PDA

View Full Version : [Poradnik] Dla ludzi graj?cych z botami. (idioci)

GrulixBaned
09-11-2008, 22:29
Witajcie.
Od razu mówię, że daję ten temat do działu "Screeny", ponieważ tam najwięcej osób przegląda tematy.

A więc jedziemy. Wytłumacz coś o tym programie i o debilach którzy ich używają.

Bot-nazwa bot pochodzi od słowa robot. Programy takie działają na przykład na IRC (Internet Relay Chat). Powstały, aby działać w czasie nieobecności operatorów kanału dyskusyjnego, pilnować porządku na kanale oraz chronić kanał przed przejęciem. Najpopularniejszym botem dla IRC jest eggdrop. Istnieją również boty dla komunikatorów oraz dla sieci Jabber. Przykładem może być tlen.bot, który napisany jest w języku C++, a skrypty do niego pisze się w JavaScripcie.

Mianem bota określa się także program, (zwłaszcza w grach typu FPP), który wyręcza gracza w celowaniu i strzelaniu. Używanie botów jest postępowaniem mwysoce naganny w środowisku graczy.

Botyką nazywa się wykorzystywanie wiedzy na temat zachowania ludzi do modelowana i symulowania cyfrowych postaci. Przykładami są złożone interfejsy, oparte na analizie języka naturalnego i zasadach komunikacji człowiek-człowiek, umożliwiające sprawniejsze interakcje w relacjach człowiek-maszyna. Jak dotąd żaden bot nie był jednak w stanie przejść testu Turinga.
info wzięte z wikipedia.pl

Więc wiecie co to bot?

Dalej:
Ludzie, którzy używają bota są graczmi, którzy grają nieuczciwie. Chyba po to gramy w gry dla satysfakcji, zabicia czasu, a szczególności dla rozrywki.

Tacy ludzie którzy "jadą" na botach moim zdaniem są idiotami, którymi nie umieją się manasować, albo pozostawić postaci na afk bo się boją, że padną. Z moich obserwacji wynika, że każdy kto używa botów i tak wpadnie, więc nie ma co wymyślać taką gadką:

A przepraszam Tygrys nie chciałem daj mi jeszcze jedną szanse. Nie miałem bota kolega mi 2 x F10 wcisnął, a na tym hocie było "Haste"
Tego nikt nie bierze pod uwagę. Prosta dewiza. Będziesz się kłócił to dostaniesz bana na dłużej. Przyznasz się przyjmiesz winę z pokorą mogą Ci wybaczyć, ale będziesz obserwowany.

Ostatnie moje słowa:
Dużo ludzi wkleja swoje zdjęcia np. adwansów, domków itd. Nie usuwając swoich walniętych botów i w efekcie czego dostają bany przez swoją głupotę.
Teraz coś dla nich:
Wszystko widoczne na ss, koniec tępym graczom. Używasz bota? Ok. Używaj go sobie, ale nie bądź idiotą, który wpadł przez ss na forum niż przez uhanie się w grze.

Jedziem z tym śledziem.

http://i37.tinypic.com/2hfox6w.jpg

http://i34.tinypic.com/wju9uv.jpg

http://i35.tinypic.com/t9ce8g.jpg

http://i33.tinypic.com/ixbehu.jpg

Myślę, zę zatrzymam połowę debili na apo.

Kapitan Alkohol
09-11-2008, 22:35
\o/ Jestem sławny xD \o/
Nice poradnik :) (bocie :p)
pozdro ;]

Àrmia Fansite
09-11-2008, 22:39
Tacy ludzie którzy "jadą" na botach moim zdaniem są idiotami, którymi nie umieją się manasować, albo pozostawić postaci na afk bo się boją, że padną. Z moich obserwacji wynika, że każdy kto używa botów i tak wpadnie, więc nie ma co wymyślać taką gadką:

Używam boty ale nie jestem idiotą. Po prostu nie chce mi się marnować 10h na wbicie 600k expa :/ Po co mam to robić jak bot może to za mnie zrobić? Tibia ma być grą dla zabawy ;)

GrulixBaned
09-11-2008, 22:40
@Armia
Mi chodzi o boty na Apo. Na rl to co innego.

\o/ Jestem sławny xD \o/
Nice poradnik :) (bocie :p)
pozdro ;]

Jesteś sławny. Miałeś coś innego napisać.

Aha tu jedziesz na botterow a zaraz tlumaczysz im jak ukryc bota... No comments . "Kób se musk"

Bo chodziło mi o to, że jak korzystają to niech korzystają, ale niech wiedzą, że są idiotami. A poradziłem i ukrycie bota aby zmniejszyć liczbę idiotów którzy robią fotki postaci z botami na pasku.

Perihis
09-11-2008, 22:43
Aha tu jedziesz na botterow a zaraz tlumaczysz im jak ukryc bota... No comments . "Kób se musk"

Wnoras
10-11-2008, 09:19
Słowo w słowo skopiowane z www.wikipedia.pl . Napisz coś sam, bo skopiowac każdy może...

Dnes
10-11-2008, 09:47
nice poradnik daje ocenę z 6/10

znaki

Bieliczanka 2.0
10-11-2008, 10:07
Zawsze jak patrze na wypowiedzi Grulixa to są zabawne, chce się podlizać czy co... nabija bezsensowne posty... ogólnie" rzal i bul"

silver ghostek
10-11-2008, 10:29
To mialo byc zabawne albo smieszne?? To ci nie wyszlo zbytnio...
Wyjdz i nie wracaj bocie _._

Często też gracze niedarzący się wzajemną sympatią w grach online wyzywają się od botów.

Uznaj to jako komplement...

~Johny
10-11-2008, 11:06
Zawsze jak patrze na wypowiedzi Grulixa to są zabawne, chce się podlizać czy co... nabija bezsensowne posty... ogólnie" rzal i bul"

Ten poradnik przyda się twoim pieską z NLN.:)

No poradnik 'według mnie' dobry^^.

Gdybym jeszcze grał na apo, to zapewne bym wykorzystał .

Pozdrawiam;)

Arigori IksDe
10-11-2008, 12:52
A co mial uswiadomic ten post ? i tak jestes piczka :< sv_musk1

Ernim
16-11-2008, 04:43
nie kazdego bota da sie ukryc np anarchy bota niemozna bo jak zrobisz tak jak w poradniku to on schodzi na pasek i jest dalej xD

Techniks
16-11-2008, 05:21
Myślę, zę zatrzymam połowę debili na apo.

Zatrzymasz?
Tym? ;o
Skopiowałeś tylko z wikipedii czym jest bot i to wszystko..

Orson_Pall
16-11-2008, 08:43
oczywiście poradnik nie najgorszy, dam 8/10, ale sam bocisz jak mało kto na apo i gratuluje odwagi że go tu wrzuciłeś.

Laska
16-11-2008, 10:07
Ładny poradnik ;> 9/10
Ale boty są jak... narkotyki/alkohol czy inne nałogi jak już zaczniesz używać to nigdy nie zkończysz ;<
Np. Dostajesz bana na tydzień za bOty To jak sie ban kończy to jesteś zdenerwowany, i chcesz ten tydzień odrobić :D A jak wszyscy wiedzą na bOtach sie szybciej expi ;>:DD :lol3: Więc odpalasz bOcika Xdd
Więc za tydzień 2 czy miesiąc znowu wpadniesz ;<<

Pozdro :D

Feryn
16-11-2008, 12:50
AuhuhahuAHuauhuhahuahUHUAUHAhuuah

Źródło: wikipedia padłem :) Coś takiego to każdy może napisać , pewnie sam nie znałeś definicji słowa "bot" ... :( (wikipedie może edytować każdy czyli. źródła mogą być fałszywe). Większość graczy na APO używa WOSSO a tam jest opcja "Form hide/unhide" czy coś takiego, wtedy wystarczy wcisnąć kombinację klawiszy CTRL+F12 :) Tyle co ode mnie... PORADNIK 3/10 za chęci.