View Full Version : [Strona APO] Zak?adanie konta
Ober Caster
10-11-2008, 15:23
Nie wiem czemu ale przy zakładaniu konta nie można użyć poczty xxx@gmail.com. Osobiscie posiadam konto na Googlach i denerwuje mnie to że musze zakładać konto na o2, interii czy onecie specjalnie po to żeby sobie pograć. Nie wiem czy to tak specjalnie czy to jakiś błąd ale prosiłbym o wprowadzenie możliwości zakładania kont przez poczte z domeną "@gmail.com".
Dziękuje za uwage!
@down
możliwe ale mi sie wydaje, że zablokowane jest zakładanie kont na domenach nie Polskich (międzynarodowych)
Gpiotras
10-11-2008, 16:33
Według mnie to jest jakiś błąd że nie da się założyć konta na gmail
Albo przezto że gmail jest młody(wiecie o co chodzi ;])
nie ma takiej blokady, wiec widocznie masz cos zlego w swoim mailu.
Ober Caster
10-11-2008, 17:24
nie ma takiej blokady, wiec widocznie masz cos zlego w swoim mailu.
Nie wiem co mam złego poprostuu wpisuje mój E-mail i pisze mi że E-mail nieprawidłowy. Nie bede tutja publicznie go podawał ale jak chcesz to ci go moge na PW przesłać.
sprawdzalem tylko mozliwosc zmiany maila na xx@gmail.com i mozna to zrobic, przy zakladaniu konta jest ta sama funkcja sprawdzajaca e-mail wiec nie powinno byc problemu.
Napisz jeszcze maila do mnie i powiedz o co chodzi, sprawdze Twojego maila.
Ober Caster
10-11-2008, 19:56
sprawdzalem tylko mozliwosc zmiany maila na xx@gmail.com i mozna to zrobic, przy zakladaniu konta jest ta sama funkcja sprawdzajaca e-mail wiec nie powinno byc problemu.
Napisz jeszcze maila do mnie i powiedz o co chodzi, sprawdze Twojego maila.
W porządku! Temat mozna już zamknąć... Napisze do Mortiisa i załatwimy sprawe drogą meilową...
Magic Gladiator
10-11-2008, 20:59
Lol jak to niewolno ja juz zakladalem z 8 kont na gmail.com musisz mniec cos zwalone....
Ober Caster
10-11-2008, 21:00
Lol jak to niewolno ja juz zakladalem z 8 kont na gmail.com musisz mniec cos zwalone....
możliwe... może daltego że mó e-mail sie od cyfry zaczyna... napisałem do Morcia zaczekamu aż odpisze.
@down
nie robie problemu tylko dlatego że ja se pograć nie moge... to jest błąd w serwerze idioto, ludzie sie starają żeby OTS był zajefajby a takie snoby jak ty tylko narzkają na wszystko
Dylus Knight
10-11-2008, 22:51
wedlog mnie nie wiem z czego tu robisz problem ... nie mozesz zalozyc sobie konta?? czy to jakis problem?? ja mam konto na o2 gdzie zakladam wszystkie tego rodzaju gry i innego tez! byle by sobie pograc robisz problem w huy
@UP!
ortografia czopie!
@Topic!
Masz racje, dobrze ze zostalo to wyjasnione, a tak pozatym gmail jest najstabilniejszą pocztą...
Dylus Knight
12-11-2008, 00:02
zamknij sie psie jeden!
zadna ortografia wszytsko dobrze napisane pipczyn
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.