniej 6 osób z tej dziesiątki która jest teraz i tak by się tam znalazła.
za dużo debilów by się tam nie znalazło, bo kretyni by pewnie nie umieli poprawnie napisać podania, a nawet jak by jakiś przeszedł to w drugiej fazie głosowania by nie wygrał na 100% bo wtedy już by więcej osób głosowało na tych 'normalnych' ;d tak mi się wydaje.
a ci którzy by mieli remis mogli by po prostu być we dwóch w głosowaniu i by wygrał lepszy ;o
Angel Death
20-11-2008, 14:38
@up
To chyba nie będzie najlepszy użytkownik roku tylko najlepszy z branej pod uwagę dziesiątki..co to za wybory gdzie 2 osoby wybrały sobie 'swoją 10' i każdy ma na nich głosować?
*****! To zorganizuj to tak żeby każdy mógł głosować na każdego z ponad czternastu tysięcy użytkowników, przecież to jest niemożliwe do zrealizowania, co nie? A może Cię boli że nie jesteś tam?
ps. Nie, to nie były dwie osoby, wybieraliśmy je razem z niektórymi użytkownikami.
@edit
Ta, super i wtedy mam bym do podliczania kilka tysięcy userów, bo każdy by głosował na kogoś innego, super nie?
@edit2
Pff. Nawet jeśli to by była setka userów sprawiło by to problem, na dodatek jak by każdy głosował na każdego to do ścisłej 10 by przesili:
a) Ci co namówią kogoś na gg lub innym komunikatorze do głosowania na niego.
b) Ci co mają najwięcej przyjaciół na forum
c) kompletni debile, bo użytkownicy by najprawdopodobniej sobie zrobili z tego jaja i by głosowali na idiotów.
Nie wspominając o tym że jak każdy by głosował na każdego w podobnym systemie do tego który teraz panuję to ścisła 10 by miała może max. z 10 punktów(czyli mieli by po prostu szczęście) nie pisząc już o kłopotliwych remisach itp. Bo to też by sprawiło nie lada problem, "no bo jak to, przecież ja też miałem 5pkt i nie dostałem się do czołówki!".
***** ludzie ogarnijcie, bo już mnie wkurwiacie.
Zrobić obojętnie co dla forum, to i tak będzie źle. Bart sra o byle gówno ( Jeśli masz na to wyjebane, to już nie pisz tutaj, daj sobie spokój i ignoruj wszystkie posty -.- ), większość userów robi burdel z tematu na głosowanie, a niektórzy włożyli w ten konkurs nieco pracy i moglibyście to uszanować.
Kate a.k.a Kisse
20-11-2008, 20:28
bart 100 % agree
angel zal mi was z deczka........wybieracie tych najbardziej popularnych.xd
topic
1 pkt na mc macka
bart 100 % agree
angel zal mi was z deczka........wybieracie tych najbardziej popularnych.xd
topic
1 pkt na mc macka
Pwnd, to są komentarze. Przeczytaj nazwe topicu. ;d
Taki mały offtopic.xd
Elvanish
22-12-2008, 23:38
Dobra zbóje. Jako, że został lekko ponad tydzień do zakończenia naszego zacnego konkursu, a temat ucichł niestety po 3 dniach, więc zachęcam tych, co jeszcze nie zobaczyli tego tematu, do głosowania ! Macie jeszcze trochę czasu, a nie może być tak, że do 1 stycznia nie padnie już ani jeden głos :<
Powiedz Mortiisowi, żeby wysłał PW do każdego =D
Elvanish
31-12-2008, 01:01
Ok... Macie dokładnie 24h (no dobra... 23h) ... No dobra... Czas, dopóki nie wrócę z sylwka u kumpla, na oddawanie głosów. Zostało naprawdę mało czasu, a kto wie... Może uda się jeszcze ^Crayon'owi odebrać tytuł, bo narazie zapowiada się na jego wygraną ;]
Więc... DO BOJU !
Tylko dlaczego nie ma Draka !!!??
To jeden z najmądrzej piszących tutaj...
Czyżby nie podliczono głosów i nie wyłoniono najlepszego użytkownika? Czy ja o czymś nie wiem? =\
Sharpshooter
19-01-2009, 13:30
Co tu dużo pisać ? wygrał ^Crayon był bezkonkurencyjny, wygrana należyta.
Pozdrawiam,
Sharpshooter.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.