Zaloguj się

View Full Version : jaka postacia grac !?!?

J@zz
10-11-2008, 11:23
Witam niewiem niestety jaka postacia grac;/ doradzcie mi ktora jest najlebsza na eq mam dostepne 17k v shield i skull staff.
gram na servie pvp Elysia i zabardzo bota nie uzywam ;p

Funnyx iksDe
10-11-2008, 11:28
Polecam knighta. . . ja zawsze gram knightami no i szybko sie expi xd

KNIGHT ROXXX :D:D:D

Jaros Jaroz Jaro
10-11-2008, 11:28
Ale chcesz bocić? czy ręcznie ?

A tak ogolnie to każda postać dobra jest...to ty musisz wiedzieć jaką ci się najlepiej gra....

pzdro

Marik
10-11-2008, 11:30
ja mam palla i dobrze sie gra ;d

no ale najlatwiej sie expi sorcem bo nie trzeba skillowac

ale jak juz sie wyskilluje palla lub knighta to tez szybko leci ;]

hadesq
10-11-2008, 11:31
Oczywiście że PALL to najlepsza profa no knight jest dobry jak chcesz mieć
dużo kasy ale pall ma EXURA VITA najlepszy czar polecam i PALKA.

Figo Konrad
10-11-2008, 11:42
Każda profesja jest w czymś dobra :)
ek - Dobrze się nim expi na małych i średnich lvl , a od 100 wysiada przy innych profach. Dużym plusem jest to , że można expić(botować) bez waste , ale na 100lvl exp 100k/1h bez waste to bardzo, bardzo duży problem, nie to co innymi profesjami.

rp - Tutaj raczej maszynka do grania ;] można expić nim szybko i bez waste, na każdym lvl, również jest dobrą profesja do pk :)

ed/ms - Te profesje się prawie niczym od siebie nie różnią, ale bardzo trudno się nimi expi bez waste na małych lvl :/ co prawda za to na większych można niezły exp nimi wyciągnąć nawet z profitem ^^

Chyba napisałem wystarczająco dużo abyś mógł wybrać profe ;)

Maatini Żałosny Ogryzek
10-11-2008, 11:56
Graj paladynem. Pall ma mocna hity szybko się nim expi. Ma dożo hp i manny. Szybciej skile wchodzą niż knightowi.

Jaros Jaroz Jaro
10-11-2008, 12:19
Graj paladynem. Pall ma mocna hity szybko się nim expi. Ma dożo hp i manny. Szybciej skile wchodzą niż knightowi.

A kamyczki kto kupi ?

,,,,,,,

KamilQ
10-11-2008, 12:21
@up

Witam niewiem niestety jaka postacia grac;/ doradzcie mi ktora jest najlebsza na eq mam dostepne 17k v shield i skull staff.
gram na servie pvp Elysia i zabardzo bota nie uzywam ;p

Czytaj Plx. ;<

@top
Pall. ;D
Tak jak maatini napisal szybko skile leca i duze hity. ;x

Maatini Żałosny Ogryzek
10-11-2008, 12:26
A kamyczki kto kupi ?

,,,,,,,

A noob hara nie może zrobić i expic na goblinach ja tam na 1lev wyniosłem 1bp kamyków -,-Jak nie ma balckd to tibia auto

GrulixBaned
10-11-2008, 12:50
Radzę Ci grać knightem. Knight na bocie jest najlepszy oczywiście jak chodzi o Rl tibie.

Oxidosis**
10-11-2008, 13:04
Ci co mówią żeby wziął knighta.

Wyjdzcie, plz. Gówno wiecie o tibii, bo tylko boocić potraficie leszcze. Prawda taka że Knight to najbardziej zjebana profesja w tibii, do 100 lvl jako taka, ale ogólnie knight bez siohera jest nikim. Od 100 lvl przeważnie ma waste jeżeli expi solo bo zawsze obrywa hity. No i jest bardzo nudna. Jednak ma plusy, może expić na dobrych potworach na niskich lvl'ach i nie posiadając pacc można zrobić niezłe pg na wyższym lvlu. Dobra do zdobywania kasy.

Pallek - Jeżeli chodzi o zdobywanie kasy, wymarzona profesja. Pall ma waste? Nigdy. Pallek może zrobić także dobre pg, ale po czasię ta profesja się nudzi.
Aczkolwiek można nią grać bez pacc na np. 80 lvl'u, a druid ma 80 lvl bez pacc to lipa ( tak samo jak sork )

Sork - Bez pacc jest niestety słaby, ale jeżeli ma się pacc to gra sorkiem nigdy się nie nudzi. Do 40 lvl ma zawsze waste, ale może to odrobić np. robiąc runki i naprawdę nieżle na nich zarabiać. Niestety często musi expić solo. Można nim zrobić największe pg ze wszystkich profesji ( prócz Druida )

Druid - Jeżeli się posiada pacc, jest według mnie najlepszą profesją. Na niskich lvlach zabierany na hunty, na wyższych lvl'ach można zrobić niezłe pg. Grając to profesją nigdy się nie nudzisz, jest też hardcorowo na mocnych potworach. Do 40 lvl ma waste, ale można odrabiać to podobnie jak u sorka, robiąc runki.

Tyle co mogę napisać na ten temat. xd

ZareX
10-11-2008, 13:05
@Grulixbaned

Jestem pewien, że knight i na rl i na APO rox. Tylko trzeba potrafić nim grać.

@topic

Skoro nie wiesz kim grać to nie graj. Jesteś niezdecydowany jak kobieta. To jest proste chyba, że knightem masz stały exp. Sorcem/druidem i palem masz różny wybór expa. Knightowi się to tak często nie zmienia, ale gra nim jest lajtowa. Fakt palem expić na gs'ach na 50 lvl jest lajtowo, a knightem bez wasta to tak 100+ i nie zawsze mu się uda. xd Ale Bog Raidery gdzie pal sobie ich naluruje w chuj knight wyczyści spokojnie. Zależy od potwora.

Funnyx iksDe
10-11-2008, 13:55
Jestem pewien, że knight i na rl i na APO rox. Tylko trzeba potrafić nim grać.

Yyy... nie wiem jakie macie zdanie, ale moim zdaniem to knightem się najłatwiej gra i nie trzeba posiadać jakiś specjalnych zdolności aby nim expić ^^.

Chyba palladynem trzeba wymagać pewnych zdolności szybkiego spierdalania jak cie coś goni i nie dania sie trapnać xd